Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд смартфона Micromax Q354

Продовжуємо вивчати ринок бюджетних смартфонів, і на черзі новинка від Micromax під номером Q354 (телефон вийшов в лютому цього року)

Продовжуємо вивчати ринок бюджетних смартфонів, і на черзі новинка від Micromax під номером Q354 (телефон вийшов в лютому цього року). Дана модель, мабуть, - найдоступніший, з чим нам доводилося стикатися. Покладати серйозні і продуктивні надії на подібний пристрій можна, але навряд чи такий підхід реально виправданий. Чи здатний апарат за 4000 рублів запропонувати оперативну швидкість роботи, деталізований дисплей з швидким сенсором і спритну камеру?

Батарея на 2200 мАг в Micromax Q354 - предмет заслуженої гордості.

Навряд чи. Чудеса в світі високих технологій трапляються, проте з китайського конвеєра вони сходять нечасто. За великим рахунком перед нами звонилка на ОС Android 6.0, яка в принципі здатна перетравити будь користувальницький запит, ось тільки час очікування швидше за все розчарує.

Дисплей, технічні та функціональні особливості

П'ятидюймовий Micromax Q354 в простому пластиковому корпусі не є найтоншим або легким телефоном в класі, його зовнішні особливості максимально стандартизовані і бурхливого захвату не викликають. Телефон зручно тримати в руці, він цілком симпатичний і ергономічний.

Для установки SIM-карт і зовнішнього накопичувача, рівно як і акумулятора на 2200 мАг, доведеться зняти задню кришку.

Micromax Q354 Дисплей 5 дюймів, TN
854x480 пікселів Процесор MediaTek MT6580M
4 ядра, 1300 МГц ОЗУ 1 Гбайт Пам'ять користувача 8 Гбайт ОС Android 6.0 3G Так 4G Немає Основна камера 5 Мп Фронтальна камера 2 Мп Кількість SIM-карт 2 Зовнішня пам'ять MicroSD, до 32 Гбайт Wi-Fi 802.11b, 802.11g, 802.11n Акумулятор 2200 мАг Габарити 144x73,2x10,75 мм

З роллю класичного телефону для дзвінків Micromax Bolt Q354 справляється добротно, хоча динамік, через який здійснюється комунікація зі співрозмовником, невисокої якості; вихідний сигнал ріже вухо, в розмову втручається сторонні шуми і т. п. Гучність дзвінка і вібрації прийнятна, але не позамежна.

Реальні причини, за якими Micromax Q354 дійсно заслуговує на увагу, - наявність двох роз'ємів для SIM-карт і низька ціна.

Дисплей TN з діагоналлю 5 дюймів і досить низьким за сьогоднішніми мірками дозволом досить яскравий, але чіткість зображення вкрай низька. Зерно велике, кольору при найменшому повороті екрану стають неприродними (каламутними і темними, кут огляду мінімальний), дрібний текст розібрати складно.

Зате сенсор в міру чуйний, користувачеві не доведеться постійно чекати відгуку від телефону при введенні команд будь-якої складності (як, наприклад, у випадку з Fly Nimbus 12).

Мобільний інтернет 3G (модуля LTE тут немає) працює добре, рівно як і Wi-Fi. Для інтернет-серфінгу і навігації по супутнику такого комплексу досить.

Операційна система, продуктивність і результати тестування

Примітно, що в настільки бюджетному рішенні використовується відносно свіжий Android 6.0. Номінально на телефон встановлено багато програмних і ігрових ярликів, а разом з тим і періодично спливаючі повідомлення, тому відразу після першого включення апарату доведеться витратити якийсь час на настройку смартфона під себе. Втім це цілком нормальний і природний процес.

Усередині Micromax Q354 1 Гбайт оперативної пам'яті і простенький процесор, але навіть цього заліза досить для цілком нормальної роботи службових додатків в Android 6.0. Принаймні вже згаданий Fly Nimbus 12 зі схожим апаратним набором функціонує в рази повільніше.

Micromax Q354 не зависає, що не тупить і не видає неймовірних казусів, з якими періодично доводиться стикатися власникам смартфонів самого бюджетного класу.

Продуктивність Micromax Q354 порівнянна з LG G4c і Samsung Galaxy S3 (за оцінками бенчмарка PCMark).

Камера

Який може бути камера в телефоні за 4000 рублів? Відповідь цілком очевидна. Погляньте на створені за допомогою 5 Мп сенсора знімки. Велике зерно і розмиті пікселі на екрані можна і не помітити, але все зайве миттєво потрапляє в поле зору, якщо оцінювати кадри на екрані монітора.

В опціях камери є ручні настройки (баланс білого, чутливість), але вони не допомагають зробити знімки краще. Навіть в яскравий сонячний день (коли на небі немає ні хмарини) передача кольору кульгає, світлим виходить один з трьох знімків, при цьому зображення максимально плоске.

акумулятор

Батарея на 2200 мАг в Micromax Q354 - предмет заслуженої гордості. На одній зарядці смартфон в змозі прожити не один день. Але цілком природно акумулятор починає активно сідати, якщо для користувача активність зростає. Чим більше запущено додатків і вводиться одноразових команд, тим швидше здувається батарея. Залежність пряма.

За замовчуванням в Micromax Q354 включений енергозберігаючий режим (він частково фоновий), який ніяк не позначається на загальному функціонал пристрою. При нечастих дзвінках протягом доби, постійно активному 3G, рідкісному використанні камери і модуля Wi-Fi пара днів без розетки вам забезпечена.

висновок

Мабуть, реальні причини, за якими Micromax Q354 дійсно заслуговує на увагу, - наявність двох роз'ємів для SIM-карт і низька ціна. Апарат підійде як тимчасова заміна більш дорогому пристрою. А ось сприймати всерйоз дисплей і камеру в розглядаємому смартфоні не варто.

Якщо життєвий шлях все ж зіштовхнув вас з представленою моделлю, необхідний функціонал Android 6.0 в його класичному прояві виявиться доступний в повному обсязі, нехай і не в максимально оперативному форматі. При цьому потужна батарея стане відмінним доповненням в неспішної роботі з Micromax Q354.

Пристрій надано на тест інтернет-магазином Micromaxstore.ru і компанією Байон .

Чи здатний апарат за 4000 рублів запропонувати оперативну швидкість роботи, деталізований дисплей з швидким сенсором і спритну камеру?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки