Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Китайські смартфони завойовують планету: 5 брендів-лідерів світових продажів

Вже давно минули часи, коли приставка "китайський" могла дискредитувати будь-якої гаджет. Сучасні виробники з Піднебесної зуміли зруйнувати усталені стереотипи і вже неодноразово довели, що під їхніми іменами на світ з'являються якісні, надійні і, що найголовніше, недорогі технологічні рішення. У 2017 році до світового рейтингу лідерів з продажу смартфонів увійшло відразу кілька китайських брендів. Цей показник свідчить про те, що споживачі цікавляться китайськими новинками і часто віддають їм перевагу завдяки низькій ціні, гідного функціоналу, стильному дизайну і високій якості.

Цей показник свідчить про те, що споживачі цікавляться китайськими новинками і часто віддають їм перевагу завдяки низькій ціні, гідного функціоналу, стильному дизайну і високій якості

Придбати китайський смартфон можна в мойо - відомому в Україні мультиформатного рітейлері. Тут представлена ​​продукція іменитих брендів, а також новачків, які тільки починають набирати обороти на світовому ринку. В онлайн-каталозі представлені детальні характеристики, описи, фотографії та навіть керівництва по експлуатації.

Які ж бренди увійшли в список найбільш продаваних в 2017 році?

  1. Xiaomi - компанія, яка вперше заявила про себе, як про виробника якісних бюджетних смартфонів в 2011 році. За 6 років активної роботи в її асортименті з'явилися поліфункціональні фаблет, здатні скласти конкуренцію навіть визнаним раніше лідерам ринку. Завдяки гнучкій ціновій політиці бренду вибрати модель собі по кишені і до вподоби може кожен бажаючий.
  2. Meizu - виробник, який цілеспрямовано займається виробництвом якісних і надійних смартфонів. Секрет успіху корпорації - поєднання трьох важливих компонентів: обширного арсеналу функцій, відмінної якості збірки, високої продуктивності.
  3. Huawei - компанія, яка дивує швидкістю зростання продажів. З кожним роком Хуавей впевненіше і сильніше прагнути стати беззаперечним лідером, завоювати якомога більшу кількість зовнішніх ринків, розширити сферу впливу.
  4. Oppo - автор бюджетних смартфонів з непоганими характеристиками. Незважаючи на те, що технічні властивості брендових розробок стандартні (вони мало в чому випереджають той же OnePlus), їх зовнішній вигляд і надійність привертає увагу широкого кола споживачів.
  5. OnePlus - бренд, якому не з першого разу, але все-таки вдалося стати одним з лідерів з продажу смартфонів. Спроби створити гідну альтернативу дорогим брендовим продуктам все-таки увінчалися успіхом, тому деякі моделі OnePlus справедливо вважаються вбивцями флагманів.

Багато молодих китайські бренди не увійшли в цей список по тій простій причині, що за короткий період свого існування вони ще не встигли завоювати довіру широких мас. Втім, одне можна сказати з упевненістю: за китайськими смартфонами варто дійсно велике майбутнє.

Які ж бренди увійшли в список найбільш продаваних в 2017 році?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки