Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Кращі китайські смартфони 2018 року, про які ви повинні знати

  1. Honor View 10

Китайські смартфони давно завоювали право конкурувати на світовому ринку. Ці телефони, як правило, набагато дешевше аналогічних пристроїв від А-брендів, але мають таке ж хороша якість збірки і функціонал. Ми вибрали найкращі китайські смартфони 2018 року, на які точно варто звернути увагу.

Відразу відзначимо, що всі представлені нижче пристрою є флагманами - найпродуктивніші і якісні рішення на ринку на поточний момент. Наше завдання - розповісти вам про унікальні особливості кожної окремої моделі. А особливостей в цьому сегменті вистачає: від унікального дизайну до застосування штучного інтелекту.

Китайські смартфони давно завоювали право конкурувати на світовому ринку

OnePlus 5T

Зовсім недавно був презентований OnePlus 6, тому його попередник OnePlus 5Т, який не менше крутий, починає істотно дешевшати. Смартфон продається в двох варіантах, що відрізняються між собою обсягом оперативної і внутрішньої пам'яті. Версія 6/64 на момент написання статті продається за $ 500, а 8/128 - за $ 625.

Смартфони OnePlus позиціонують себе як китайський Google Pixel - еталонний смартфон з чистим Android на борту. Оновлення операційної системи, як і на Pixel, випускаються одними з перших. Додамо сюди максимально можливі внутрішні характеристики, відмінну продуктивність і одні з кращих камер на ринку. Виходить «повний фарш» за вдвічі меншу вартість, ніж у більш відомих аналогів.

Купити Oneplus 5T 6/64 від $ 500 Купити Oneplus 5T 8/128 від $ 625

Honor View 10

Honor View 10 - воістину вражаюче пристрій, завдяки якому суб-бренд Huawei конкурує в топовом сегменті смартфонів і може похвалитися безліччю преміальних функцій. Особливість смартфона - ще більш низька ціна, ніж у інших китайських флагманів.

Характеристики вражають: потужний процесор Kirin 970 зі штучним інтелектом, 4/6 ГБ оперативної пам'яті, 64/128 ГБ внутрішньої пам'яті, двокамерний модуль, сучасний дизайн, якісний дисплей і найостанніший Android 8.0 Oreo.

Пристрій доступний в чотирьох колірних рішеннях. А ще у нього залишилося стандартне гніздо для навушників, якого часто не вистачає в інших флагманів.

Купити Honor View 10 від $ 380

Honor 7X

Єдине нефлагманское пристрій, але ми не могли не включити його в даний огляд. Смартфони Honor встановлюють високу планку для конкурентів і в середньому ціновому сегменті. Honor 7X можна сміливо назвати королем смартфонів в сегменті «ціна-якість», він відмінно підійде для тих, хто шукає доступне і стильний пристрій з хорошими технічними характеристиками.

Смартфон оснащений «повноекранним» 5,93-дюймовим FullHD-дисплеєм, 8-ядерним процесором HiSilicon Kirin 659 з частотою 2,4 ГГц, 4 ГБ оперативної пам'яті і акумулятором на 3340 мАг. Подвійна камера 16 + 2MP дозволяє робити знімки з так званим ефектом боке. Передня камера - на 8-мегапікселів.

Купити Honor 7X від $ 184

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro - потужний довговічний смартфон. Він дуже надійний і одночасно привабливий візуально. 5,9-дюймовий повноекранний дисплей доповнює молодіжний дизайн, в якому переважають метал і глянець.

Родзинка девайса - здвоєна основна камера від фірми Leica, світового лідера у виробництві фото і відеотехніки. Камери мають дозвіл в 20 + 12 МП, фронтальна - 8 МП. Будьте впевнені, що фотографії, зроблені на Mate 10 Pro, за якістю не поступатимуться навіть деяким професійним дзеркальних фотоапаратів

Апарат вийшов не тільки дуже якісним і продуктивним, але і досить дорогим, як для китайського смартфона. За базову модель доведеться віддати від $ 610.

Купити Huawei Mate 10 Pro від $ 610

Xiaomi Mi Mix 2S

З Mi Mix 2S фірмі Xiaomi вдалося домогтися того, що інші виробники, мабуть, вважають за неможливе: безрамковий смартфон без цієї прикрої монобровою зверху! Так, це правда - лицьова сторона майже повністю покрита екраном.

Екран має розмір 5,99 дюймів, виконаний за технологією AMOLED з роздільною здатністю FullHD + (2160 x 1080 пікселів). Оскільки над дисплеєм немає місця, передня камера була переміщена в нижню частину. Також варто відзначити, що подвійні задні камера тут дуже схожа на камери iPhone X, і не тільки зовні, але і якістю готових знімків.

Mi Mix 2S виглядає дійсно унікально, але в плані продуктивності тут все стандартно - найпотужніший процесор Snapdragon 845 і 6/8 ГБ оперативної пам'яті. Вартість девайса варіюється в залежності від обраного обсягу пам'яті. Є версії на 64 ГБ, 128 ГБ або 256 ГБ.

Купити Xiaomi Mi Mix 2S 6/64 від $ 517

Купити Xiaomi Mi Mix 2S 6/128 від $ 687

Купити Xiaomi Mi Mix 2S 8/256 від $ 910

У нашій добірці представлені кращі смартфони першої половини 2018 року. Попереду - багато презентацій і, відповідно, новинок на ринку смартфонів. Якими девайсами нас будуть радувати і дивувати далі - дізнаєтеся в наступних оглядах на нашому сайті. Не забудьте підписатися на нашу групу на Вконтакте , Щоб першими дізнаватися про нові статтях.

Читайте також: ТОП бюджетних смартфонів 2018: що купити до $ 100

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки