Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чому не працюють USB-порти

Чому не працюють USB-порти на комп'ютері, підключаю будь-який пристрій, але воно не визначається. Використовую постійно USB-порт, що знаходиться на передній панелі системного блоку, але так само пробував використовувати USB-порти знаходиться безпосередньо на материнській платі, такий же результат. Порадите перевстановити операційну систему Windows 8 ?
Сергій
Чи не працює один USB-порт на моєму ноутбуці, всі інші працюють, скажу не приховуючи, підключав до нього несправну флешку, ноутбук ще на гарантії, як ви думаєте USB-контролер вийшов з ладу через згорілої флешки або косяк операційної системи. Як можна точно встановити? Windows 7 перевстановлювати не хочу.

Несправності в обох випадках можуть бути дуже різні, тому давайте спочатку розберемо перший випадок, коли на комп'ютері або ноутбуці не працюють всі USB-порти, а потім другий. Продовження в статті Чи не працює USB-порт .
В першу чергу, чому не працюють USB-порти, так це ймовірно відключений контролер USB на материнській платі, відключитися він цілком може сам, включити його можна зайшовши в BIOS. Як в нього потрапити? У початковій фазі завантаження комп'ютера, часто тиснемо F2 або Delete точно написано в інструкції до вашої материнської плати або подивіться у нас сайті багато статей про це.

  • В BIOS нам потрібен пункт Integrated Peripherals, це в Award BIOS, а в Ami BIOS пункт Advanced, знаходимо їх і тиснемо Enter, далі заходимо в USB Configuration, якщо наш USB Controller або USВ Controller 2.0 включений, він стоїть в положенні Enabled, в іншому випадку він вимкнений, тобто знаходиться в положення Disabled, тоді його потрібно включити, зберегти наші зміни і перезавантажитися, проблема повинна піти.

    0 включений, він стоїть в положенні Enabled, в іншому випадку він вимкнений, тобто знаходиться в положення Disabled, тоді його потрібно включити, зберегти наші зміни і перезавантажитися, проблема повинна піти

  • Може бути у вас працює одне несправність приладу USB в системному блоці і проблема з за нього, вимкніть комп'ютер, відключіть вcё: USB-клавіатуру, миша і так далі, потім включайте і підключіть одну свідомо справну флешку, якщо вона запрацює, шукати проблему потрібно в периферійних пристроях.
  • Так само, якщо не працюють USB-порти, потрібно зайти в Диспетчер пристроїв і подивитися наявність пункту Контролери послідовної шини USB, якщо який-небудь пристрій позначено жовтим знаком оклику, значить воно несправне, клацніть по ньому два рази мишкою і відкриється вікно пристрою, де може бути відображена інформація про несправності.
  • Можна спробувати видалити всі контролери USВ в диспетчері пристроїв і перезавантажиться, операційна система встановить їх знову, після цього вони можуть заробити
  • Може у вас було включено відновлення системи, варто спробувати за допомогою контрольних точок відкотиться назад.
  • Іноді можна перевантажити концентратор USB і він відмовиться працювати, виліковується це звичайною перезавантаженням комп'ютера.
  • У більшості концентраторів USВ, присутнє керування електроживленням і операційна система може відключити пристрій для економії енергії. Заборонимо Windows управляти електроживленням USB-контролера, в диспетчер пристроїв розкриємо гілка Контролери універсальної послідовної шини, потім Кореневий USB-концентратор, подвійним клацанням лівої миші і вибираємо Управління електроживленням. Скидаємо прапорець Дозволити відключення цього пристрою для економії енергії і натиснути ОК, виконати це потрібно для кожного кореневого USB-концентратора.
  • Встановіть новий драйвер на чіпсет материнської плати, зробити це допоможе наша стаття Як завантажити драйвер на материнську плату .
  • На жаль іноді доводиться встановлювати заново Windows, що б точно дізнатися винуватця проблем, залізо це або операційна система.
    А можна не встановлювати заново, завантажиться з будь-якого Live CD і перевірити чи будуть працювати ваші USB-порти, якщо так, то потрібно шукати проблеми в Windows. Можна спробувати заново драйвера на чіпсет материнської плати. Якщо USB-порти не працюють в дискової операційній системі Live CD, то проблеми в залозі і читаємо далі.
  • У одного нашого користувача питання з USB-портами зважився заміною круглої батарейки CMOS на материнській платі.
  • Оновлення БІОС , Часто допомагає при таких проблемах.
  • При постійних проблемах з USB-портами встановіть PCI-USB контролер.
  • Якщо ви купили зовнішній Концентратор USB зі своїм харчуванням і підключені до нього пристрої не бачить операційна система, потрібно перевірити даний концентратор на іншому комп'ютері, якщо там все буде нормально, значить проблема в першу чергу може бути у вашому несправному Блоці харчування (допоможе тільки заміна на більш потужний), але в першу чергу потрібно спробувати перевстановити операційну систему.
  • Якщо ви самі не займаєтеся ремонтом, віддайте комп'ютер або ноутбук нам, ми ще самі все подивимося ..
    Давайте тепер розберемо перший випадок, коли на комп'ютері або ноутбуці не працює один USB-порт.

Статті по цій темі:

Як можна точно встановити?
Як в нього потрапити?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки