Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Asus ROG Phone - самий ігровий з ігрових смартфонів

Компанія Asus на виставці Computex 2018 анонсувала свій ігровий смартфон ROG Phone.

Почнемо з сухих цифр. Новинка отримала шестидюймовий дисплей AMOLED здатністю 2160 х 1080 пікселів з підтримкою кадрової частоти 90 Гц. Серцем служить SoC Snapdragon 845, але в даному випадку ексклюзивно для Asus він розігнаний до 3 ГГц. Рішення абсолютно безглузде, враховуючи вимоги сучасних мобільних ігор, але з точки зору маркетингу, мабуть, виправдано.

Оперативної пам'яті у новинки 8 ГБ, а флеш-пам'яті - 128 або 512 ГБ. Ємність акумулятора становить 4000 мА · год. Звичайно, підтримується і швидка зарядка. Основна камера тут здвоєна з модулями дозволом 12 і 8 Мп, а у фронтальній дозвіл складає 8 Мп.

Компанія Asus на виставці Computex 2018 анонсувала свій ігровий смартфон ROG Phone

Окремо варто відзначити стереодинаміки, захист від води і фірмовий логотип з настроюваної підсвічуванням. Але це не все. Asus ROG Phone, напевно, самий незвичайний ігровий смартфон, та й не тільки ігровий. По крайней мере, до виходу в продаж RED Hydrogen One.

По-перше, тут є три ультразвукових сенсора AirTrigger. Два розташовані на правій межі і служать в якості додаткових кнопок. Третій розташувався зліва під екраном і призначений для використання в портретній орієнтації.

По-друге, тут відразу три порти USB-C! Один розташований на нижній межі, а два інших - на лівій. Вони потрібні для підключення фірмових аксесуарів. Ну і дизайн новинки також вельми виразний і оригінальний. А ще можна виділити систему охолодження GameCool, в основі якої лежить испарительная камера. Судячи з усього, в смартфонах таке рішення раніше не використовувалося.

А ще Asus ROG Phone, напевно, єдиний смартфон, у якого аксесуари не менш цікаві, ніж сам апарат.

Найпростіший аксесуар, який ще й входить в комплект поставки, називається AeroActive Cooler. Це компактна кліпса, що містить усередині власний вентилятор і володіє портом USB-C і аудіороз'єм. Вона дозволяє під час гри підключити зарядний пристрій і навушники, причому кабелі при цьому заважати не будуть.

Вона дозволяє під час гри підключити зарядний пристрій і навушники, причому кабелі при цьому заважати не будуть

Другий аксесуар - WiGig Dock. Це контролер з апаратними органами управління, який підтримує стандарт WiGig, дозволяючи передавати сигнал на базову станцію (входить в комплект цього аксесуара), підключену до телевізора. Таким чином, можна без праці вивести картинку зі смартфона на телевізор і грати на великому екрані.

Таким чином, можна без праці вивести картинку зі смартфона на телевізор і грати на великому екрані

Док-станція Mobile Desktop Dock призначена для підключення смартфона до монітора. Вона також має в своєму розпорядженні великим набором портів, що включає DisplayPort, USB-C, USB (x4), RJ45, HDMI, аудіороз'єми і слоти для карт SD і microSD.

Вона також має в своєму розпорядженні великим набором портів, що включає DisplayPort, USB-C, USB (x4), RJ45, HDMI, аудіороз'єми і слоти для карт SD і microSD

Самий же незвичайний аксесуар - TwinView Dock. На перший погляд може здатися, що це контролер, що дозволяє використовувати два смартфона одночасно. Однак це не зовсім так. Нижній модуль тут незнімний. Це просто другий дисплей, який обрамлений в таку ж рамку, як і у смартфона. Виходить щось на кшталт портативної приставки з двома екранами. Судячи з усього, Asus орієнтує даний пристрій на стримеров, яким потрібно одночасно і грати, і стежити за чатом або виконувати ще якісь дії. У звичайних користувачів таке рішення навряд чи буде користуватися попитом. До слова, у даного аксесуара є власний акумулятор ємністю 6000 мА · год.

До слова, у даного аксесуара є власний акумулятор ємністю 6000 мА · год

Габарити смартфона становлять 158,8 х 76,2 х 8,6 мм при масі 200 г. Про ціну смартфона або аксесуарів Asus поки не говорить, уточнюючи лише, що ROG Phone надійде в продаж у третьому кварталі. Але деякі джерела стверджують, що за апарат доведеться віддати 900 або 1100 доларів! А повний комплект з усіма аксесуарами і зовсім нібито оцінюється в 1600 доларів.

В результаті у Asus вийшов, напевно, самий ігровий з ігрових смартфонів. У тому числі і з тієї причини, що у компанії набагато більше коштів на розробку подібного пристрою, ніж у тій же Razer. Правда, даний сегмент все одно досить нішевий, так як його проблема зовсім не в пристроях, а у відсутності достатньої кількості великих ігрових проектів.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки