Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung GT-S7070 їде в Ростов - «спокуса елегантністю»

  1. Sony DSC-WX1 в Ростові: «фотоапарат Діда Мороза»
  2. Asus Eee PC T91MT - нетбук-трансформер вже в Ростові! ..
  3. Медіаплеєри Qumo Vision - 48 гігабайт мобільних розваг
  4. Lenovo IdeaPad S12-1N - «ігровий нетбук» з потужною відеокартою
  5. Samsung GT-B5722: «сенсорний DUOS за доступною ціною! ..»

У найближчий місяць на вітринах донський столиці з'явиться новий «сотик» Samsung GT-S7070, який продовжує хитовую лінійку LaFleur У найближчий місяць на вітринах донський столиці з'явиться новий «сотик» Samsung GT-S7070, який продовжує хитовую лінійку LaFleur. Його особливостями стануть зручний сенсорний інтерфейс, 3,2-мегапіксельна камера з фоторедактором, - а також універсальний месенджер, який об'єднує всі популярні служби миттєвих повідомлень. Але найголовнішою перевагою GT-S7070 є елегантний дизайн, орієнтований на прекрасну половину людства. «Торкнувшись глянцевого корпусу телефону і його центральної кнопки у формі діаманта, справжня модниця навряд чи захоче розлучитися з оригінальною новинкою». Читайте черговий огляд стільникових новинок на TechnoDrive! ..

Не дивлячись на зовнішню і функціональне схожість з популярним S5230 , Елегантний S7070 володіє власною «харизмою». «І він дійсно здатний підкорити серця чарівних ростовчанок! ..» Почнемо з білого корпусу, що об'єднує об'ємний малюнок, плавні межі і приємну на дотик текстуру. Такий телефон залишається тактильно приємним навіть взимку, - на відміну від «металізованих» колег, льодових руку ... А ергономічна клавіша у формі діаманта доповнює стиль жіночого апарату.
Заслуговує на увагу і функціональна «начинка» Samsung GT-S7070. Так, перед нами класичний «четирехдіапазоннік» GSM з підтримкою GPRS / EDGE, поштовий клієнт - і універсальним месенджером, що об'єднує акаунти ICQ, AOL, MSN Messenger, Jabber і ряду інших сервісів. Крім того, на 2,8-дюймовому екрані (16 млн. Квітів) зручно працювати з віджетами, - читаючи новини і спілкуючись в соціальних мережах.
Є «на борту» і камера з матрицею 3,2 Мпікс, - доповнена функціями Beauty shot і Lomo effect. А для зберігання відзнятого матеріалу можна використовувати карти пам'яті microSD ємністю до 8 Гб. Не обійшлося тут без Bluetooth 2.1 і функції PictBridge, що забезпечує прямий друк знімків без використання ПК (якщо, звичайно, ваш принтер оснащений відповідним інтерфейсом).
Окремо відзначимо медіаплеєр, «розуміючий» популярні формати аудіо і відео, - а також FM-радіо з функцією RDS. «При цьому, акумулятора новинки ємністю 960 мАг повинно вистачити на 660 годин в режимі очікування».
Незважаючи на те, що Samsung GT-S7070 ще не з'явився в Ростові, торгові мережі вже заявляють його початкову вартість - 11 990 рублів. З огляду на, що дівчата «вибирають серцем», у «модного красеня» є всі шанси на успіх! ..

Мало не забули: у TechnoDrive є група ВКонтакте - і на Facebook . Підключайтеся!

Sony DSC-WX1 в Ростові: «фотоапарат Діда Мороза»


Відшуміли різдвяні канікули, але попереду у нас ще традиційний Старий Новий рік. А значить, не варто далеко прибирати шампанське, святкові салати ... і фотоапарат. Адже, напевно, вам буде що відобразити на цьому святі! Тим більше, якщо під рукою виявиться новий Sony DSC-WX1 з високоякісної зйомкою в умовах низького освітлення. «Його матриця Exmor CMOS підвищує чутливість і, в той же час, знижуючи рівень шумів - а відеозйомка з частотою 30 кадрів в секунду гарантує чіткі відеокліпи високого дозволу». Можливо, саме цей «фотік» вибрав би собі Дід ​​Мороз в якості новорічного подарунка! ..

Asus Eee PC T91MT - нетбук-трансформер вже в Ростові! ..


Однією з новинок, що з'явилися в Ростові на різдвяних канікулах, став компактний ноутбук Asus Eee PC T91MT. «Ця модель претендує на лаври самого вишуканого і легкого в світі гаджета з 8,9-дюймовим екраном». При цьому, сам широкоформатний дисплей має сенсорну поверхню з multitouch-інтерфейсом, - переваги якої розкриває встановлена ​​ОС Windows 7. А легким рухом руки новинка перетворюється з класичного нетбука в «таблетку» з досить «просунутими» характеристиками. Докладний огляд Asus Eee PC T91MT читайте в сьогоднішньому випуску TechnoDrive!

Медіаплеєри Qumo Vision - 48 гігабайт мобільних розваг


Напередодні новорічних свят ми стаємо мобільніше, - вирушаючи в подорожі або в гості до друзів. А значить, частина свого законного відпочинку проводимо в дорозі ... У такій ситуації можна годинами дивитися у вікно автобуса або дивитися улюблені фільми у високій якості за допомогою Qumo Vision 16 Gb. Втім, південно-корейська новинка, не обмежується демонстрацією відео - доповнюючи її відтворенням зображень, аудіо і навіть читанням електронних книг (у форматі txt). Плюс вбудовані 16 Гб можна розширити картою microSD на 32 Гб, «захопивши з собою цілу колекцію розваг». Детальніше про цікаву моделі читайте в ексклюзивному огляді TechnoDrive!

Lenovo IdeaPad S12-1N - «ігровий нетбук» з потужною відеокартою


У переддень свят гіпермаркети електроніки поспішають порадувати покупців яскравими новинками. Серед них - елегантний нетбук Lenovo IdeaPad S12-1N, який нещодавно з'явився в Ростові. Ключовою особливістю цієї моделі є «просунута» відеокарта NVIDIA ION, «перетворює нетбук в потужний комп'ютер для ігор і роботи з графікою». Крім того, сучасну відеосистему доповнює процесор Intel Atom N270 з частотою 1,6 ГГц «для вирішення серйозних мобільних завдань». Детальніше про новий IdeaPad S12-1N читайте в ексклюзивному огляді TechnoDrive!

Samsung GT-B5722: «сенсорний DUOS за доступною ціною! ..»


Однією з яскравих новинок грудня став телефон Samsung GT-B5722 - «самий витончений представник сімейства DUOS». Апарат підтримує одночасну роботу двухSIM-карт, оснащений сенсорним дисплеєм, 3,2-мегапіксельною камерою і ємним акумулятором на 1200 мАг. При цьому, товщина новинки всього 14 мм, - а середня вартість в Ростові становить 11 990 рублів. Детальніше про доступне, елегантному і функціональному пристрої читайте в сьогоднішньому огляді TechnoDrive! ..

Ще інформація !!! Смартфони, планшети

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки