Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тест і огляд ноутбука HP ProBook 430 G5

  1. підсумки тесту
  2. переваги
  3. недоліки
  4. Результати тестування HP ProBook 430 G5 (2UB46EA # ABD)
  5. HP ProBook 430 G5: елегантний і зручний
  6. HP ProBook 430 G5: продуктивність і оснащення
  7. HP ProBook 430 G5: дисплей з недоліками
  8. HP ProBook 430 G5: вірний супутник для подорожей
  9. альтернативні варіанти
  10. Ще більше потужності від Acer: Acer Aspire 5 A515-51G (NX.GT0EV.004)
  11. Характеристики та результати тестування HP ProBook 430 G5 (2UB46EA # ABD)

підсумки тесту   Незважаючи на те, що ні в одній з окремих залікових дисциплін HP ProBook 430 G5 рекордних показників не продемонстрував, він зумів забезпечити собі місце в трійці лідерів нашого рейтингу

підсумки тесту

Незважаючи на те, що ні в одній з окремих залікових дисциплін HP ProBook 430 G5 рекордних показників не продемонстрував, він зумів забезпечити собі місце в трійці лідерів нашого рейтингу. Домогтися цього допомогло хороше співвідношення ціни і якості, а також більш ніж позитивні результати тестових випробувань. Будь то «Продуктивність», «Оснащення», «Ергономіка» або «Мобільність» - у всіх областях дана модель HP ProBook 430 G5 справив на нас позитивне враження. Тільки в дисплеї нами були знайдені невеликі недоліки, але це, як то кажуть, причіпки дуже високого рівня.

переваги

Ємний SSD-накопичувач
Висока продуктивність
Гарна тривалість автономної роботи

недоліки

Недостатньо яскравий дисплей

Результати тестування HP ProBook 430 G5 (2UB46EA # ABD)

  • Співвідношення ціна якість
    відмінно
  • Співвідношення ціна / якість: 82
  • Мобільність (25%): 83.3
  • Оснащення (25%): 79
  • Продуктивність (15%): 90.5
  • Ергономічність (15%): 89.8
  • Дисплей (20%): 77.8

поставте оцінку

Редакційна оцінка

Призначена для користувача оцінка

4 оцінки

Ви вже поставили оцінку


Поділіться, будь ласка, посиланням на цей рейтинг, щоб зарахувалися результати Вашого голосування

HP ProBook 430 G5: елегантний і зручний

Зроблений частково з полірованого алюмінію корпус HP ProBook 430 G5 виглядає привабливим і може похвалитися високоякісним виконанням. Коли користувач відкриває цей пристрій, товщиною всього 23 міліметра, його погляду з'являється зручний клавіатурний блок з підсвічуються клавішами. Завдяки їх довгому ходу і приємному опору сили натискання, клавіатура ідеально підходить для тих, хто багато друкує.

У «заміннику мишки» крім рідкісного застопорення курсора (яке від халепи практично не помітно) при вертикальному переміщенні по екрану, теж причепитися ні до чого. А ось інтегрований в тачпад сканер відбитка пальця розширює можливості ProBook практичним і надійним методом розблокування.

Сріблястий алюмінієвий корпус ProBook виглядає дуже елегантно.

HP ProBook 430 G5: продуктивність і оснащення

У ProBook виробник встановив Intel Core i5-8250U актуального покоління Kaby Lake Refresh, який працює на тактовій частоті 1,6 ГГц. Продуктивність даного 4-ядерник в повсякденній експлуатації хороша без будь-яких застережень, а заслуга в цьому не в останню чергу належить режиму Turbo Boost, в якому процесор здатний «раскочегарівается» до 3,4 ГГц. Завдяки чому даний ноутбук підходить не тільки для виконання офісних завдань і веб-серфінгу, але і для мультимедійних розваг і простих ігор.

Навіть комплексна обробка зображень і базовий монтаж відео (з урахуванням 16 Гбайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 на борту) проблемою стати не повинні. Це підтверджують і результати запуску бенчмарка «PC Mark 7». У ньому HP ProBook 430 G5 досягає чудових 6043 балів і за цим показником розташовується в рейтингу трохи нижче, ніж наш рекордсмен Dell Inspiron 13 7000 з його 6236 балами.

І так само, як Dell, ноутбук від HP навіть під повним навантаженням залишається приємно тихим. Хто в повній тиші прислухається дуже уважно, той все-таки зможе почути легкий високочастотний писк котушок. Але в такій тональності вони заважати не повинні. До того ж в робоче і денний час тихо буває далеко не завжди.

Чудовий список оснащення доповнює швидкий SSD-накопичувач ємністю 512 Гбайт. Кому цього буде недостатньо - може підключати зовнішні HDD через три порти USB 3.0. Сигнал на другий монітор в будь-який час можна почати виводити через інтегровані порти HDMI або VGA, а для виходу в Bнтернет у користувача є вибір між модулем WLAN стандарту «ac» або гігабітним LAN-портом.

Завдяки процесору Intel Core i5 і 16 Гбайт оперативної пам'яті, ProBook відноситься до числа найпотужніших ноутбуків нашого відповідного рейтингу.

HP ProBook 430 G5: дисплей з недоліками

IPS-панель HP ProBook 430 G5 з роздільною здатністю Full HD (1920х1080 пікселів), що виводиться на 13,3-дюймову діагональ, та ще й у поєднанні з потужним процесором Intel і 16 Гбайт оперативної пам'яті наділяє ноутбук відмінним потенціалом для обробки фото- і відеоконтенту. Правда виділеної графічної карти, необхідної для відеомонтажу, ви тут не знайдете. Та й охоплення колірного простору всього в 64% sRGB ідеальним не назвеш.

Шахова контрастність 168: 1 і стабільність кутів огляду тут нормальні. Трохи краще могла б бути максимальна яскравість. І хоча щодо цього параметра ми намерілі цілком хороші 257 кд / м2, інші ноутбуки даного цінового сегмента часто пропонують значення по ту сторону позначки в 300 кд / м2.

HP ProBook 430 G5: вірний супутник для подорожей

Дрібні недоліки дисплея швидко забуваються завдяки чудовій тривалості автономної роботи. У симулируемого нами «офісному» режимі роботи з випадковими паузами (як у звичайній повсякденної експлуатації) ProBook протримався майже 11,5 годин. А при постійному відтворенні відеороликів на середньої яскравості дисплея ноутбук виключився через 10 годин 21 хвилини безперервної роботи на одній зарядці.

І те, і інше - чудові показники, які можуть перебити лише деякі пристрої з нашого відповідного рейтингу . Хорошу мобільність вдало доповнює незначність ваги - всього близько 1,5 кг. Таким чином, в цілому, не дивлячись на свою досить високу вартість (близько 69 000 рублів) ProBook 430 G5 може похвалитися чудовим співвідношенням ціни і якості.

Тривалість автономної роботи більше 10 годин для HP ProBook проблемою не є.

альтернативні варіанти

Кращий екран за менші гроші:
Toshiba Satellite Pro A30-D-10E

З яскравістю в 306 кд / м2 дисплей Toshiba Satellite Pro A30-D-10E помітно яскравіше, ніж у HP ProBook. Шахова контрастність в 216: 1 теж залишається неперебіваемой. З огляду на все це, немає нічого дивного в тому, що на даний момент пропонований нами альтернативний варіант є лідером в тестовій категорії «Дисплей».

В інших залікових дисциплінах своїх показників цього 13,3-дюймовому ноутбуку соромитися теж не доводиться. Продуктивність завдяки Intel Core i5-7200U, 8 Гбайт оперативної пам'яті і швидкому SSD-накопичувача тут хороша, а оснащення і мобільність теж не піднімуть хвилі критики. У вартість туру не перевищує 60 000 руб

Ще більше потужності від Acer:
Acer Aspire 5 A515-51G (NX.GT0EV.004)

Intel Core i7, 12 Гбайт оперативної пам'яті і виділена графічна карта nVidia GeForce MX 150 - ось ключові характеристики оснащення Acer Aspire 5 A515-51G, який коштує приблизно на 6000 рублів дорожче. 15,6-дюймовий ноутбук підходить не тільки для обробки зображень, але і (з деякими обмеженнями) для гейминга.

Але все це дається апарату за рахунок жертв по частині мобільності: тривалість автономної роботи ледве-ледве долає позначку в 9 годин, а з його 2,2 кілограмами потужний лептоп назвати легковажним язик не повертається. Втім, для тих користувачів, які не проти час від часу пограти, Acer Aspire 5 є чудовою альтернативою.

Характеристики та результати тестування HP ProBook 430 G5 (2UB46EA # ABD)

Співвідношення ціна / якість

82 Операційна система Windows 10 Pro Габарити 32,6 x 23,5 x 2,3 см Вага 1,5 кг Процесор Intel Core i5-8250U (1,6 ГГц) Обсяг ОЗУ 16 Гбайт Тип відеокарти інтегрована в процесор ( Intel UHD Graphics 620) модель відеокарти - Обсяг відеопам'яті - Дисплей: діагональ 13,3 дюйма Дисплей: дозвіл 1.920 x 1.080 пікселів Дисплей: поверхня глянцева Дисплей: макс. яскравість 257 кд / м² Дисплей: шахова контрастність 168: 1 Дисплей: щільність пікселів 166 dpi Дисплей: розподіл яскравості 94,9% Ємність накопичувача 512 Гбайт Тип накопичувача SSD Оптичний привід немає Акумулятор: місткість 46 Вт · год Автономна робота: офісний пакет 11: 23 ч: мин Автономна робота: програвання відео 10:21 год: хв Шумність при маск. навантаженні тихо Порти USB 3 x USB 3.0 Bluetooth та WLAN 802.11ac Роз'єм LAN 1 GBit / s UMTS - Док-станція - HDMI HDMI Інші цифрові відеовиходи - Аналогові відеовиходи VGA Карт-рідер SDXC Вебкамера так Додаткове обладнання датчик відбитків пальців, підсвічування клавіатури Тест: PCMark 7 6.043 бал. Тест: 3DMark (Cloud Gate) 8.394 бал.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки