Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

  1. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Процесори»
  2. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Виробник ARM-сумісних SoC»
  3. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Система охолодження для CPU»
  4. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Виробник модулів пам'яті»
  5. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Системні плати»
  6. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Розробник графічних процесорів (GPU)»
  7. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Відкрите»
  8. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Розробник графічних процесорів для смартфонів і планшетів»
  9. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Внутрішні жорсткі диски 3,5" »
  10. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Внутрішні твердотільні накопичувачі (SSD) 2,5" »
  11. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Звукові карти game & music (PCI, USB, FireWire)»
  12. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Непрофесійна PC-акустика»
  13. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Цифрові фотоапарати»
  14. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Цифрова відеокамера»
  15. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «РК-монітори»
  16. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Проектор»
  17. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Струменеві принтери (включаючи МФУ)»
  18. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Лазерні принтери і МФУ (кольорові і ч / б)»
  19. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Маніпулятори та пристрої введення»
  20. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Бездротове обладнання Wi-Fi»
  21. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Корпусу»
  22. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації "Блоки живлення"
  23. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Джерела безперебійного живлення»
  24. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Ноутбуки»
  25. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Настільні комп'ютерні системи»
  26. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Смартфони»
  27. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Планшети»
  28. «IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Стаціонарні медіаплеєри (для підключення до ТВ)»
  29. «Кращий дистриб'ютор року» - 2012 з версії аудиторії iXBT.com

Ще зовсім трохи, і 2012 рік завершиться як за європейським, так і за китайським календарем. Традиційно, в кінці кожного року ми проводимо голосування на звання Бренда року на думку аудиторії iXBT.com. Минулий рік став важким випробуванням для більшості гравців IT-галузі. Виробники десктопних комплектуючих нарікали на ширший ринок ноутбуків і ультрабуків, ті ж, у свою чергу, кивали на бурхливе зростання ринку планшетів і смартфонів і зниження маржі у лептопів. Гравці мобільного ринку також не приховували свого невдоволення домінуванням, по суті, двох виробників, в особі Apple і Samsung, і вкрай важкими умовами конкурентного середовища в галузі.

Складалося враження, що більшість виробників перебували або перебувають на межі виживання, ринок схлопивается, і попереду - тільки лише низка злиттів, поглинань і банкрутств. Насмілимося припустити, що в дійсності це не так або не зовсім так. Галузь високих технологій знаходиться в стані пошуку точки нового балансу. З приходом ноутбуків в масовий сегмент традиційні настільні ПК не зникли і не трансформувалися в моноблочний формат або в компактні barebone-системи. Поява ультрабуків не зробив безглуздим існування «традиційних» ноутбуків вагою від двох кілограмів, а планшети, навіть у вигляді клавіатурних трансформерів, не стали вбивцями ні тих, ні інших.

Складається, мабуть, оптимальна комбінація цифрових пристроїв сучасної людини на найближчі кілька років. Великий потужний настільний комп'ютер з монітором пристойною діагоналі - для створення контенту, ресурсномістких мультимедійних завдань і, звичайно ж, сучасних ігор. У разі відсутності вільного простору для потужного десктопа компромісом може стати продуктивний ноутбук. Ультрабук - робочий інструмент ділової людини. Ігри та розваги йдуть на задній план, а вперед виступають критерії ваги і, мабуть, іміджу. Планшети і смартфони великих діагоналей стають відмінним інструментом споживання контенту. Звичайно, можна і електронного листа написати, навіть на сенсорній клавіатурі, і пограти в 3D-ігри, але куди простіше на тому ж планшеті відкрити цікавлять сторінки всесвітньої павутини, ознайомитися з надісланим документом, переглянути фотографії, новий фільм, відеоролик або почитати книгу. Сучасні планшети пропонують безліч функцій, але повністю замінити ноутбуки та ультрабуки поки не можуть. Питання тут не стільки в тому, що планшети і смартфони недостатньо продуктивні - благо ARM-архітектура дозволяє сьогодні напхати процесор купою ядер, а NVIDIA з радістю випустить новий графічний чіп для мобільних рішень, - скільки в нездатності сучасних рішень автономного живлення забезпечити прийнятний термін роботи від батарей. Робити ж мобільний пристрій, який не зможе більше години працювати без підзарядки - позбавлене всякого сенсу.

Таким чином, компанії, які зуміли пристосуватися до сучасних реалій, швидше за все зможуть і надалі утримувати свої позиції на ринку. Доказом тому став той факт, що за 2012 рік було лише два помітних банкрутства (Elpida і Kodak), тоді як в попередні роки компанії продавалися і банкрутували пачками.

У минулому опитуванні ми також вирішили задати аудиторії кілька актуальних питань крім вибору в номінаціях «iXBT Brand». В результаті ми змогли з'ясувати, що майже 65% опитаних володіють смартфоном на базі ОС Android або планують придбати такий. Планшетами володіють або ж планують обзавестися понад дві третини аудиторії, а частина, що залишилася вважає даний вид пристроїв марними. Майже у всіх наших читачів є настільний комп'ютер, понад третину володіє ноутбуками, і лише у двох відсотків читачів доступ до персональних комп'ютерів обмежений друзями, роботою або навчальним закладом.

Оцінка аудиторією виходу Microsoft на ринок планшетних пристроїв з ОС Windows 8 демонструє Відсутність єдності в цьому питанні. Майже третина наших читачів вважає, що даний хід - лише наслідування іншим учасникам ринку, яке не здатне змінити розстановку сил, і майже стільки ж прихильників думки, що це сильний хід, що знаменує прихід третьої сили на ринок планшетів, поділений зараз між iOS і Android. Найменше людей вважають вихід ОС Windows 8 помилкою Microsoft.

Учасники баталій в коментарях новин iXBT.com , Із завидною завзятістю предрекающие то смерть Apple, то кончину Samsung, можуть переконатися, що знаходяться в меншості. Майже 60% опитаних вважають, що протистояння між Apple і Samsung буде тривати з наростаючою силою і змінним успіхом. Хоча варто відзначити, що прихильників ідеї, що верх візьме Samsung, майже в 4 рази більше, ніж тих, хто виступає за перемогу Apple.

Більше половини читачів вважають, що високошвидкісний бездротовий доступ в інтернет навряд чи в найближчій перспективі витіснить традиційні кабельні системи. Читачі бачать в бездротовому доступі або доповнення до провідним технологіям, або заміну в окремих приватних випадках.

Змінюється ринок, змінюємося і ми. В цьому році ми вирішили змінити формат подачі результатів опитування. Ми більше не будемо заглиблюватися в результати попередніх років, детально розбираючи все номінації, а лише зупинимося на найбільш характерних або несподівані зміни.

Першим таким помітним зміною стала зміна розстановки сил у номінації «Внутрішні 2,5" твердотільні (SSD) накопичувачі ». Компанія OCZ, отримавши визнання 31,3% аудиторії, змістила з п'єдесталу лідера - компанію Intel, родоначальника даного сегмента. Третє місце за собою зберегла компанія Corsair з показником 11,4%. Помітним ривком в порівнянні з попереднім роком відзначилася компанія Plextor, яка отримала 4,9% голосів проти 0,7% в 2011 році.

Одвічні суперники Sven і Microlab знову помінялися місцями, правда відрив переможця Sven в номінації «Непрофесійна PC-акустика» незначний і складає трохи більше одного відсотка.

У номінації «РК-монітори» варто відзначити помітне зростання голосів за марку Dell (майже на 6%), що забезпечив їй срібний статус, і бренд LG, забезпечив собі бронзовий статус.

Компанія Epson зміцнила свої позиції в номінації «Струменеві принтери». Якщо рік тому виділити однозначного лідера було неможливо в силу рівної кількості голосів, відданих за Epson і HP, то голосування 2012 року, в якому читачі були вже позбавлені можливості віддати свої голоси за Brother, Lexmark і Dell, визначило першість за японською компанією з результатом в 40,4% голосів.

У номінації «Бездротове обладнання Wi-Fi», як і раніше панує D-Link, а ось виділити срібного та бронзового призера в цьому році було нелегко. ASUS, ZyXEL і TP-Link набрали приблизно рівну кількість голосів. Відрив ASUS в 0,6% від найближчих переслідувачів з працею, але дозволив присудити цьому бренду друге місце, а ось бронзових призерів в даній номінації в 2012 році у нас два.

У трійку лідерів в номінації «Ноутбуки» увірвався бренд Apple. Якщо за результатами голосування 2011 року Apple входив лише в першу п'ятірку, то опитування 2012 року приніс компанії додаткові голоси, дозволивши їй піднятися відразу на три ступені, відтіснивши Lenovo з другого рядка. Лідеру минулих голосувань, компанії Acer, тепер доводиться задовольнятися лише п'ятим місцем.

Конкретизація номінації «Медіаплеєри» дозволила виділити куди більш зрозумілого лідера, ніж торішнього, в особі Apple. Отже, перед веде в номінації бренд Dune, з мінімальним відставанням - інший лідер на ринку медіаплеєрів, WD, слідом - ASUS, і трохи позаду - iconBIT.

У «Настільні комп'ютерні системи» знову повернувся бренд ASUS. Слабо віриться, що пара моделей в мережі М-Відео дозволили компанії вийти на другу сходинку - скоріше, тут, як і двома роками раніше з компанією WD в номінації SSD, зіграв фактор популярності бренду. Перше місце - традиційно за Apple.

Номінація «Корпусу» в числі лідерів недорахувалася бренду InWin, який тепер не входить навіть до п'ятірки, що, на наш погляд, цілком зрозуміло. Третє місце зайняв бренд Zalman, і лише трохи йому поступився Corsair, куди активніше, на наш погляд, в минулому році просував свою продукцію в даному сегменті. Ще одним значним зміною в даній номінації можна вважати переміщення Fractal Design з вісімнадцятої на десяту сходинку нашого списку.

Лідер в номінації «Блоки живлення» все той же - FSP Group. А ось друге місце в 2012 році читачі присудили Chieftec. Corsair знову трохи не вистачило голосів для того, щоб піднятися на п'єдестал трійки лідерів і змістити Thermaltake.

У новій номінації «Виробник ARM-сумісних SoC» золото дісталося Qualcomm, що цілком очікувано, оскільки ця компанія є одним з основних світових постачальників ARM-сумісних SoC. Причому компанія пропонує не просто масові, а й найбільш передові і продуктивні рішення, на базі яких випускаються різноманітні планшети і смартфони - від бюджетних до топових. Срібло ми передаємо NVIDIA, чиї SoC Tegra 3 в 2012 році були синонімом високопродуктивних планшетів і смартфонів з відмінною підтримкою в іграх. Бронзу читачі присудили компанії Samsung, яка не тільки виробляє SoC, але і є найбільшим гравцем на ринку смартфонів і планшетів, пропонуючи моделі під власною маркою.

Ще одна нова номінація «Розробник графічних процесорів для смартфонів і планшетів» принесла золото компанії NVIDIA, чиї GPU протягом усього 2012 року перевершували по продуктивності продукцію конкурентів. Спрацювала на користь NVIDIA і хороша репутація, зароблена на ринку ПК. Срібло ми вирішили присудити відразу двом компаніям, який демонстрував невідому близькі результати: корпорації ARM з ліцензованим GPU Mali, які застосовуються як в бюджетному, так і в верхньому сегменті, і корпорації Qualcomm з GPU Adreno, що використовує ці GPU у власних SoC. З великим відривом замикає групу призерів компанія Imagination, чиї GPU PowerVR, зокрема, можна зустріти в SoC Apple і Intel.

У «смартфон» кілька характерних змін: різкий, майже на 13%, зростання числа прихильників бренду Samsung і настільки ж різке падіння числа голосів на користь компанії HTC. Nokia все ще тримається в п'ятірці лідерів, але знизу вже стрімко набігають Huawei і Google.

Значно підсилила свої позиції в порівнянні з 2011 роком компанія DNS завоювала за підсумками минулого голосування срібло в номінації «Краща роздрібна компанія», поступившись золоту медаль компанії Юлмарт. Вперше за багато років нашого голосування з трійки лідерів вибула столична компанія НИКС, пропустивши на третє місце Сітілінк.

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Процесори»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«Виробник ARM-сумісних SoC»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«Система охолодження для CPU»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Виробник модулів пам'яті»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Системні плати»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Розробник графічних процесорів (GPU)»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Відкрите»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«Розробник графічних процесорів для смартфонів і планшетів»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«Внутрішні жорсткі диски 3,5" »

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«Внутрішні твердотільні накопичувачі (SSD) 2,5" »

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Звукові карти game & music (PCI, USB, FireWire)»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Непрофесійна PC-акустика»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Цифрові фотоапарати»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Цифрова відеокамера»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«РК-монітори»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Проектор»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Струменеві принтери (включаючи МФУ)»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Лазерні принтери і МФУ (кольорові і ч / б)»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«Маніпулятори та пристрої введення»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Бездротове обладнання Wi-Fi»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Корпусу»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
"Блоки живлення"

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«Джерела безперебійного живлення»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Ноутбуки»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«Настільні комп'ютерні системи»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Смартфони»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації «Планшети»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«IXBT Brand 2012 - Вибір читачів» у номінації
«Стаціонарні медіаплеєри (для підключення до ТВ)»

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«Кращий дистриб'ютор року» - 2012 з версії аудиторії iXBT.com

Докладні результати голосування «iXBT Brand 2012 - Вибір читачів»

«Краща роздрібна компанія року» - 2012 з версії аудиторії iXBT.com

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки