Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Кращі гаджети 2010 року

  1. HTC 4G Evo
  2. Sony Alpha Nex-5
  3. 4 iPhone
  4. iPad
  5. Asus NX90
  6. Toshiba Cell TV
  7. Plastic Logic Que E-Reader
  8. Samsung Galaxy Tab
  9. Nexus One
  10. Toshiba Libretto Dual-Screen Laptop
  11. Xbox 360 Kinect
  12. Light Touch
  13. Lenovo IdeaPad U1

З кожним місяцем технології продовжують поліпшуватися і вдосконалюватися, а конструктори та інженери дивувати новими ідеями. У 2010 році світ побачив безліч
новаторських гаджетів, яку роблять наше життя приємніше і зручніше.

HTC 4G Evo

HTC 4G Evo

Комунікатор, створений на платформі Android, став першим в світі пристроєм, який використовує мережі 4G. Пристрій має дві камери і датчики руху. Смартфон має цілий мультимедійний арсенал 4,3-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю VGA, 8-Мп камерою з автофокусом, подвійним світлодіодним спалахом і функцією відеозапису з роздільною здатністю HD 720p. Таким чином, за допомогою цього пристрою можна одночасно підтримувати відео-чат і робити особисті фото. Його великий широкоформатний HD-дисплей ідеально підходить для перегляду відео або навіть фільмів, які можна зберігати в пам'яті об'ємом 1GB. А завдяки потужному 1 ГГц процесору навіть текстові повідомлення читаються набагато легше, ніж раніше, а символи стали значно більшими, щоб уникнути помилок.

Sony Alpha Nex-5

Sony Alpha Nex-5

Ця дивно маленька цифрова фотокамера зі змінними об'єктивами вигідно відрізняється від інших напівпрофесійних камер своїми розмірами. Цю модель цифрового фотоапарата справедливо називають «амеро, що не моргає»
Інженери Sony замінили рухливе «лопається» дзеркало, яке при підйомі перекриває датчики фокусування, на нерухоме напівпрозоре дзеркало. Нова технологія дозволяє збільшити чіпкість стежить автофокусу бюджетної «дзеркалки» і підвищити її скорострільність до 10 кадрів в секунду. Крім того, апарат знімає HD-відео з високою якістю картинки. Відсутність складного механізму підйому дзеркала дозволило також зробити фотоапарат більш компактним. Зображення камеру перед дзвінком відтворюються на великому яскравому ЖК-екрані (3 "), який нахиляється вгору і вниз для зручного перегляду в будь-якому знімальному положенні.

4 iPhone

4 iPhone

У цього смартфона є безліч наслідувачів, однак він є і залишиться першопрохідцем. Нова модель iPhone володіє OLED-дисплеєм, двоядерним процесором, графічним чіпом з підтримкою більш високої роздільної здатності.
Зовні нове покоління iPhone трохи тонше і легше iPhone 3G. Крім того, iPhone 4G спочатку працює на базі iPhone OS 4.0, яка підтримує багатозадачність. Також в новому iPhone було збільшено робочий дозвіл, яке тепер становить 960х640 пікселів. Крім цього, пристрій використовує ті ж microSIM-карти, що і iPad.

iPad

iPad

Цей інноваційний продукт від Apple наочно продемонстрував, як в одному пристрої можуть поєднуватися комп'ютер, ноутбук і сенсорний дисплей. Перелік технічних особливостей і характеристик iPad просто ідеальний: сучасний дизайн, ультратонкий і легкий корпус, широкоформатний сенсорний дисплей з діагоналлю 9,7 дюйма, високою роздільною здатністю 1024х768 пікселів, зі світлодіодним підсвічуванням, час безперервної автономної роботи - до 10 годин, вбудований мережевий інтерфейс Wi- Fi, Bluetooth, підтримка технології 3G, потужний 1 ГГц процесор Apple A4, кристально чистий звук, набір популярних додатків, ігор, електронних книг, можливість перегляду відеофайлів і фільмів, дивовижні аксесуари і все інше, про що можна тільки мріяти.

Asus NX90

Компанія Asus у співпраці з Bang & Olufsen розробила революційний ноутбук Asus NX90. Це мультимедійна модель з 18-дюймовим дисплеєм, а її головною особливістю є два висококласних динаміка, які розташовані з боків дисплея. Це надає пристрою дещо незвичну форму. Ноутбук укладений в алюмінієвий корпус. Тачпади розміщені з боків клавіатури, причому їх відразу два, а традиційне для тачпада місце під клавіатурою залишається вільним. Що стосується характеристик, то вони теж на високому рівні. У їх числі - процесор Intel Core i7, 18,4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, відеокарта Nvidia GeForce GT 335M і привід Blu-ray з слотової завантаженням. А для зберігання файлів, особливо великих мультимедійних, дуже до речі передбачено цілих два жорсткі диски.

Toshiba Cell TV

Toshiba Cell TV

Toshiba Cell TV увібрав в себе всі ті приємні дрібниці і функції, про які тільки можна мріяти: вбудований Blu-ray програвач з можливістю запису, інтернет-телебачення, 2D і 3D конференції, HD-дозволу, підтримка бездротових HD-програвачів і вбудований вінчестер на 1TB. Це телевізор, процесорна міць якого, за словами представників Toshiba, перевершує таку у більшості сучасних комп'ютерів в десять разів. Що стосується порівняння зі своїми прямими конкурентами, іншими LCD-телевізорами, присутніми сьогодні на ринку, то вони повільніше Toshiba Cell TV всього в 143 рази. Крім того, телевізор вміє відображати 3D-відео, а також перекодувати звичайне відео в тривимірне в реальному часі.

Plastic Logic Que E-Reader

Пристрій є повноекранної електронною книгою з тачскріном і інтерфейсом, спроектованим для швидкого переміщення по документу або книзі. Нововведенням є гладка поверхня пристрою, вільна від кнопок. Натомість пристрій повністю управляється через сенсорний інтерфейс з використанням жестів. Пристрій також може отримати доступ до електронної пошти, календарів і іншими даними з Microsoft Outlook.

Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab

Яскравий 7-дюймовий TFT РК-дисплей дозволяє користувачам з комфортом дивитися фільми, зображення, читати електронні книги або працювати з документами. Завдяки компактним розмірам і малій вазі (380 г), планшет зручно брати з собою в дорогу. Для голосового зв'язку в Galaxy Tab передбачений гучний зовнішній динамік для розмов будинку або в офісі і можливість підключення Bluetooth гарнітури.

Nexus One

Nexus One

Інтернет-гігант Google , Досі займався лише мережевими сервісами, вийшов на ринок мобільних телефонів, випустивши смартфон Nexus One на операційна система Android 2. Чисто з технічної точки зору пристрій виглядає відмінним: процесор з тактовою частотою 1 ГГц, 512 Мб оперативної пам'яті, карта пам'яті на 4 Гб, 3,7-дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 800 х 480 пікселів, 5-мегапіксельна камера, Wi-Fi. А ще цифровий компас, 3,5-міліметровий роз'єм для стандартних навушників і додатковий мікрофон на тильній стороні пристрою, що використовується для шумозаглушення.

Toshiba Libretto Dual-Screen Laptop

Компанія Toshiba представила міні-ноутбук Libretto W100 з подвійним сенсорним екраном з діагоналлю 7 дюймів і роздільною здатністю 1024 на 600 пікселів. У розгорнутому положенні два екрани представляють собою один з діагоналлю близько 10 дюймів. W100 працює на базі процесора Intel CULV зі зниженим напругою і тактовою частотою 1,2 гігагерца. Він оснащується накопичувачем об'ємом 62 гігабайти і двома гігабайтами оперативної пам'яті. Libretto буде оснащуватися модулями бездротового зв'язку Bluetooth і WiMAX, а також веб-камерою.

Xbox 360 Kinect

Xbox 360 Kinect

По суті, цей пристрій не відноситься до розряду нових. Те, що відрізняє Xbox 360 від інших ігрових консолей, - використання периферійного пристрою Kinect від Microsoft. Технологія, що дозволяє управляти процесом гри без контролера, за рахунок голосових команд, рухів тіла і використання покажчиків на об'єкт або картинку, ставить Xbox 360 в один ряд з кращими гаджетами 2010 року.

Light Touch

Light Touch

Пристрій проектує зображення таким чином, що будь-яка плоска поверхня моментально перетворюється в повноцінний сенсорний екран. Взаємодія з екраном здійснюється за допомогою пальців, рух яких відстежується інфрачервоної сенсорною системою. Завдяки технології лазерної проекції HLP зображення завжди виходить яскравим і чітким. Пристрій оснащений модулями Wi-Fi і Bluetooth. Крім того, апарат має 2 Гб вбудованої пам'яті. Новинка здатна пропрацювати автономно до двох годин.

Lenovo IdeaPad U1

Lenovo IdeaPad U1

Гібридна технологія прийшла до комп'ютерів. Новинка під назвою IdeaPad U1 Hybrid поєднує ноутбук і знімний планшет з діагоналлю монітора 11,6 дюйма. Планшет працює на процесорі Qualcomm Snapdragon з 512 МБ оперативної пам'яті і флеш-накопичувачем об'ємом 16 Гб. Сенсорний екран підтримує мультитач, а його дозвіл дозволяє дивитися HD-відео.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки