Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Розумні яйця і прозорі телевізори. Найяскравіші новинки на виставці IFA 2017

Лайф побував на щорічній міжнародній виставці IFA і дізнався, ніж закордонні компанії планують підкорювати ринок побутової техніки та електроніки в цьому році.

Sony

Японці знову порадували фанатів марки смартфонами Xperia XZ1 з уже, м'яко кажучи, приївся дизайном цеглинки. Однак на цей раз виробникам вдалося звернути увагу на себе за рахунок нових вбудованих можливостей. Одна з них - сверхзамедленним зйомка з частотою 960 кадрів в секунду (для порівняння, iPhone знімає 240 к / с). Крім того, власники можуть всього за пару хвилин створити 3D-модель речі або людини, а потім роздрукувати її на принтері або ж використовувати в сторонніх додатках. Ще одна убивча фішка - це встановлений Android 8.0 Oreo на борту - Xperia XZ1 став першим смартфоном, що працює на цій операционке. Не знаю, як "соням" вдалося домовитися про це з Google, але це як мінімум заслуговує на повагу. Детальніше про характеристики нових цеглинок тут .

Не можна промовчати і про дуже компактною, водонепроникної і ударостійкої екшен-камері Sony RX0. Японці вбудували в неї дюймовий датчик CMOS Exmor RS з дозволом 15,3 мегапікселя і широкоугольную 24-міліметрову лінзу з оптикою Zeiss Tessar T зі світлосилою f4.0. Завдяки цьому камера може знімати відео у форматі 1080p при 240 кадрів в секунду. При зйомці ж 4К-відео швидкість знижується до 60 кадрів в секунду. Завдяки розмірам RX0 можна спокійно закріпити на Дронь або з'єднати відразу кілька камер для створення VR-роликів. Правда, нормальна батарейка в такий компактний корпус, мабуть, не влізла: девайс живе всього годину від одного заряду. Пристрій надійде в продаж в жовтні цього року за 700 доларів.

Варті уваги і нові бездротові навушники WH-1000XM2 з функцією активного шумозаглушення. Під час презентації розробники розповіли про унікальну функції: за допомогою датчиків алгоритм вимірює тиск навколишнього повітря і потім оптимізує настройки шумозаглушення (повинно сподобається тим, хто часто літає на літаках). Крім того, за допомогою технології "адаптивний контроль звуку" WH-1000XM2 визначають, що ви робите зараз (наприклад, сидите або йдете), і в залежності від цього вибирає персоналізовані налаштування шумозаглушення. До слова, придушити весь шум на стенді IFA у навушників не вийшло, сторонні звуки все одно виникали. Але в принципі результат непоганий. До речі, девайс працює до 30 годин в беспороводном режимі. До Росії WH-1000XM2 приїдуть вже в жовтні, їх ціну назвуть приблизно в цей же час.

До Росії WH-1000XM2 приїдуть вже в жовтні, їх ціну назвуть приблизно в цей же час

Acer

Тайванці в цьому році теж не поскупилися на новинки. В ході презентації виробники показали і нові планшети, і ноутбуки, і ПК, і моноблоки, і монітори - в загальному, величезний стенд з купою гаджетів. Мабуть, найцікавішим з них став новий ігровий комп'ютер Acer Predator Orion 9000 - на сьогоднішній день найпотужніший ПК компанії.

Під прозорим склом в брутальний корпусі красуються топові комплектуючі. 18-ядерний процесор Intel Core i9 Extreme Edition, чотири відеокарти Radeon RX Vega в режимі SLI, 128 Гбайт оперативної пам'яті, водяне охолодження і величезна кількість портів - по опису більше нагадує якийсь суперкомп'ютер (і щось мені підказує, що коштувати він теж буде як суперкомп'ютер). Однак, взявши кредит і купивши таку машину, власник точно не буде оновлювати комплектуючі найближчі років десять. До речі, у Orion 9000 навіть коліщатка є, щоб корпус став мобільнішим. Слабо уявляю, чим ці коліщатка допоможуть при транспортуванні, та й виглядають вони злегка безглуздо. Але це все дрібниці.

Lenovo

Китайці з Lenovo теж вирішили вивалити на стіл кілька нових ноутбуків і смартфонів . Фірмові трансформери лінійки Yoga, які вміють розкладатися на 360 градусів, тепер обзавелися брендованими скляними кришками з різними картинками із "Зоряних воєн" - виглядає таке рішення (особливо на фото) дуже дешево і якось надто вже по-китайськи, та й заляпується кришка моментально, але в руках пристрій лежить приємно. Характеристики ж не сильно відрізняються від попередніх ноутбуків цієї лінійки: наприклад, 14-дюймовий Lenovo Yoga 920 на максималку отримав UHD-дисплей, процесор Intel Core i7 восьмого покоління, 16 Гбайт оперативної пам'яті і SSD-диск об'ємом 1 Тбайт. Важить девайс 1,37 кг. Якщо вірити виробникам, він може пропрацювати від одного заряду до десяти з гаком годин, але це треба буде ще перевірити.

До слова, на брендованих картинках для ноутбуків китайці не зупинилися і представили джедайский комплект доповненої реальності під назвою Star Wars: Jedi challenges. Туди входить гарнітура Lenovo Mirage (в неї вставляється смартфон), контролер Lightsaber і маячок для відстеження рухів. Одягнувши на себе всю екіпіровку, відвідувачі стенду змогли відчути в собі силу джедая і навіть трохи наваляти ситхів. Комплект за $ 200 надійде в продаж в листопаді.

LG

На стенді LG вся увага була прикута до флагманського смартфону V30 . Всупереч очікуванням багатьох, новий телефон все-таки не зміг похвалитися додатковим екранчиком, а по дизайну апарат вийшов дуже вже схожим на попередній флагман G6. Тільки тепер задня кришка виконана з пластика, а не з алюмінію, тому телефон сильно брудниться. Однак рамка з боків все одно залишилася металева.

Екран взагалі не зазнав змін: 6-дюймовий OLED-дисплей формату FullVision зі співвідношенням сторін 18: 9. Вся ця краса захищена склом Gorilla Glass 5. На задній панелі, як і годиться всім сучасним смартфонам, подвійна камера на 16 і 13 мегапікселів. Під кришкою - найпотужніший процесор Snapdragon в 835 і 6 Гбайт оперативної пам'яті. На борту - Android 7.1.2 Nougat з оболонкою LG UX 6.0+.

0+

Найцікавіше - інформація про вартість девайса - поки залишилося за кадром. Продажі LG V30 на батьківщині повинні початися 21 вересня.

PowerVision

Якщо вам почали набридати квадрокоптера, раджу звернути увагу на компанію PowerVision: ці хлопці вирішили підкорювати не повітря, але воду. Розробники продемонстрували свого роду батискаф PowerRay з вбудованою 12-мегапіксельною камерою, яка записує все, що відбувається під водою в форматі 4К і дозволяє навіть проводити стрім в 1080p. Крім того, в корпус вбудовані два LED-ліхтарика для зйомок в темноті.

Крім того, в корпус вбудовані два LED-ліхтарика для зйомок в темноті

Пристроєм можна керувати кількома способами: за допомогою смартфона, спеціального контролера або навіть фірмового шолом віртуальної реальності, який може розпізнавати рухи голови. PowerRay може плавати чотири години глибині до 30 метрів. Швидкість батискафа становить два метри в секунду. До речі, він вміє плавати не тільки в прісній, а й в солоній воді.

До слова, знімати морські пейзажі - це не єдина функція підводного дрона: його також можна задіяти і для риболовлі. У батискаф вбудовані світлові прилади для приманки риб, датчики для виявлення мешканців морської фауни, а також дистанційно керований модуль для скидання приманок-пасток в потрібних місцях.

Пристрій вже можна замовити: за комплект з контролерами і VR-окулярами доведеться заплатити € 2200.

AICO Technologies

Сінгапурські умільці з компанії AICO Technologies здивували відвідувачів виставки розумним яйцем. Smart Egg - це універсальний ІК-пульт, який повинен буде замінити всі інші пульти в вашій квартирі.

Підключившись до яйця по Bluetooth (дуже дивно звучить, так), користувач отримає можливість включати, вимикати і навіть налаштовувати поведінку телевізора або кондиціонера за допомогою спеціального додатку для телефону.

Наприклад, вентилятор буде автоматично вмикатися, коли ви заходите в кімнату. Або ж звук в колонках буде відключатися, якщо вам зателефонують. Сценаріїв досить багато. Правда, є пара нюансів. Яйце доведеться тягати за собою по всій квартирі, адже працювати воно буде тільки в зоні видимості приладів (як і звичайні ІК-пульти). Та й не зовсім зрозуміло, чому взагалі яйце? Чи не найочевидніший дизайн для універсального пульта управління. Але в цілому іграшка кумедна, вона вже продається і коштує $ 89.

Panasonic і Sharp

Ну і наостанок все ж розповім про парочку цікавих телевізорів, адже вони дійсно виділялися серед мільйона інших панелей. Перший - це прозорий 4K OLED-дисплей від Panasonic. Поки що це лише прототип, але розробники планують почати виробництво споживчих моделей вже найближчим часом. Виглядає такий екран як мінімум незвично, до того ж у нього вже є кілька цікавих сценаріїв застосування: наприклад, за допомогою цієї технології можна буде створювати інтерактивні вітрини або скляні двері в магазинах. Загалом, майбутнє вже за рогом.

Ну а компанія Sharp вирішила продемонструвати свою піксельну міць і показала величезний 70-дюймовий телевізор лінійки Aquos з дозволом 8K - це, на хвилиночку, у вісім разів більше, ніж у звичайного Full HD. Ну і ціна відповідна: офіційних даних поки немає, але інсайдери вважають, що такий телевізор буде коштувати в районі дев'яти тисяч доларів.

Samsung

Серед новинок на стенді - оновлена ​​пральна машина Samsung Qdrive з уже знайомої додаткової дверцятами для завантаження забутих речей. Тільки тепер пристрій відпирає брудну білизну набагато швидше: за словами розробників, повноцінна прання в швидкому режимі закінчує цикл за 39 хвилин. Таких результатів вдалося досягти завдяки другому двигуну, який крутить задню частину барабана в протилежну сторону відносно передньої. До речі, керувати машинкою тепер можна і через спеціальний додаток Q-rator для смартфона (воно навіть вміє докуповувати закінчується пральний дозатор, але така функція поки працює тільки в Штатах).

Ще один корисний гаджет для домогосподарки - бездротової пилосос Powerstick PRO з досить непоганий потужністю всмоктування в 150 Ватт. Зовні девайс сильно нагадує популярного конкурента від компанії Dyson, проте за характеристиками злегка виграє (у всякому разі, на папері). Проте залишається дізнатися, скільки виробники попросять грошей за своє творіння.

Природно, на презентації не обійшлося і без величезної кількості нових QLED-телевізорів з підтримкою технології HDR10. Деякі з них розробники запропонували використовувати замість фоторамки: наприклад, повісити ТВ на стіну і транслювати на ньому статичну картинку або слайди. Через кріплень, які йдуть в комплекті, телевізори щільно прилягають до стін, а для краси можна прикріпити на пристрій рамки іншого кольору. До речі, як тільки ви вийдете з кімнати, телевізори автоматично вимикаються.

Вразив своїм виглядом вигнутий ігровий монітор з діагоналлю 49 дюймів і роздільною здатністю 3840x1080 точок. Мені здається, грати на ньому будь-що-небудь буде навіть важкувато (та й не всі ігри запустяться), але виглядає він дійсно вражаюче.

Також Samsung продемонструвала парочку гаджетів для спортсменів: смарт-годинник Gear Sport, фітнес-браслет із захистом від води Gear Fit 2 Pro і бездротові навушники Gear IconX. Про них ми вже докладно писали тут .

Та й не зовсім зрозуміло, чому взагалі яйце?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки