Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Який ноутбук вибрати для навчання: PC або Mac

Ситуація 1: студент першого курсу нетехнічних спеціальності шукає непоганий, легкий, швидкий і компактний ноутбук Ситуація 1: студент першого курсу нетехнічних спеціальності шукає непоганий, легкий, швидкий і компактний ноутбук. Дуже подобається Asus p31sg. Однак, MacBook Air, здається краще. При це користувач не працював Mac OS раніше.

Відповідь: Якщо ви купуєте ноутбук для освітніх цілей і не знаєте, на якій моделі зупинитися, необхідно переконатися, що пристрій буде робити свою справу. В цьому випадку не зайвим буде дізнатися, яке програмне забезпечення вам доведеться встановлювати і запускати в процесі навчання.

Найімовірніше, що потрібні будуть такі програми, як таблиці Microsoft Excel, в тому числі програми, написані для Excel. хоча Microsoft Office доступна як для Windows, так і для Mac OS X, але існує величезний розрив Excel для Mac 2011 і для Windows: у версії для Mac немає такого ж функціоналу, плагіни можуть не працювати, і отримати підтримку.


Це не означає, що ви не можете купити MacBook Air, якщо дуже хочеться. Проте, може знадобитися установка програмного забезпечення Parallels, копія Microsoft Windows 7 і РС-версія Office. (Див. Excel для Mac і PC: в чому різниця? ) Все працює, хоча клавіатура Mac далека від ідеальної для використання версії Excel з Windows, і велика частина гарячих клавіш не збігається.

Одним з кращих варіантів буде використання Office 365 University , Який підтримується і PC, і Мак (так що не потрібно буде купувати офіс двічі) і надає всі сім основних програм Office на чотири роки за £ 59,99.

Майте на увазі, що перш, ніж купити Mac, необхідний практичний досвід. Це не складно, але потрібен додатковий час для переходу від однієї ОС на іншу.

Що стосується обладнання, Asus поліпшила Zenbook з тих пір, як він вперше з'явився, так що варто придивитися до нього. Що стосується MacBook Air, то має більш зручну клавіатура, трекпад набагато краще і краще час автономної роботи. Zenbook UX31A має більш яскраві і повний екран HD (1920 х 1080 пікселів проти 1440 х 900 на MacBook Air), і це сенсорний екран, якого немає на Mac. Додаткова швидкість роботи низьковольтного процесора Intel Core i7 не варто додаткових витрат.

Крім того, відзначимо, що на даний момент, MacBook Air використовує четверте покоління чіпів під кодовою назвою Haswell, в той час як Asus Zenbook - немає. Є версія Haswell UX31A LA, але невідомо, коли вона стане доступною. Якщо потрібен ноутбук саме на Haswell, то Acer S7-392 є зіставною альтернативою: цілісний алюмінієвий корпус ультрабук з підсвічуванням клавіатури.

Нарешті, в той час як всі ці "легкі, швидкий і портативні" ноутбуки коштують грошей. Якщо купувати "робочу конячку" для запуску таблиць - особливо, якщо запускати Excel під Parallels і Windows, - то можна зупинитися на MacBook Pro, а не MacBook Air. MacBook Pro має процесор 2.5 ГГц третього покоління Core i5 в порівнянні з версією Air з 1,3 ГГц і графікою Nvidia GeForce GT 650M приблизно за тією ж ціною.

Ситуація 2: Студент-архітектор. Його 17 "MacBook Pro на останньому подиху. Потрібно перейти на Windows, так як попередня операційна система не підтримує всі необхідні програми. Потрібно багато місця, пам'ять, хороша відеокарта і невелика вага. Розглядалися Samsung, Dell і Sony. Не обов'язково найдешевший варіант.

Відповідь: 17-дюймовий MacBook Pro з був майже монстром вагою понад 3 кг, і Apple більше не виробляє подібних монстрів. Як правило, 17-дюймові екрани використовуються в ноутбуках, призначених для заміни настільних комп'ютерів, а не в якості портативних. Зрозуміло, що вибираючи екран в 15 дюймів, ви отримуєте пристойний екран, хоча, якщо опуститися до 13 дюймів - вийде більш портативна машина. У будь-якому випадку, 17-дюймовий екран MacBook Pro був роздільною здатністю 1680 х 1050 пікселів, в той час як хороший 13 "ультрабук Zenbook UX31A має роздільну здатність 1920 х 1080 пікселів.

Якщо потрібна хороша графіка, варто звернути увагу на ноутбуки з відеокартою Quadro. Лідируючі моделі: Lenovo ThinkPad W530 серії, Dell Precision і моделі HP EliteBook, такі як EliteBook 8570w. У Dell є інструмент Precision Workstation Advisor, призначений для підбору рекомендованих конфігурацій для спеціалізованого програмного забезпечення і робочих середовищ.

Ключова фраза при покупці такої системи є «сертифікований ISV". Це означає, що вона була протестована незалежними постачальниками програмного забезпечення (ISV), таким як AutoCAD, щоб гарантувати, що їх програмне забезпечення працює правильно.

Професійні робочі станції, як правило, призначені бути потужними і надійними, а не мобільними. Існує принаймні одна модель, яка суперечить цьому твердженню: Dell Precision M3800. Dell представила її на конференції з комп'ютерної графіки SIGGRAPH як "найтоншу і легку робочу станцію в світі", і, напевно, це перша робоча станція - ультрабук. Модель оснащена компонентами, характерними для робочих станцій, такими як процесор Core i7 четвертого покоління, монітор мультитач UltraSharp 3200 х 1800 пікселів і графіка Quadro - і все це в дуже витонченому і порівняно легкому (2 кг) корпусі.

Інша виняткова робоча станція HP Z1: все-в-одному. Специфікація включає в себе 27 "екран роздільною здатністю 2560 х 1440 пікселів, процесор Core iX або Intel Xeon, до 32 Гб оперативної пам'яті, а також широкий вибір відеокарт: від Nvidia Quadro 500M з 1 Гб відеопам'яті до K4000M з 4 Гб. Також на відміну від більшості все-в-одному, HP Z1 спроектований з можливістю подальшої модернізації.

Якщо ціна - не проблема, можна поєднати HP Z1 зі надлегким портативним ноутбуком, таким як MacBook Air або гібридний ноутбук / планшет, наприклад, Lenovo IdeaPad Yoga 11S або Microsoft Surface Pro. Z1 дасть вам все простір екрану, потужність і необхідні графічні можливості, в той час як гібрид на Windows 8 дасть вам ультрапортативний ноутбук плюс функціональність планшета і інші особливості.

Залиште свій коментар!

Додати коментар


Excel для Mac і PC: в чому різниця?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки