Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Quartz дізнався про спроби сім'ї Володимира Якуніна поліпшити свою репутацію

Колишній президент РЖД Володимир Якунін

Сергій Портер / Відомості

як повідомляє видання Quartz, сім'я колишнього президента РЖД Володимира Якуніна співпрацювала з трьома британськими фірмами - GPW & Co, Mishcon de Reya, Project Associates, які, за твердженням Quartz, допомагали родині в приховуванні активів і поліпшення репутації.

Так, GPW + Co, за словами джерел видання, відстежували активи Якунін, дані про яких з'являлися в відкритих джерелах. За словами одного зі співрозмовників видання, це було необхідно для того, щоб приховати активи від антикорупційних розслідувань, в тому числі від Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального. Крім того, фірма збирала всі негативні відгуки з відкритих джерел (корпоративних баз даних, списків власників та соціальних мереж) як про Володимира Якуніна, так і про його сина Андрія.

Крім того, фірма збирала всі негативні відгуки з відкритих джерел (корпоративних баз даних, списків власників та соціальних мереж) як про Володимира Якуніна, так і про його сина Андрія

Також за запитом сім'ї російського бізнесмена GPW + Co знайшла адресу британського журналіста, який написав негативну публікацію про Якунін (ім'я журналіста і видання, в якому він працює, не уточнюється). За допомогою фахівців фірми були перевірені і кандидати на посади в берлінський фонд «Діалог цивілізацій», одним із засновників якого є Якунін-старший.

Представник Володимира Якуніна відмовився коментувати інформацію про співпрацю з GPW + Co, підкресливши лише, що фірма не є консультантом Якуніна. При цьому Андрій Якунін підтвердив, що в різний час співпрацював з компанією, але не уточнював, з якими саме запитами звертався в GPW + Co.

За даними видання, Якунін контактували з Ендрю Вордсвортом, який до середини 2016 був партнером і співзасновником GPW + Co. У самій компанії відмовилися коментувати співпрацю з сім'єю російських бізнесменів.

Інша компанія - Mishcon de Reya - відстежувала публікації, які могли завдати шкоди іміджу сім'ї Якунін. Як зазначає видання, компанія спеціалізується на законах про наклеп і недоторканності приватного життя Великобританії. Quartz наводить як приклад випадок, коли компанія домоглася видалення інформації про лондонському особняку Андрія Якуніна, який нібито був куплений через панамську компанію за 4,5 млн фунтів стерлінгів в 2007 р

Якунін-молодший не підтвердив інформацію, що співпрацював з юридичною компанією, проте зазначив, що в його розпорядженні в разі «помилкових претензій» є «всі доступні правові заходи». У Mishcon de Reya відмовилися від коментарів.

Якунін також співпрацювали з PR-компанією Project Associates, пише видання. І якщо дві інші фірми працювали над обмеженням репутаційного збитку, то Project Associates просувала позитивний імідж Андрія Якуніна. Про це виданню розповіло джерело, близьке до GPW.

Один з колишніх співробітників Project Associates, який не був зайнятий в проекті, висловив думку, що основною метою кампанії було поліпшити імідж Якуніна-молодшого і відокремитися від його батька, щоб «він виглядав успішним бізнесменом, а не сином російського політика або бізнесмена, який був другом Путіна ». Цей же співрозмовник видання знає про щотижневі сніданках двох топ-менеджерів компанії з Андрієм Якуніним.

Видання відзначає, що співпраця Якунін з британськими фірмами який суперечить списку санкцій обмеженням, які наклали США і Австралія.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки