Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд смартфона Xiaomi Mi 8

  1. зміст Технічні характеристики Комплект поставки позиціонування Дизайн, розміри, керуючі елементи...
  2. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  3. екран
  4. акумулятор
  5. Пам'ять, чіпсет, продуктивність
  6. комунікаційні можливості
  7. Камера
  8. Мультимедійні можливості
  9. програмні особливості
  10. враження
  11. Посилання по темі

зміст
  1. Технічні характеристики
  2. Комплект поставки
  3. позиціонування
  4. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  5. екран
  6. акумулятор
  7. Пам'ять, чіпсет, продуктивність
  8. комунікаційні можливості
  9. Камера
  10. Мультимедійні можливості
  11. програмні особливості
  12. враження

Технічні характеристики Розміри і вага 154.9 x 74.8 x 7.6, вага 175 грам Матеріали корпусу Алюміній і скло Дисплей 6.21 дюйма, 2248 х 1080 пікселів, AMOLED, PPI 402, захисне скло, олеофобним покриття, Always-On Display Операційна система Android 8.1 + MIUI 9.5 мережа 2G: 850/900/1800/1900
3G: 850/900/1700/1900/2100
4G: b3 / b7 / b20 / b38
Дві SIM-карти Платформа Qualcomm Snapdragon 845, восьміядерний, 4x2.8 ГГц Kryo 385 Gold & 4x1.8 ГГц Kryo 385 Silver, Adreno 630 Пам'ять 64/128/256 ГБ + 6 ГБ, слота для карти пам'яті немає Бездротові інтерфейси Wi-Fi b / g / n / ac, dual-band, Bluetooth 5.0 LE, aptX HD, NFC Навігація Двохдіапазонний GPS, A-GPS, ГЛОНАСС датчики і роз'єми Сканер відбитків пальців, розблокування по обличчю, акселерометр, гіроскоп, датчики освітлення та наближення, роз'єм Type-C Основна камера 12 мегапікселів, f / 1.8, 1 / 2.55 ", 1.4μm, 4-осьова оптична стабілізація
12 мегапікселів, f / 2.4, 56mm, 1 / 3.4 ", 1.0μm, подвійний оптичний зум Фронтальна камера 20 мегапікселів, f / 2.0 Акумулятор 3400 мАг, швидка зарядка Qualcomm Quick Charge 4.0 Вартість Від 30 000 рублів

Комплект поставки

  • смартфон
  • Зарядний пристрій (Qualcomm Quick Charge 3.0)
  • Кабель Type-C
  • Силіконовий чохол
  • Перехідник Type-C на 3.5 мм

позиціонування

Розповідати про позиціонування Mi 8 легко і приємно. Це модель для тих, у кого є 30 тисяч рублів, але хто хоче отримати смартфон з начинкою від апаратів за 60 тисяч. Судіть самі, більшість моделей на Qualcomm Snapdragon 845 дуже дорогі, а в Mi 8 саме він. Це ж стосується і AMOLED-дисплея з високою роздільною здатністю і вирізом. Це ж справедливо і для подвійний камери з оптичною стабілізацією.

За всіма параметрами Mi 8 претендує на звання флагмана. За всіма, крім ціни. Саме це і приваблює більшість покупців. А наше ж завдання - розібратися, чи є в такому реченні підступ або ж смартфон безперечно варто розглядати до покупки.

Дизайн, розміри, керуючі елементи

Коли я вперше побачив офіційні фотографії Mi 8, то не зміг стримати свого розчарування, апарат практично повністю копіював iPhone X: то ж розташування камери, такий же виріз і ще кілька інших дрібниць. Але користуючись смартфоном наживо, зрозумів, що мене це зовсім не турбує, я звертаю увагу зовсім на інші речі (дисплей, швидкість роботи, габарити).

Втім, це не скасовує двох фактів: Mi 8 схожий на iPhone X, а його задня скляна кришка швидко збирає відбитки пальців, при цьому вони легко стираються будь-якою тканиною.

Сканер відбитків пальців розташували на задній кришці, а спереду залишилися тільки фронтальна камера, датчики освітлення та наближення, а також світловий індикатор. Сканер працює дуже швидко, до слова, на лицьовій панелі є сканер особи, проте поки він не працює. Обіцяють додати його підтримку в одному з наступних апдейтів MIUI.

Обіцяють додати його підтримку в одному з наступних апдейтів MIUI

На нижньому торці знаходяться порт Type-C, сіточка розмовного мікрофона і один зовнішній динамік, а на верхньому - отвір другого мікрофона. В Mi 8, також як і в Mi 6, немає роз'єму для навушників, зате в комплекті лежить відповідний перехідник.

В Mi 8, також як і в Mi 6, немає роз'єму для навушників, зате в комплекті лежить відповідний перехідник

Справа можна бачити гойдалку регулювання гучності і кнопку включення, а зліва - лоток для двох nanoSIM-карт. Картки пам'яті не підтримуються.

Картки пам'яті не підтримуються

Не можу не відзначити, що це один з тих самих смартфонів, які дуже зручно тримати в руці, він лягає в долоню як влитий. У цьому є заслуга невеликої товщини, а також скошених бічних граней. Я з великим задоволенням користувався Mi 8 багато в чому завдяки цій особливості. З інших смартфонів, що викликають схожі емоції, можу згадати Meizu 15 і iPhone 6.

Висота (мм) Ширина (мм) Товщина (мм) Вага (грам) Xiaomi Mi 8 154.9 74.8 7.6 175 Xiaomi Mi 6 145.2 70.5 7.5 168 Apple iPhone X 143.6 70.9 7.7 174 Meizu 15 143 72 7.3 152 Honor 10 149.6 71.2 7.7 153 Висота (мм) Ширина (мм) Товщина (мм) Вага (грам) Xiaomi Mi 8 154

У порівнянні з Apple iPhone 7 Plus

екран

Характеристики Значення Діагональ екрану 6.21 дюйма Роздільна здатність дисплея 2248 x 1080 пікселів Значення PPI 402 Тип матриці AMOLED Захисне покриття Скло Gorilla Glass Олеофобное покриття Є Автоматичне регулювання яскравості Є Підтримка «мультитач» Присутній, до десяти одночасних дотиків

У смартфона великий якісний AMOLED-дисплей, але з вирізом, який я не перестаю лаяти як вторинне рішення, яке зовсім необов'язково було копіювати у Apple. Але, покористувавшись апаратом з вирізом, не можу не відзначити, що завдяки йому створюється відчуття більшої Безрамковий. Для тих, кому не подобаються «вушка» дисплея, є можливість зробити їх невидимими. Фон цієї частини екрану стає чорним, видно тільки годинник, батарея і сигнал мережі. І хоча місця на «вушках» досить, в Xiaomi чогось відключили процентне відображення батареї, побачити заряд можна, тільки опустивши шторку дисплея, це дуже незручно.

Налаштування вирізу, а також заміна наекранной кнопок тепер знаходяться в спеціальному розділі «безмежний екран».

Налаштування вирізу, а також заміна наекранной кнопок тепер знаходяться в спеціальному розділі «безмежний екран»

Дисплей підтримує HDR10, і я заради інтересу подивився кілька HDR-роликів на YouTube. Картинка і справді вражають. Мені стало цікаво, наскільки зображення буде краще, ніж на моєму iPhone 7 Plus, я відкрив два однакових ролика і почав одночасне відтворення. Результат мене дуже здивував: чомусь на 7 Plus картинка була соковитіше і барвистіший, хоча у Mi 8 і AMOLED-дисплей, і підтримка HDR є!

Результат мене дуже здивував: чомусь на 7 Plus картинка була соковитіше і барвистіший, хоча у Mi 8 і AMOLED-дисплей, і підтримка HDR є

А ось різниця в дозволі в порівнянні з тим же 7 Plus теж була відразу помітна, правда, цього разу перевага була на боці Mi 8. При читанні, особливо дрібного тексту, що не перестаєш милуватися тим, як чітко намальовані шрифти, ніби тонкої гелевою ручкою .

При читанні, особливо дрібного тексту, що не перестаєш милуватися тим, як чітко намальовані шрифти, ніби тонкої гелевою ручкою

Якщо з відображенням чорного у AMOLED-дисплея немає ніяких проблем, то біла картинка під кутом йде в зелений колір. Якщо покриття апарат в руці, то це особливо помітно.

Якщо покриття апарат в руці, то це особливо помітно

У Xiaomi є свій власний режим читання, його сильно переробили ще в Mi 6, тепер він адаптує кольору в теплу гаму більш акуратно, і зображення хоч і стає тепліше, але немає такого явного неприємного догляду в жовті тони, це безперечно плюс.

Підтримує смартфон і режим Always On, що також заслуга AMOLED-матриці. Правда, на моєму зразку він чомусь не працював. Мабуть, це разова проблема, так як у колег з інших видань і в демо-зоні все відмінно працювало.

акумулятор

Характеристики Значення Ємність акумулятора 3400 мАг Тип акумулятора Незнімний, Li-Pol Час роботи в режимі перегляду HD-відео на максимальній яскравості (включений авіарежім) 15 годин Розрядка в режимі сну (12 годин, вимкнений дисплей, включений Wi-Fi) 5%

Не втомлююся повторювати, що у флагманських смартфонах вже не потрібно ставити супер'ёмкую батарею, так як все більшу роль відіграють оптимізація софта і чіпсет. Mi 8 в черговий раз підтверджує мої слова. В середньому режимі використання (яскравість 75%, мобільний інтернет, соцмережі, пошта та веб-серфінг) апарат протримався шість годин з включеним екраном. У моєму сценарії це два повних дні.

Смартфон підтримує швидку зарядку Qualcomm Quick Charge 4.0, за півгодини він заряджається на 60%, повний заряд займає півтори години. А ось бездротової зарядки немає.

Пам'ять, чіпсет, продуктивність

Характеристики Значення чіпсет Qualcomm Snapdragon 845 Процесор восьмиядерна, 4x2.8 ГГц Kryo 385 Gold & 4x1.8 ГГц Kryo 385 Silver Відеоприскорювач Adreno 630 Об'єм оперативної пам'яті 6 ГБ Ємність внутрішнього накопичувача 64/128 ГБ Слот для карти пам'яті Немає

Флагманському смартфону - флагманську начинку. Snapdragon 845 став уже класикою в топових пристроях цього року. Втім, це й не дивно, чіпсет прекрасно справляється з будь-яким навантаженням, будь то стандартне використання або продуктивні іграшки. Гріється апарат тільки при тривалому прогоні бенчмарков. За кілька днів використання я не помітив жодних лагів, підвисань або подтормаживаний в роботі Mi 8.

комунікаційні можливості

Інтерфейси Наявність Wi-Fi Є, b / g / n / ac, dual-band Bluetooth Є, 5.0 LE GPS Є, двохдіапазонний Мобільні дані 2G: 850/900/1800/1900
3G: 850/900/1700/1900/2100
4G: b3 / b7 / b20 / b38
Дві SIM-карти, один радіомодуль USB On-The-Go Є NFC Є ІК-Порт Немає

По частині бездротових інтерфейсів у смартфона майже повний набір, в тому числі улюблений багатьма NFC-модуль (працює з «Трійкою» і Google Pay). А ось ІК-порту чомусь немає, що дивно, з огляду на, що Xiaomi ставлять його навіть в бюджетні моделі.

Ще одна цікава особливість Mi 8 - двохдіапазонний GPS, в теорії він повинен забезпечувати більшу точність визначення місця розташування. Особисто я особливої ​​різниці не помітив, смартфон так само швидко визначає місце розташування, як і Mi 6, наприклад.

Камера

Характеристики Значення Основна камера 12 мегапікселів, f / 1.8, 1 / 2.55 ", 1.4μm, 4-осьова оптична стабілізація
12 мегапікселів, f / 2.4, 56mm, 1 / 3.4 ", 1.0μm, подвійний оптичний зум Фронтальна камера 20 мегапікселів, f / 2.0

В апараті використовується такий же модуль камери, що і в Mi MIX 2s. Якщо вам цікава думка Романа Білих про це модулі, ви можете почитати його по посиланню нижче.

У смартфона подвійна камера, тому всі приклади знімків будуть з обох камер. Зліва - звичайне фото, праворуч - подвійний зум.

Давайте почнемо з денних знімків. Смартфон прекрасно фотографує днем, при цьому прикрашає картинку, тому кадр виходить більш соковитим і квітчастим. На мій погляд, таке прикрашання йде на користь.

Складне освітлення також непогано дається цієї моделі.

І навіть з нічної зйомкою Mi 8 прекрасно справляється, ніяких шумів на нічному небі. Однак втрата в деталізації все одно присутній, втім, помітити її можна тільки при масштабуванні.

А ось для портретної зйомки краще вибирати гарне освітлення, зробити вдалий кадр ввечері в кафе не так вже й просто.

Ще в апарата є імітація студійного освітлення, але працювала вона якось дивно, дивіться приклади нижче.

На відміну від MIX 2s, у Mi 8 інша фронтальна камера з високою роздільною здатністю. Нижче - три приклади Селфі: перший з використанням бьютіфікаціі, на другому вона вимкнена, третій - портретний режим для селф-камери.

Апарат знімає відео з максимальною роздільною здатністю 4k, є оптична стабілізація, в прикладах я намагався спеціально сильніше смикати руками, але на кінцевому відео цього майже не помітно. Не можу не відзначити, що користуватися цифровим зумом в 4k особливо зручно.

Мультимедійні можливості

MIUI граючи справляється з будь-якими аудіо- та відеоформатами, будь то прості MP3 / MP4 або ж складні FLAC / MKV. Втім, ніхто не заважає вам поставити сторонні плеєри.

Зовнішній динамік один, але досить гучний, ви навряд чи пропустите дзвінок, якщо смартфон буде в кишені. Якість звуку в навушниках схоже з іншими флагманами, звучить Mi 8, на мій аматорський смак, гідно.

програмні особливості

Смартфон працює під управлінням Android 8.1 і MIUI 9.5, в подальшому планується оновлення до MIUI 10. В черговий раз повторюся, що MIUI на даний момент одна з найбільш функціональних оболонок, і якщо ви любите налаштовувати кожну дрібницю, то вона вам обов'язково сподобається. Ми докладно розповідали про останню версію оболонки в окремому огляді, обов'язково почитайте його, якщо хочете ознайомитися з MIUI докладніше.


враження

Продажі Mi 8 починаються 8 серпня. Перший час модель буде ексклюзивно продаватися в Tmall, потім з'явиться і в інших ритейлерів. Молодша версія коштує 30 тисяч рублів, старша - 33 тисячі.

З плюсів Mi 8 варто виділити наступні: флагманська начинка, відмінний дисплей, гарна камера, прекрасні габарити, наявність NFC, функціональна оболонка і гідне час роботи. Недоліки, до яких можна причепитися: відсутність слота для карти пам'яті, бездротової зарядки, інфрачервоний порт і мініджек для навушників. Але все це дрібниці на тлі переваг смартфона і його ціни. «На даний момент це одна з кращих пропозицій в сегменті до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», - хотів написати я спочатку, але цінова війна в Росії підкинула нам парочку дуже гідних пропозицій від конкурентів.

Honor 10. Один з найсильніших конкурентів. З переваг виділю нижчу ціну (27 тисяч за молодшу модель) і наявність мініджек для навушників. Спірний мінус перед Mi 8 - чіпсети Kirin, я знаю, що серед наших читачів є багато шанувальників Qualcomm. Крім того, зараз в МТС цю модель можна придбати з Кешбек в 6 500 рублів!

Крім того, зараз в МТС цю модель можна придбати з Кешбек в 6 500 рублів

Meizu 15. Ця модель коштує 35 тисяч, не має NFC-модуля і працює на менш продуктивному Qualcomm Snapdragon 660. Зате у Meizu 15 класичне співвідношення сторін дисплея, дуже компактні габарити, класний керамічний корпус і є миниджек для навушників.

Зате у Meizu 15 класичне співвідношення сторін дисплея, дуже компактні габарити, класний керамічний корпус і є миниджек для навушників

Samsung Galaxy S8. Минулорічний флагман не втратив своєї актуальності, а ось його ціна значно знизилася. Зараз в тому ж МТС його можна придбати за 32 тисячі рублів (40 тисяч мінус 8 тисяч Кешбек). І це дуже сильний конкурент: у нього є слот для карти пам'яті, миниджек для навушників, підтримка бездротової зарядки, а дозвіл на третину вище.

І це дуже сильний конкурент: у нього є слот для карти пам'яті, миниджек для навушників, підтримка бездротової зарядки, а дозвіл на третину вище

Потенційно Mi 8 був дуже цікавим варіантом, та ще й ціну поставили адекватну, але цінова війна сплутала карти, і зараз на Mi 8 з більш низькою ціною тисне Honor 10, а з трохи вищою - Galaxy S8. І так, порівнювати ціни з Кешбек від МТС цілком коректно, адже той же Mi 8 спочатку буде продаватися тільки в Tmall, що також є своєрідним обмеженням.

Як вам новинка, шановні читачі? А що скажете про конкурентів? Що б взяли самі? Висловіть свою думку в коментарях!

До змісту >>>

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Як вам новинка, шановні читачі?
А що скажете про конкурентів?
Що б взяли самі?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки