Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд MSI CX640

MSI CX640 - це класичний мультимедійний ноутбук з 15,6-дюймовим дисплеєм, новим процесором Intel Core i5-2410M і дискретною графікою Nvidia GeForce GT 520M (з можливістю перемикання на вбудовану за допомогою технології Optimus) MSI CX640 - це класичний мультимедійний ноутбук з 15,6-дюймовим дисплеєм, новим процесором Intel Core i5-2410M і дискретною графікою Nvidia GeForce GT 520M (з можливістю перемикання на вбудовану за допомогою технології Optimus). Ми найретельнішим чином вивчили цю новинку від тайванського виробника і готові розповісти вам про її плюси і мінуси.

Характеристики MSI CX640:

Процесор: Intel Core i5-2410M, 2,3 ГГц
Чіпсет: Intel HM65
Оперативна пам'ять: 4 Гб (Elixir) DDR3-10660, 1333 МГц, максимум 8 Гб, 2 слота
Графічна карта: NVIDIA GeForce GT 520M з 1 Гб відеопам'яті, дискретна + Intel GMA HD 3000, вбудована
Дисплей: 15,6 ", 1366 × 768 (Seiko Epson), LED-підсвічування, глянсовий
Жорсткий диск: 500 Гб 5400 об / хв (Hitachi Travelstar 5K500.B HTS545050B9A300)
Звукова карта: Conexant SmartAudio HD
Порти: 2 USB 2.0, 2 USB 3.0, 1 VGA, 1 HDMI, 1 замок Kensington, навушники, мікрофон, кард-рідер: MMC, SD, SDHC, SDXC, MS, MS PRO, HG, локальна мережа (RJ-45)
Мережа та зв'язок з іншими пристроями: LAN Atheros AR8151 PCI-E Gigabit (10/100 / 1000MBit), Wi-Fi Atheros AR9285 (bgn)
Оптичний привід: Pioneer DVD-RW DVRTD10RS
Розміри: 27.1 - 34.0 x 380 x 260 мм
Вага: 2.54 кг
Батарея: 47 ват-годин, Lithium-Ion, 6-секційна, 4400 мАг, 10.8 В
ОС: Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit
Додатково: веб-камера 1,3 Мпікс

Вперше компанія MSI представила публіці нові ноутбуки серії С на виставці CeBIT 2011. Якщо порівнювати з попереднім варіантом, MSI CX620, то можна помітити, що дизайн машинки явно змінився. Корпус тепер повністю має покриття чорного або сріблястого кольору - колір варіюється в залежності від модифікації. MSI CX640 пропонується в трьох варіантах, всі вони обладнані дискретною графікою Nvidia GeForce GT 520M і підтримують технологію Nvidia Optimus, що дозволяє автоматично перемикатися з дискретного на вбудоване відео. Процесори ж пропонуються різні - це Intel Core i3-2310M (2,1 ГГц) початкового рівня, трохи більш просунутий Intel Core i5-2410M і, нарешті, потужний Intel Core i7-2630QM. Також в Росії ці ноутбуки розрізняються об'ємом оперативної пам'яті і жорсткого диска.

Наша модель була оснащена процесором Intel Core i5, що працює на тактовій частоті 2,3 ГГц. Присутні 4 Гб оперативної пам'яті і вінчестер на 500 Гб. Подібна модифікація в Росії коштує від 23 тисяч рублів - більш ніж демократично.

Зовнішній вигляд, якість матеріалів

Дизайнери з MSI явно дуже старалися, проектуючи новий дизайн. Корпус тепер має привабливу матову поверхню з алюмінієвими вставками. Усередині ж він сяє глянцем, який виглядає відмінно - але тільки поки за цим ноутбуком не починати працювати. Поверхня дуже швидко покривається відбитками пальців і подряпинами. Втім, це цілком звичайна ситуація для бюджетних ноутбуків. До поверхонь, однак, дуже приємно торкатися, в цьому плані у ноутбука все в порядку.

До поверхонь, однак, дуже приємно торкатися, в цьому плані у ноутбука все в порядку

Корпус ж ніяк не можна назвати особливо міцним. Найважливіші в плані ергономіки місця - навколо тачпада і клавіатури - значно прогинаються навіть при не дуже сильному натисканні. Кришка дисплея теж дуже легко гнеться, і при цьому на екрані виникають спотворення. Шарніри міцно утримують кришку на місці, але все одно не справляються з вагою дисплея, коли починаєш руками змінювати його положення. Ну і після зміни положення кришка також злегка похитується.

Розміри ноутбука складають 38,0 х 26,0 х 3,4 см, а вага - 2,54 кг, що є середнім показником для лаптопа подібного розміру. Ну і тут також є велика панель для доступу до внутрішніх компонентів, що завжди нас радувало в ноутбуках від MSI. У нашому екземплярі за нею ховалися модулі оперативної пам'яті, жорсткий диск і навіть процесор. Що стосується оперативної пам'яті, то її максимальний обсяг тут становить 8 Гб. Ми встановили два модуля по 4 Гб 1066 МГц, вироблених компанією Kingston (модель: KVR1066D3S7 / 4G), вони распознались ноутбуком і відмінно заробили, те ж саме було і з двома планками по 4 Гб, але вже 1333 МГц, від OCZ (модель: OCZ3M13334G).

порти

По боках MSI CX640 знаходиться велика кількість портів, і поряд з цілком звичайними двома USB 2.0, VGA і аудіо-роз'ємами також є сучасний порт HDMI, кард-рідер 7-в-1 і два USB 3.0. В якості оптичного приводу - DVD Super Multi від Pioneer (модель: DVRTD10RS), опції у вигляді Blu-ray не передбачено. Багато порти розташовані близько до передньої частини ноутбука, що деяким користувачам може перешкодити. Однак, в будь-якому випадку, набір портів тут що треба.

Зліва: слот для підключення мережевого адаптера, RJ-45, VGA, HDMI, 2x USB 3.0

Зліва: слот для підключення мережевого адаптера, RJ-45, VGA, HDMI, 2x USB 3

Справа: аудіо, 2x USB 2.0, DVD-привід, замок Kensington

0, DVD-привід, замок Kensington

Спереду: світлові індикатори, кард-рідер

Спереду: світлові індикатори, кард-рідер

Ззаду: батарея

Ззаду: батарея

комунікації

MSI CX640 обладнаний не те щоб великою кількістю модулів для виходу в мережу і зв'язку з іншими пристроями, але зате всі вони - нові і найшвидші. Gigabit Ethernet через контролер Atheros AR8151 плюс Wi-Fi 802.11n (Atheros AR9285). Додаткові бездротові модулі відсутні - немає ні Bluetooth 3.0 + HS, ні строєного модуля UMTS. Але, тим не менше, всі ці модулі можна підключити зовні - через порти USB.

Пристрої введення

Клавіатура від редизайну корпусу тільки виграла. Вона острівного типу і має досить немаленький розмір. MSI вчиться на своїх власних помилках, і тому тут присутній великий правий Shift і Enter нормального розміру, що дозволить друкувати з меншою кількістю помилок. Але, тим не менше, чомусь друкувати не стало зручніше. Хід клавіш невеликий, момент спрацьовування неочевидний. Клавіатура недостатньо жорстка.

Розкладка клавіш для геймерів буде явно не ідеальною. Кнопки зі стрілками в порівнянні з іншими сильно зменшені, а важливий трикутник з клавішами WASD явно скошений. Цифровий блок виглядає сплющеним з бічних сторін. Але, з іншого боку, написи на клавішах чіткі і добре видно.

Тачпаду MSI CX640 бракує міцності - те ж саме було помічено і у попередньої моделі. Поверхня у нього відрізняється від майданчика під зап'ястя, так що його легко знайти і наосліп. Є мульти-тач, горизонтальна і вертикальна прокрутки (правда, вони не промарковані). Обидві клавіші тачпада закриті однієї хромованою панеллю, і дві окремих клавіші були б тут більш кращі. Загалом, ми вам все-таки рекомендуємо користуватися зовнішньої мишею.

дисплей

Всі моделі MSI CX640 поставляються з 15,6-дюймовим екраном, який цілком типовий для ноутбука такого рівня, а дозвіл 1366х768 для нашого часу є цілком звичайним. У екрану глянсова поверхня, матова не пропонується навіть в якості опції. Більш високі дозволу можна отримати, підключивши зовнішній екран через VGA або більш сучасний HDMI. Картинка на дозволі 1920 × 1080 (Full HD, 1080p) при цьому виходить цілком задовільною.

Картинка на дозволі 1920 × 1080 (Full HD, 1080p) при цьому виходить цілком задовільною

Є тут і така цікава функція, як сенсор яскравості. Сам він розташований над екраном справа, і він регулює яскравість екрану залежно від зовнішньої освітленості. Автоматичне регулювання працює цілком нормально, але її завжди можна відключити (або включити назад) комбінацією клавіш Fn + F4.

Панель (модель SEC3651) має світлодіодне підсвічування, її виробник - Seiko Epson. Вона середньої якості. Максимальна яскравість - 261 кд / м2, середня - 238. Результат непоганий. Правда, розподіл яскравості кілька нерівномірне, але звичайний користувач навряд чи це помітить.

Рівні ж чорного і контрастність не завадило б поліпшити. Нами були отримані результати в 1,95 кд / м2, що говорить про те, що хорошого, глибокого чорного кольору ви тут не побачите. Але передача кольору все одно відмінна завдяки глянсовому покриттю. Втім, не забувайте, що, як і всі ноутбуки дешевше 1000 євро, MSI CX640 не призначений для професійного редагування зображень.

Не дуже хороша комбінація невисокою яскравості і глянцевого покриття означає, що на вулиці цей ноутбук буде використовувати вельми проблематично. Якщо, звичайно, вийде знайти хорошу тінь, то можна буде щось розгледіти на екрані, але при прямому сонячному світлі це навряд чи буде можливо. Так що якщо хочете працювати на вулиці без проблем, то шукайте ноутбук з матовим екраном.

Кути огляду нас не здивували - вони саме такі, яких і слід очікувати від панелі середньої якості. Горизонтальні - до 145 градусів (відмінно), вертикальні ж дуже обмежені, при легкому нахилі вперед-назад зображення тут же спотворюється.

Горизонтальні - до 145 градусів (відмінно), вертикальні ж дуже обмежені, при легкому нахилі вперед-назад зображення тут же спотворюється

продуктивність

При покупці MSI CX640 можна вибирати з трьох сучасних процесорів від Intel. Intel Core i5-2410M, який і був у нас в тестованому зразку, має 624 мільйон транзисторів, 3 Мб кеша третього рівня і тактову частоту 2,3 ГГц. Завдяки технології Turbo Boost 2.0 процесор може розганятися до 2,9 ГГц і потім таким же чином сповільнюватися. Тим, хто хоче заощадити, виробник пропонує моделі з Intel Core i3-2310M (2,1 ГГц, кеш третього рівня 3 Мб), у якого немає підтримки Turbo Boost. Ну і найпродуктивніша модель поставляється з чотирьохядерним процесором Intel Core i7-2630QM (2 ГГц, кеш третього рівня 6 Мб), але в звичайному повсякденному використанні ви навряд чи помітите між ними різницю. Але зате доведеться заплатити на 150 євро більше.

Технологія Hyper-threading - це теж дуже корисна функція, вона дозволяє до двох фізичних ядер отримати ще й два віртуальних. Це означає, що двоядерний процесор цілком може стати чотирьохядерним, а чотирьохядерний, відповідно, восьмиядерна. Intel Core i5-2410M створений, як і всі процесори лінійки Sandy Bridge, по 32-нм техпроцесу, і включає в себе також графічне ядро ​​GMA HD 3000. Ця графіка не призначена для ігор, проте є відмінна опція автоматичного перемикання на графічну карту Nvidia, коли вам потрібна буде додаткова графічна продуктивність. А коли не потрібна, то GMA HD 3000 дозволить заощадити заряд батареї.

Ну а що ж стосується Nvidia GeForce GT 520M, то вона цілком здатна впоратися з нескладними іграми. Вона являє собою звичайний чіп середнього рівня з 1 Гб відеопам'яті DDR3, і технічно вона менш продуктивна, ніж GeForce GT 525M і GT 540M. Остання, наприклад, вже довела свою ігрову спроможність в Dell XPS 15. Відеокарта, до слова, підтримує DirectX 11 і Shader Model 5.0.

Цікаво, що Nvidia пропонує два варіанти GT 520M. У нашому зразку присутня модель N12P-GV2-A1 з 128-бітної шиною пам'яті, заснована на чіпі GF108. Більш швидка GT 540M також базується на ньому ж. Але якщо порівнювати з версією на GF119 (частота ядра 740 МГц, 64-бітна шина пам'яті), то у нашій швидкість всього 600 МГц (частота заповнення шейдеров - 1200 МГц). Як це проявиться в роботі - покаже час.

Щоб утворити відмінний симбіоз між вбудованою і дискретною графікою, MSI додала в цей ноутбук підтримку технології Nvidia Optimus. Вона дозволяє автоматично визначати, виходячи із системних вимоги кожного конкретного додатка, яка саме графіка повинна зараз працювати. Завдяки новітнім драйверам ForceWare перемикання відбувається легко і швидко, але все ж далеко не ідеально. Періодично графіка Nvidia взагалі пропадала з системи, і тільки установка драйвера 266.39 врятувала становище.

Перші огляди ноутбуків на базі нових процесорів Intel Sandy Bridge показали, що вони поєднують в собі відмінну продуктивність і при цьому доступну ціну. Intel Core i5-2410M продемонстрував нам цю поліпшену продуктивність в тестах CineBench R10 і R11.5.

У тесті CB10 Rendering Multi 64Bit цей процесор набрав 9653 бали, що дозволило йому потрапити в першу третину нашої бази. Intel Core i5-450M, в минулому досить популярний процесор, набрав всього 8229.

CB10 Rendering Single 32Bit - 3570
CB10 Rendering Single 64Bit - 4502
CB10 Rendering Multi 32Bit - 7813
CB10 Rendering Multi 64Bit - 9653
CB10 OpenGL 32Bit - 4967
CB10 OpenGL 64Bit - 4967
CB R11.5 CPU 64Bit - 2.57
CB R11.5 OpenGL 64Bit - 13 fps

Cinebench R10 Rend. Multi (32bit) в порівнянні з іншими ноутбуками:
Fujitsu Stylistic Q550 (min) - Z670, Graphics Media Accelerator (GMA) 600 - 537
Medion Akoya P6631 - 2410M, GeForce GT 540M - 7729
Lenovo ThinkPad T510 - 4384-GEG - 620M, NVS 3100M - 7742
Sony Vaio VPC-Z13Z9E- 640M, GeForce GT 330M - 7770
MSI CX640-i547W7P - 2410M, GeForce GT 520M - 7813
Sony Vaio VPC-CA1S1E - 2410M, Radeon HD 6470M - 7814
Samsung QX412-S01DE - 2520M, GeForce GT 520M - 7838
Schenker XMG A500 - 580M, GeForce GT 425M - 7842
(Max) 990X EE, Radeon HD 6990M - 22228

Наступний тест, який ми провели - це PCMark Vantage (64 Bit). Він оцінює продуктивність системи в цілому. MSI CX640 набрав 6019 балів, знову ж потрапивши в першу третину нашого рейтингу. Суб'єктивно ж можна сказати, що CX640 працює швидко, швидко ж завантажується і вимикається. При звичайній роботі з ним ніяких проблем не буде.

PCMark Vantage - 6019

У порівнянні з іншими ноутбуками:
Nokia Booklet 3G (min) - Z530, Graphics Media Accelerator (GMA) 500 - 1061
Apple Macbook Pro 13 2011-02 MC724LL / A - 2620M, HD Graphics 3000 - 6009
MSI CX640-i547W7P - 2410M, GeForce GT 520M - 6019
Asus K53SV-SX131V - 2410M, GeForce GT 540M - 6043
Toshiba Satellite L775-125 - 2410M, GeForce GT 525M - 6053
MSI A6400-Ci507 S - 2410M, HD Graphics 3000 - 6056
(Max) 990X EE, Radeon HD 6990M - 19728

Індекс продуктивності Windows 7:
Процесор - 6,9
Оперативна пам'ять - 5,9
Графіка - 5,7
Графіка для ігор - 6,4
Жорсткий диск - 5,9

Ну і перш ніж приступити безпосередньо до оцінки ігрової продуктивності, ми запустили тест Futuremark 3DMark. І тут при активованої GeForce GT 520M ноутбук заробив 4572 бали, що, звичайно, дуже далеко від ідеалу. Ну а в новітньому тесті 3DMark 11 ноутбук заробив всього 518 балів, опинившись в самому низу нашого рейтингу. Тільки системи на базі останніх чіпів AMD (C-50, E-350) виявилися гіршими.

3DMark 2001SE - 24651
3DMark 03 - 13147
3DMark 05 - 8461
3DMark 06 (1280 × 1024) - 4572
3DMark Vantage - 1513
3DMark 11 - 518

3DMark Vantage в порівнянні з іншими ноутбуками:
Lenovo Thinkpad Edge 11 2545-24G (min) - K325, Radeon HD 4225 - 116
Dell Vostro 3750 - 2310M, HD Graphics 3000 - +1434
HP ProBook 4530s-XX968EA - 2310M, HD Graphics 3000 - 1435
HP ProBook 4430s-XU013UT - 2310M, HD Graphics 3000 - 1504
MSI CX640-i547W7P - 2410M, GeForce GT 520M - 1513
Toshiba Tecra R850-11P - 2410M, HD Graphics 3000 - 1 563
HP Pavilion g7-1002sg - P960, Radeon HD 6470M - 1618
Apple Macbook Air 11 inch 2011-07 MC969D / A - 2467M, HD Graphics 3000 - 1633
(Max) 990X EE, GeForce GTX 580M SLI - 26111

3DMark Vantage в порівнянні з іншими ноутбуками:   Lenovo Thinkpad Edge 11 2545-24G (min) - K325, Radeon HD 4225 - 116   Dell Vostro 3750 - 2310M, HD Graphics 3000 - +1434   HP ProBook 4530s-XX968EA - 2310M, HD Graphics 3000 - 1435   HP ProBook 4430s-XU013UT - 2310M, HD Graphics 3000 - 1504   MSI CX640-i547W7P - 2410M, GeForce GT 520M - 1513   Toshiba Tecra R850-11P - 2410M, HD Graphics 3000 - 1 563   HP Pavilion g7-1002sg - P960, Radeon HD 6470M - 1618   Apple Macbook Air 11 inch 2011-07 MC969D / A - 2467M, HD Graphics 3000 - 1633   (Max) 990X EE, GeForce GTX 580M SLI - 26111

Всередині у MSI CX640 знаходиться 500-гігабайтний жорсткий диск від Hitachi - він же використовується і в інших моделях лінійки CX. Це модель Travelstar 5K500 (HTS545050B9A300), яка працює зі швидкістю обертання шпинделя 5400 об / хв. У тестах HD Tune Pro 4.6 і CrystalDiskMark швидкість читання виявилася між 86,3 і 87,5 Мб / с. У комбінації з часом відгуку 18,6 мс ми отримуємо досить середню продуктивність. Так що якщо ви захочете цю саму продуктивність збільшити, то ми рекомендуємо вам поставити сюди твердотільний накопичувач.

Ігрова продуктивність

Графіка Nvidia GeForce GT 520M являє собою досить середній по продуктивності чіп, призначений для простих і не вимогливих до ресурсів ігор. У неї є 1 Гб власної відеопам'яті DDR3. На ній запустяться тільки не найновіші ігри, та й то з низькими, а іноді і середніми, настройками. Такі потужні гри, як Battlefield: Bad Company 2 або Mafia II, будуть йти з великими труднощами. Вони не будуть гальмувати тільки на мінімальних налаштуваннях, так що великого задоволення ви від них не отримаєте, тому що новітні ігри красиві тільки на високому дозволі і з хорошими налаштуваннями деталізації.

І ось ще що цікаво. Кількість кадрів в секунду в грі Battlefield: Bad Company 2 при використанні Nvidia GeForce GT 520M дорівнювало 30. А коли ми переключилися на вбудовану GMA HD 3000, то на тих же налаштуваннях раптом отримали 34 fps. Однак в іграх Mafia II і StarCraft II справедливість все ж перемогла - у дискретної графіки результат був краще, ніж у вбудованої.

Але для кращої ігрової продуктивності придивіться до моделей з Nvidia GeForce GT 540M. Так, наприклад, Packard Bell EasyNote TS11 (Intel Core i7-2630QM) в StarCraft II на середніх настройках видав 41,4 fps.

Температура і шум

Система охолодження MSI CX640 спеціально була вдосконалена, щоб впоратися з новими і більш продуктивними компонентами. У спокої шум практично непомітний, він залишається на постійному рівні в 31,1 дБ. Однак жорсткий диск Hitachi все ж привертає до себе увагу своїм стуком на рівні 33,6 дБ. Під навантаженням ноутбук починає досить значно шуміти - 43,2 дБ.

Природно, були покращені і температурні показники. Попередня модель навіть в спокої досить сильно грілася. Нове ж покоління не нагрівається в спокої вище 27 градусів, що є дуже непоганим показником. При інтенсивному ж використанні ноутбук, природно, починає грітися - аж до 37 градусів.

Температури корпусу в спокої:

Температури корпусу в спокої:

і при навантаженні:

і при навантаженні:

Аудіо

MSI обладнала мультимедійний ноутбук CX640 системою звуку SRS Premium Sound - над клавіатурою знаходяться два динаміка з відповідним логотипом. Візуально вони справляють враження, однак на ділі звук залишає бажати кращого. Максимальний рівень гучності малуватий, занадто багато високих частот, басів немає. У ноутбука, що позиціонується як мультимедійний, звук повинен хоча б бути збалансований, особливо якщо на ньому написано Premium Sound.

Але, тим не менше, якщо ви підключите до ноутбука якісні динаміки або навушники, або навіть домашній кінотеатр через порт HDMI, то звук буде цілком на висоті. Ніякого стороннього шуму або перешкод.

Автономна робота

Ще одна перевага платформи Intel Sandy Bridge - це низьке енергоспоживання, незважаючи на збільшену продуктивність. Процесор Intel Core i5-2410M в парі з графікою GMA HD 3000 споживають всього 35 ват. Ну а дискретна графіка Nvidia GeForce GT 520M вимагає ще додатково 17 ват.

У тесті Battery Eater Reader's Test (мінімальна яскравість екрану, включені всі опції енергозбереження) MSI CX640 пропрацював 7 годин і 11 хвилин. Якщо ж включити Wi-Fi і займатися серфінгом в мережі, то результат буде 5 годин і 2 хвилини. При перегляді DVD - 4:43, ну і при максимальному навантаженні - 1 годину і 34 хвилини (максимальна яскравість дисплея плюс запуск ресурсномістких програм). В принципі, цілком непогано для ноутбука такого розміру і з такими компонентами.

Висновки

І в кінці нашого огляду ми за традицією скажімо про MSI CX640 дещо хороше і трохи поганого. Нам сподобався новий дизайн серії, нові компоненти і кількість портів у цього ноутбука. Вимогливим користувачам навряд чи сподобається не особливо міцний корпус і пристрої введення. Також свою ложку дьогтю вносять неякісні динаміки - від мультимедійного ноутбука ми очікували більш приємного звучання. Єдине, що трохи вибачає MSI CX640 за все це - це досить низька його вартість.

Серед плюсів також можна відзначити продуктивність процесора Intel Core i5-2410M і графіки Nvidia GeForce GT 520M. Ну а екран все ж середньої якості. Терміни автономної роботи цілком задовільні - ноутбук цілком здатний пропрацювати п'ять годин поспіль.

А головний висновок такий - це машинка з безліччю плюсом, але і з деякою кількістю мінусів теж. Так що вам вибирати, що в ній переважає.

добре:
- привабливий дизайн
- багато портів
- вбудований сенсор яскравості дисплея
- підтримка технології Nvidia Optimus
- пристойна мультимедійна продуктивність
- відмінні терміни роботи з вбудованою графікою

погано:
- не дуже міцний корпус
- глянцеве покриття в деяких місцях
- не самі якісні пристрої введення
- низька контрастність і рівні чорного

При підготовці огляду були використані матеріали сайту NotebookCheck.com

Поділитися ПОСИЛАННЯ:

Читайте також:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки