Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Xiaomi Redmi Note 4X: робота над помилками

  1. Характеристики Xiaomi Redmi Note 4X
  2. дисплей
  3. продуктивність
  4. автономність
  5. Звук, комунікації, додаткові можливості
  6. Камера
  7. конкуренти
  8. висновки
  9. 4 причини купити Xiaomi Redmi Note 4X:

Компанія Xiaomi безупинно показує все нові і нові смартфони, розширюючи асортимент швидше, ніж будь-коли. Особливу ставку виробник робить на бюджетну лінійку Redmi, з найбільш новим представником якої, Xiaomi Redmi Note 4X, вдалося познайомитися Tehnot.com. Апарат не тільки показав себе так само добре, як свого часу Redmi Note 3 Pro, але і зміг здивувати в деяких аспектах, особливо в питанні автономності.

Характеристики Xiaomi Redmi Note 4X

  • екран: IPS, 5,5 дюймів, дозвіл 1920х1080 пікселів, захисне скло 2,5D
  • платформа: 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 625
  • ОЗУ: 3 ГБ, ПЗУ: 32 ГБ (microSD)
  • основна камера: 13 Мп, фронтальна камера: 5 Мп
  • Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 4.2, microUSB, GPS
  • акумулятор: 4000 мАч
  • акселерометр, датчик світла, сенсор наближення, сканер відбитку пальців, ІК-порт
  • габарити: 151х76х8,45 мм, маса: 165 г
  • ОС: Android 6.0

Зовнішній вигляд

Xiaomi Redmi Note 4X нагадує багато смартфони виробника: сканер відбитка під об'єктивом камери, аналогічне розташування всіх роз'ємів, отворів і елементів управління, лицьова сторона теж повністю повторює інші смартфони Redmi. Змінився роздільник на спинці - тепер вставки зверху і знизу відокремлені від корпусу тонкої металевої смужкою з дзеркальним ефектом. Спинка пристрій з алюмінію, але заглушки вгорі і внизу - пластикові (несподівано після Redmi Note 4 ).

Змінилася і форма корпусу - тепер спинка частково звужується у торців, але самі переходи не гострі або сточені, а закруглені. Це зробило корпус зручним для утримання і щільною фіксації в руці. Нові скоси - на відміну від Redmi Note 4 - не поліруються до блиску, вони теж матові, в один тон з корпусом, що трохи псує ефектність, але забезпечує більш цілісне сприйняття. Фронтальна частина, як і очікувалося, ховається під 2,5D-склом, вигин якого компенсує гострі кути, але слабо виражений через пластикового бортика навколо.

Xiaomi Redmi Note 4X виглядає спокійно, навіть трохи нудно. Навряд чи він зможе привернути увагу на полиці, але загальна скромність також зіграє в плюс, якщо майбутній власник зацікавлений не виділятися зовні. При цьому він також отримає ряд бонусів, найсильніше з яких виділяється дисплей.

дисплей

Xiaomi Redmi Note 4X отримав хорошу FullHD-матрицю з прийнятною передачею кольору - немає ні завищеного контрасту, як у Redmi 3s , Ні блідості, як у популярному Redmi Note 3 Pro. Xiaomi також впоралася з нерівномірною підсвічуванням, яка часто зустрічалася в бюджетних Redmi.

Кути огляду, точність передачі кольору і штатна калібрування радують, але це не дивує, оскільки хороший дисплей був і в Redmi Note 4. Що виправили в новинці, так це автоматичне регулювання яскравості: смартфон адекватно оцінює навколишні умови і плавно підганяє силу світіння діодів. Рівень мінімальної яскравості традиційно для якісного IPS достатній, але максимум хочеться трохи вище, щоб не напружувати зір на яскравому сонці.

Екран підходить для тривалого читання, перегляду фільмів і демонстрації фотографій: чіткість, природна передача кольору, діагональ і соковитість сприяють тому. Також на цьому екрані добре виглядають гри.

продуктивність

Xiaomi Redmi Note 4X працює на процесорі середнього рівня Qualcomm Snapdragon 625 в парі з 3 ГБ оперативної пам'яті (існує модифікація з 4 ГБ). Тестування в бенчмарках:

Синтетика демонструє не найкращі результати але на практиці все інакше: апарат дуже швидкий в будь-яких завданнях, будь то оболонка ОС або програмне забезпечення. Навіть довгі стрічки соцмереж з динамічної підвантаженням контенту не пригальмовують. Redmi Note 4X хоч і відноситься до середнього класу, але в неігрових завданнях виступає так само добре, як більшість флагманів.

Продуктивність в іграх очікувана: все працює так само, як в Redmi Note 4 Pro (Prime) - хоча в вимогливих шутерах рівня Modern Combat 5 стабільних 30 к / с все одно немає, ігровий процес залишається комфортним. Помітна відмінність в порівнянні з більш компактним пристроєм лише одне - корпус гріється ще слабше.

Багатозадачність в пристрої працює добре, навіть важкі ігри залишаються в пам'яті при паралельному використанні трьох месенджерів і поштового клієнта. Ця особливість - найважливіша відмінність новинки від Redmi Note 4 , Який насильно розвантажував взагалі всі програми з пам'яті, ігноруючи будь-які заборони з боку користувача.

Хороша продуктивність не стала джерелом сильного нагріву, завдяки чому пристрій позитивно виділяється на тлі конкурентів і за таким показником, як час роботи від одного заряду.

автономність

Тривалість роботи Xiaomi Redmi Note 4X вразила - 32 години в режимі очікування при 10 годинах і 20 хвилинах активного дисплея! В ході тестування час припав на вимогливі Asphalt 8 і Modern Compbat 5, постійно використовувалися два мессенджера, дві поштові скриньки, два клієнта соціальних мереж і з десяток прикладних програм, в тому числі Google Maps (близько 15 хвилин в режимі покрокової навігації).

Смартфон відмінно «спить» - вночі за 7 годин пропало 6% заряду, в ході робочого дня аномальних втрат енергії також не виникає. Результати досягаються з активним режимом оптимізації роботи програм у фоновому режимі, що все одно не заважало всім програмам зі списку винятків справно (і вчасно) слати пуші.

Швидкість відновлення заряду від штатного ЗУ типова: 24% повернулося за 30 хвилин, 52% - за годину, а повністю зарядити смартфон вдалося за 2 години 18 хвилин. Хоча в апараті використовується процесор Qualcomm, функція швидкої зарядки не підтримується, що з'ясувалося після спроби зарядити пристрій блоком Quick Charge 2.0.

Звук, комунікації, додаткові можливості

Радіомодулі Xiaomi Redmi Note 4X працюють добре, ніяких проблем не спостерігається: GPS точний, голос передається чисто, зв'язок з базовими станціями стабільна. Wi-Fi працює в тому числі на частоті 5 ГГц, але не підтримує 802.11ac - ця особливість в молодшій лінійці пристроїв виробника зустрічається рідко (була відмінною рисою неймовірно успішного Redmi Note 3 Pro).

Звук в навушниках порадував: гучності вистачає з запасом, є віддалений натяк на басовите, середні і високі частоти відігріваються без помітних спотворень. Це все ще не високоякісне звучання, але рівня вистачить переважній більшості користувачів, хто звик слухати музику на смартфоні. Основний динамік теж гучний, але слухати його на максимумі практично не можливо - ріже слух, а оптимальний для вух рівень знаходиться на 70%, яких вже замало, щоб розібрати репліки при перегляді ролика в шумному приміщенні.

Основний динамік теж гучний, але слухати його на максимумі практично не можливо - ріже слух, а оптимальний для вух рівень знаходиться на 70%, яких вже замало, щоб розібрати репліки при перегляді ролика в шумному приміщенні

Смартфон отримав сканер відбитку пальців, який працює на середньому рівні - до швидкості такого в Meizu m5 note і Meizu m5 йому далеко, але з точністю і стабільністю роботи проблем не було, він такий же ефективний, як в Redmi Note 4 і Redmi 4 Pro (Prime) . Як і в останніх, тут є ІК-порт для управління електронікою.

Камера

Xiaomi Redmi Note 4X оснащений 13-Мп основною камерою, яка, за недоброю традицією виробника, видає посередній результат. Фотографії днем ​​виходять трохи вицвілими, недостатньо насиченими, що додатково ускладнюється сильною програмною обробкою, яка милить фактуру на об'єктах середньої дистанції. Колірний діапазон вузький, але режим HDR вирішує дану проблему, хоча постійно користуватися ним не вийде через невисоку швидкості склейки кадрів.

Без HDR Без HDR HDR

Пристрій робить темні кадри надмірно холодними, через що навіть вдень виходять знімки такі, ніби їх знімали в сутінках, а яскраві об'єкти на світлі вицвітають: соковитий жовтий може стати мало не білим, а насичений фіолетовий перетворюється в малиновий. Втім, ці особливості стосуються граничних випадків, в середньому кольору можна назвати прийнятною з застереженням на загальну блідість.

Зазвичай камери в смартфонах лінійки Redmi відносяться до середніх представникам свого цінового сегмента, але в даному випадку результат більше конкурує з апаратами за 4,5-5 тис. Грн, ніж «близько 6 тис.». Якщо камера критично важлива, краще подивитися на смартфони інших компаній, але жоден з них не запропонує за ті ж гроші інші бонуси, яких в Redmi Note 4X вистачить на конкуренцію з апаратами ціною 10 тис. Грн.

конкуренти

Xiaomi Redmi Note 4X доступний в модифікаціях з 3 ГБ і 32 ГБ або 4 ГБ і 64 ГБ оперативної і постійної пам'яті за 5299 - 5499 грн і 6999 грн відповідно, на вибір пропонуються сірий, чорний, бірюзовий, золотий і рожевий варіанти:

Xiaomi Redmi 4 Pro (Prime) є практично повною копією Redmi Note 4X, тільки в більш компактному і суцільнометалевому корпусі. Вартість його трохи нижче (от 4500 грн), що очікувано не тільки через розміри і дати виходу, але і менш соковитого дисплея.

Xiaomi Redmi Note 4X, Xiaomi Redmi 4 Pro (Prime)

Meizu m5 note - головний конкурент Redmi Note 4X, який виграє за рахунок швидкої зарядки і моментального сканера відбитку пальців. Крім того, цей китаєць трохи краще фотографує. Meizu менш потужний, але виглядає приємнішою, ще й дешевше - від 4599 грн.

Xiaomi Redmi Note 4X, Meizu m5 note

Meizu MX6 - найбільш привабливий серед всіх конкурентів: у нього відмінна за мірками всього класу камера, приємний дисплей, акуратна зовнішність і найпотужніша швидка зарядка. Але немає слота для карт пам'яті, а процесор показує себе в іграх не так стабільно, як нехай і менш потужний, але більш відповідний для ігор Snapdragon 625. Ціна MX6 сильно коливається від магазину до магазину, в середньому вона становить 6500.

Ціна MX6 сильно коливається від магазину до магазину, в середньому вона становить 6500

Xiaomi Redmi Note 3 Pro - хіт минулого року, який навіть зараз успішно продається в магазинах від 4000 грн (за версію з 16 Гб накопичувачем), свого часу запропонував відмінне поєднання характеристик, автономності та вартості. Redmi Note 4X коштує трохи дорожче, зате в ньому використовується дисплей трохи краще (ще й прикритий 2,5D-склом) і корпус приємніше. Так, камера злегка гірше і продуктивність трішки нижче в синтетиці, але різниця мінімальна і помітна тільки в вимогливих іграх.

Meizu m3 note, Xiaomi Redmi Note 3 Pro

висновки

Xiaomi Redmi Note 4X - це відмінний фаблет з якісним дисплеєм, хорошою продуктивністю і вражаючою автономністю. У вартість туру не назвати сильно низькою, але якщо дивитися на конкурентів іменитих брендів, новинка все одно виглядає вкрай привабливо. Навіть в порівнянні з іншими китайськими брендами цей смартфон приваблює, процесором і могутнім акумулятором в першу чергу.

Новинка Xiaomi врахувала всі недоліки Redmi Note 4 (Істотний перегрів, однозадачность, стабільність прийому сигналу), а також підтягла слабкі особливості Redmi Note 3 Pro. Note 4X виглядає відмінною заміною саме останньому, причому як для тих, хто тільки подумує про фаблет, так і групі поточних власників Note 3 Pro.

Xiaomi порадувала фанатів відмінним Redmi 4 Pro (Prime) , А тепер повторила успіх в Redmi Note 4X, який сподобається любителям фаблет. Особливий інтерес смартфон викличе у людей, хто хоче грати на великому екрані, але не платити за флагман заради потужної начинки, а також любителів почитати зі смартфона за рахунок дійсно якісного IPS-дисплея.

4 причини купити Xiaomi Redmi Note 4X:

  • відмінна автономність
  • якісний дисплей
  • хороша продуктивність
  • вартість

3 причини не купувати Xiaomi Redmi Note 4X:

  • немає швидкої зарядки
  • немає Wi-Fi 802.11ac
  • принципова нелюбов до Xiaomi

Tehnot.com дякує інтернет-магазин Stylus.ua за наданий для огляду Xiaomi Redmi Note 4X .

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки