Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд ноутбука Acer Aspire 5552G

Sebastian Jentsch,

Структурний. Простота переконує. Широко поширений 15,6-дюймовий багатоборець йде з алюмінієм і високим глянцем (в основному). Неслизькі поверхні приємні, ними не похвалитися. Ми з'ясуємо, якими офісними і мультимедійними особливостями володіє 5552G.

Acer 5552G являє собою просто структуровану багатосторонню і мультимедійну систему за невеликі гроші. Максимальна продуктивність забезпечується чотирма ядрами ( Phenom II X4 N950 ) і ATI Mobility Radeon HD 5650 в версії N954G50Mnkk (LX.R4302.072).

Потенційні покупці отримають відповідну для офісу обчислювальну продуктивність з деякою ігровий здатністю (старі ігри) починаючи від 579 євро. У цьому огляді ви сомжете дізнатися стільки продуктивності має цей AMD процесор. Що з себе являє його час роботи від батареї і якість виготовлення? Чи підходить клавіатура для того, щоб на ній друкувати дисертацію? Всі відповіді можна знайти в нашому докладному огляді.

Корпус Aspire 5552G однаково підходить для серйозного робочого місця або для студентів. Наші руки звикли до приємної матовою і структурованої текстурі на робочій поверхні. Відбитки пальців тут не залишаються. Вони можуть залишатися тільки на чорному глянсовому обрамленні дисплей.

Корпус досить стабільний і створює хороше враження. Тільки двома руками нам вдалося трохи скрутити корпус. Місце упору для рук можна трохи продавити в правій частині. Хоча підкладка клавіатури деформується значно при невеликому тиску. Базову панель можна продавити в деяких місцях пальцем - особливо в місці вентиляційного отвору. Велика кришка обслуговування внизу забезпечує можливості модернізації: ви можете мати доступ до жорсткого диска, RAM і модулю WLAN (міні PCIe).

Нам вдалося без великих зусиль скрутити кришку. Однак поверхня не піддавалася продавлювання.

При постійному вживанні на столі батарею можна видалити, при цьому не утворюється ніякої щілини.

Шарніри надійно утримують екран в своєму становищі і він майже не коливається. Вони надійно прикріплені і дисплей можна відкрити тільки двома руками. Максимальний кут відкриття 160 градусів достатній для використання на колінах.

Aspire 5552G забезпечує тільки обмежену можливість підключення периферійних пристроїв: тільки принтер, роутер, миша або жорсткий диск. eSATA (швидкі зовнішні жорсткі диски, ExpressCard (карти контролю і ін.) або FireWire (відео-камера, зовнішні жорсткі диски) сюди не включені.

Зовнішні плоскі екрани або навіть телевізор можна під'єднати до HDMI. Тут є тільки три порти USB. У розташуванні портів лівші і правші будуть знаходиться в однакових незручних умовах при використанні зовнішньої миші. Кабелю USB, також HDMI / VGA будуть заважати миші.

Інтерфейси розташовані ззаду або щонайменше в задній частині бічних граней були б більш розумними. Як це часто буває втоплені шарніри заважають розташуванню портів ззаду. Таким чином, всі роз'єми, включаючи вхід електроживлення розташовані з боків.

комунікація

Бездротова карта Atheros AR5B97 підтримує WLAN в найшвидшому стандарті draft-n. Ноутбук також містить модуль Bluetooth 3.0. Якщо ви захочете приєднати 15,6-дюймовий ноутбук до гігабітного перемикача будинку, то ви знайдете тут відповідну LAN карту в гігабітному Ethernet адаптер Broadcom NetLink. 5552G знаходиться на високому рівні мережевої технології.

Обсяг поставки

Користувачеві доведеться самому створювати свій носій відновлення системи для Windows через менеджер відновлення від Acer. Робочий стіл не захаращений встановленими програмами і посиланнями (Acer GameZone, магазин аксесуарів, реєстрація). Постійне нагадування Norton Internet Security і реєстрації через деякий час набридають. Ноутбуки HP довели, що в цьому немає необхідності.

Гарантія

Гарантія - 24 місяці з послугою забору і доставки. Два роки складаються з одного року гарантії на виріб і плюс один рік просунуте збільшення гарантії. Для цього не потрібно робити ніяких реєстрацій. Для того, щоб збільшити гарантійний період до 3 років потрібно вкласти майже 90 євро. Однак, при цьому ви також купуєте та обслуговування на місці на весь період, чого не включається в стандартній гарантії.

клавіатура

Клавіші мають чітку точку натиснення і достатній хід клавіш. Праворуч і ліворуч клавіші мають відчуття в'язкості, хоча в центрі вони мають досить твердий хід.

Acer встановив тут цифрову панель і таким чином підкреслив офісне використання ноутбука. Кнопки зі стрілками наполовину менше стандартних літерних клавіш, але вони відділені пространствмо від клавіші shift, що робить їх використання набагато легшим.

тачпад

Замість миші служить мультітачпад Synaptics (V7.2). Його поверхня гладка і її можна використовувати точно і швидко. На поверхні тачпада відзначена тільки вертикальна смуга прокрутки, хоча нижня смуга прокрутки може бути встановлена ​​в програмному забезпеченні Synaptic.

Клавіші клацають досить голосно, вони не вимагають великого зусилля, і мають хорошу реакцію. Загалом панель з чутливою поверхнею по самі вінця залишила у нас хороше враження, хоча відповідна реакція могла б бути і посильніше.

Відбивний LG Philips екран (модель: LP156WH1-TLC1) має дозвіл 1366x768 пікселів. Дозвіл WXGA прийнятно для 15,6 дюймового ноутбука. Розподіл пікселів дуже близько наближається до співвідношення 16: 9.

Екран LG Philips слабкий в будь-якому відношенні. Але як би там не було, він є стандартним для категорії офісних і мультимедійних лептопів. Він має низьку контрастність 138: 1. Глянцевий тип дисплея трохи покращує сприйняття кольорів, але передача кольору залишається незмінною. Кольори не такі контрастні і соковиті, чорний не такий глибокий чорний яким він повинен бути.

З огляду на відблисків офісні користувачі воліли б краще матовий дисплей. Дисплей не підходить для професіоналів по-перше зважаючи на вузький колірного спектра. Розширеній кольоровій палітрі не досягається. Ми порівнювали екран з AdobeRGB (t) і професійним RGB-світлодіодним екраном Dell Studio XPS 16 (T).

177
cd / m² 182
cd / m² 169
cd / m² 180
cd / m² 194
cd / m² 184
cd / m² 180
cd / m² 191
cd / m² 188
cd / m² Рівномірність підсвічування екрану

Gossen Mavo-Monitor

Максимум: 194 cd / m² В середньому: 182.8 cd / m²
Рівномірність підсвічування: 87%
Від батареї: 194 cd / m²
Контрастність: 138: 1 (Рівень чорного: 1.41 cd / m²)

Дисплей розподіляє яскравість рівномірно по екрану (87%). Це означає, що відхилення світлодіодним фонового підсвічування прийнятні. На однорідної поверхні непомітно жодних плям. Але в загальному висвітлення із середньою величиною 183 cd / m 2 низьке.

Дисплей 5552G не підходить для використання поза приміщенням. Дуже низька освітленість достатня для офісу, але недостатня на сонці. Робочий стіл просто занадто темний. Тут присутні також дратівливі відблиски, через глянцевого покриття екрану.

У горизонтальній площині ми можемо відхилятися на 40 градусів. Після цього дисплей темніє і кольори починають змінюватися. Цей ефект починає проявлятися у вертикальній площині, починаючи від невеликого відхилення в 15 градусів. Зображення значно темніє і кольори інвертують. При одночасному перегляді фільму кількома людьми, деяким з них картинка буде здаватися дуже спотвореною.

Acer забезпечує свій 15,6-дюймовий ноутбук двоядерним AMD процесором Athlon II P340 (2 x 2.2 Ггц). Центральний процесор має кеш тільки 1024 Кб. Процесор з розрахункової тепловою потужністю 25 ват підтримується 4096 Мб RAM. Двоканальний контролер пам'яті (DDR3-1066) вбудований в процесор.

Відповідно до даних GPU-Z графічна карта ATI Radeon HD 5470 має свою власну пам'ять 512 Мб GDDR3. Підтримуюча DirectX 11 графічна карта забезпечує процесор відео декодером (UVD 2) в HD відео (MPEG-2, H.264, VC-1). Додатково тут є ATI Stream, OpenCL і DirectCompute 11. Споживання енергії графічною картою від 12 і 15 ват.

System information: Acer Aspire 5552G-P344G50Mnkk

ми порівнювали Athlon II P340 (2.2 Ггц) з сьогоднішніми процесорами i3 від Intel, які відносяться до тієї ж самої цінової категорії в процесорних бенчмарках. Мультиядерність тест Cinebench (64bit: 3928 балів) показав, що P340 значно відстає від Core i3-330M (Приблизно 6500 балів). Навіть більше старий Core 2 Duo T660 (4948 балів) і трьохядерний AMD Phenom II N830 (6021) працюють набагато швидше. хоча i3-330M має тільки 2 x 2,16 Ггц, він може працювати з чотирма потоками завдяки гіперпоточності.

Гіперпоточность не впливає в одноядерному тесті Cinebench R10 і таким чином показники процесорів зближуються. Але Intel все ж веде. P340 набирає 2071 балів; i3-330M показує від одна тисяча дев'ятсот тридцять два до 2931 балів (23 тестових девайса).

5

Оцінка Windows 7

процесор

Операцій в секунду

5.3

Пам'ять (RAM)

Операцій з пам'яттю в секунду

7.1

графіка

Продуктивність робочого столу для Windows Aero

5

Графіка в іграх

3D-графіка

6

Жорсткий диск

Швидкість передачі даних диска

5.7

Cinebench R10 Rendering Single 32Bit

1869

Cinebench R10 Rendering Multiple CPUs 32Bit

3597

Cinebench R10 Shading 32Bit

3589

Cinebench R10 Rendering Single CPUs 64Bit

2071 Points

Cinebench R10 Rendering Multiple CPUs 64Bit

3928 Points

Cinebench R10 Shading 64Bit

3524 Points

Cinebench R11.5 OpenGL 64Bit

7.75 fps

Cinebench R11.5 CPU Multi 64Bit

1.08 Points

PCMark 05 Standard 4664 балів PCMark Vantage Result 3188 балів

Синтетичні приклади обчислень виступають не на користь Athlon II P340 . А як у нього йдуть справи з продуктивністю в додатках? Ми використовували PCMark Vantage, тест який перевіряє всі компоненти комп'ютера, включаючи DDR3-RAM, жорсткий диск і HD 5470. Результат був 3188 балів. Системи з 330M завжди доводили, що вони швидші незалежно від конфігурації. Toshiba Satellite A660-151 ( GeForce GT 330M ; 5052 балів) виглядає особливо добре. Samsung P530 Pro (Intel HD; 4000 балів) страждає через своє повільного жорсткого диска (обидва i3-330M ).

Якщо ви хочете продуктивність, то вам слід надавати перевагу Core i3. Однак, якщо вам належить робити вибір між AMD P340 і Intel Pentium (T4200, T4100; все ще продається), то вам слід вибрати AMD. Всі чотири системи з Pentium T4200 в нашій базі даних зазнали поразки від 5552G сAMD P340. 2730 до 3004 балів ( HP Pavilion dv6-1211sg , Lenovo G550 ).

3DMark 05 Standard 5147 балів 3DMark 06 Standard 2903 балів 3DMark Vantage P Result 926 балів Мін. швидкість передачі даних: 21.6 MB / s
Макс. швидкість передачі даних: 79.1 MB / s
Середня швидкість передачі даних: 58.1 MB / s
Час випадкового доступу: 19.6 ms
Пікова швидкість: 117.8 MB / s
Використання процесора: 1%

У 5552G встановлений жорсткий диск Hitachi (HTS545050B9A300) на 5400 об / хв, ємністю 500Гб. Він має швидкість в послідовному зчитуванні 58,1 Мб / с. Наш тестовий девайс з огляду на це в PCMark Vantage отримав результат жорсткого диска нижче середнього (2629 балів).

Наш тестовий девайс з огляду на це в PCMark Vantage отримав результат жорсткого диска нижче середнього (2629 балів)

5552G не претендує на те, щоб вважатися справжнім геймерським ноутбуком. Але як би там не було ми б хотіли перевірити обмежені можливості ATI Mobility Radeon HD 5470 . Початкового рівня пам'ять середнього діапазону графічної карти має частоту 800Мгц, ядро - 750 МГц. У тесті 3DMark06 ноутбук показав дуже поганий результат 2903 балів. Не дуже хороша прикмета для сучасних ігор. Ми провели два ігрових тесту.

StarCraft 2

Стратегічна гра реального часу вимагає потужну графічну карту і швидкий багатоядерний процесор. Але ні того не іншого немає на Aspire 5552G. Таким чином при з редную рівні деталізації гра не програється (17 кадр / с). Тільки при найнижчій деталізації гра проходила гладко при дозволі 1024x768 пікселів.

StarCraft 2

Дозвіл Налаштування Значення 1360x768 high 10.9 fps 1360x768 medium 16.7 fps 1024x768 low 96.8 fps Your browser does not support the canvas element !

Fifa 2011

Так як ця футбольна гра не вимоглива до апаратного забезпечення, то цей ноутбук дуже підходить для слабких графічних рішень, таких як HD 5470 . Таким чином, ця гра гладко програється навіть при установці високої деталізації в рідному дозволі (1366x768).

Fifa 11

Дозвіл Налаштування Значення 1360x768 high, 2xAA, 0xAF 33.3 fps 1024x768 medium, 0xAA, 0xAF 62.2 fps 800x600 low, 0xAA, 0xAF 137 fps Your browser does not support the canvas element !

Ігровий вердикт

Обидва ігрових тесту показали, що вам доведеться утриматися від сучасних ігор з великими вимогами. Попередні тести показали, що з HD 5470 вам також доведеться відмовитися від Mafia 2, Metro 2033, Battlefield: Bad Company 2, Modern Warfare 2 і Risen (середня і висока деталізація). Але як би там не було, продуктивності цілком достатньо для більш старих і менш вимогливих ігор таких як Left4Dead (2008) з високою деталізацією.

хв.середовищ.вис.макс. StarCraft 2

(2010) 96.8 16.7 10.9 fps Fifa 11 (2010) 137 62.2 33.3 fps

Системні шуми

Ноутбук показав себе з хорошого боку щодо системних шумів. Вентилятор працював на малій швидкості під час серфінгу, прослуховування музики і друку. Але він ніколи повністю не відключався. Ми виміряли 30,9 дб (A) в холостому режимі. При цьому швидкість вентилятора не відхилялася. Жорсткий диск був також ледь чуємо - 31,3 дб (А).

Система охолодження залишалася спокійною під час тестових ігор: 32,7 дб (A). Максимальний рівень шуму був 35,7 дб (A) в стрес-тесті (Furmark & Prime). Тут вентилятор працював на повну потужність з постійною швидкістю. Загалом вентилятор залишив хороше враження. Aspire 5552G чути тільки, коли центральний процесор і графічна карта працюють одночасно. Багато користувачів навіть і не помічають роботи вентилятора при невимогливому офісному використанні.

Рівень шуму

очікування

30.9 / 30.9 / 31.1 дб

Шум від HDD 31.3 дб Шум від DVD-приводу 34 / дб Навантаження 32.7 / 32.2 дб Шум від HDD 31

30 dB
безшумно

40 dB (A)
помітно

50 dB (A)
голосно

температура

Під час серфінгу і роботи з текстом температура нижньої панелі досягла всього лише 32 градусів. Місце упору для рук нагрілося всього лише до 30 градусів. Під час стрес-тесту температура залишалася низькою і досягала тільки вибірково 38 градусів. У центрі клавіатури температура була 38,5 градусів. Всередині ноутбука не було причин для тривоги: центральний процесор і графічна карта максимально нагрілися до 70 градусів.

35.1 ° C 35.6 ° C 28.6 ° C 38.5 ° C 38.5 ° C 28.4 ° C 30.7 ° C 36.1 ° C 30.1 ° C Максимум: 38.5 ° C
В середньому: 33.5 ° C 26.6 ° C 34.4 ° C 37.8 ° C 26.7 ° C 33.8 ° C 37.2 ° C 28.1 ° C 28.6 ° C 30.2 ° C Максимум: 37.8 ° C
В середньому: 31.5 ° C

Блок живлення (макс) 42.5 ° C | Темп. повітря 20.6 ° C | Voltcraft IR-360

30.8 ° C 30.3 ° C 26 ° C 31.6 ° C 32.5 ° C 26.8 ° C 28.4 ° C 32.7 ° C 30 ° C Максимум: 32.7 ° C
В середньому: 29.9 ° C 26.6 ° C 34.6 ° C 33.3 ° C 27.3 ° C 35.1 ° C 34 ° C 28.7 ° C 32.6 ° C 31.2 ° C Максимум: 35.1 ° C
В середньому: 31.5 ° C

Блок живлення (макс) 30.4 ° C | Темп. повітря 20.3 ° C | Voltcraft IR-360

(±) The average temperature for the upper side under maximal load is 33.5 ° C / 92 F, compared to the average of 30.9 ° C / 88 F for the devices in the class Multimedia.
(+) The maximum temperature on the upper side is 38.5 ° C / 101 F, compared to the average of 36.5 ° C / 98 F, ranging from 21.1 to 71 ° C for the class Multimedia.
(+) The bottom heats up to a maximum of 37.8 ° C / 100 F, compared to the average of 38.8 ° C / 102 F
(+) In idle usage, the average temperature for the upper side is 29.9 ° C / 86 F, compared to the device average of 30.9 ° C / 88 F.
(±) The palmrests and touchpad can get very hot to the touch with a maximum of 36.1 ° C / 97 F.
(-) The average temperature of the palmrest area of ​​similar devices was 29.1 ° C / 84.4 F (-7 ° C / -12.6 F).

динаміки

Стерео-динаміки розташовуються над клавіатурою під перфорованої чорної гратами. Наш тестовий девайс не відповідає очікуванням мультимедійного ноутбука. Звук фокусується на середніх частотах, а як нижні так і високі частоти залишаються в нехтуванні. Звук майже, якщо взагалі, не піддається поліпшенню за допомогою регулювання. Гучність відносно висока. Але при максимальному рівні чути скрип.

Через 3,5-мм роз'єм для навушників можна підключити зовнішні динаміки. Ми перевірили цю можливість з динаміками Yamaha (YST-M20SDP). Звук був чистим і без статичних шумів.

Час роботи від батареї Aspire 5552G два з половиною години дуже посереднє. Слабкий AMD P340 однак має теплову розрахункову потужність 25 ват, що природно знаходить своє отраженіе.Более того батарея відносно слабка (48 втч.).

Час роботи від батареї при інтернет-серфінгу з WLAN склало 2:34 години (154 хвилин). Невибагливі користувачі можуть продовжити час роботи від батареї до 2:59 годин. Ці 179 хвилин, певні тестом BatteryEater's Reader далекі від реального використання (холостий режим, найнижча яскравість, відключені бездротові модулі).

DVD- фільм можна буде переглядати в протягом 119 хвилин (1:59 годин). Час зарядки 4400 mAh батареї - 1:31 години (92 хвилини).

Автономна робота

Без навантаження 2год. 59мин. Інтернет через WiFi 2год. 34мін. Відтворення DVD-фільму 1год. 59мин. Макс. витрата енергії 1год. 03мін.

При енергозберігаючих опціях і яскравості екрану на найнижчому рівні споживання енергії в холостому режимі становить 12,6 ват. Хоча реалістичним є середній рівень 24,6 вата. Так що цей ноутбук не можна назвати економічним. Aspire 5741G-334G50Mn ( i3-330M , HD 5470 ) Споживає всього лише 10,5 ват, Lenovo Thinkpad L512 ( i3-330M , Intel HD ) Задовольняється 9,2 ват (все це мінімальні рівні споживання). Однак, 5552G знаходиться на низькому рівні споживання для ноутбука з не відключає графікою.

коли HD 5470 активна під час 3DMark2006, тоді загальне споживання енергії піднімається до 54,4 ватів. Максимальне споживання було під час проведення стрес-тесту і склало 61,1 ват. Адаптер на 90 ват, таким чином задовольняє цим вимогам. Зарядка батареї вимагає 20 ват.

Acer Aspire 5552G-P344G50Mnkk з Athlon II P340 (2x 2,20 Ггц) є багатостороннім ноутбуком з з низькою, але в більшості випадків достатньою продуктивністю. Графічна карта початкового рівня ATI Mobility Radeon HD 5470 може відтворювати тривимірні ігри тільки з найнижчим рівнем деталізації і дозволу. Серйозним геймерам краще звернути свій погляд на HD 5650 або Nvidia GT 330M / 425M .

Позитивною стороною Aspire є Досить Міцний корпус. Ергономіка хороша (температура, шум) и тачпад нас задовольнів. Ноутбук всегда залишавсь тихим або просто чутні. На жаль, клавіатура підводіть з Огляду на ті что смороду піддається тиску и має в'язко Відчуття ходу. У свою чергу розташування клавіш і наявність цифрового панелі є перевагою.

Батарея не задовольнила нашим очікуванням. Два в половиною години WLAN серфінгу або два години перегляду DVD-фільму це не багато. Він також має відбивний і занадто темний дисплей, що робить роботу при сонячному освітленні дуже важкою.

Якщо ви не залежите від ігрової продуктивності і високої мобільності, то тоді Aspire 5552G може представляти для вас хороша пропозиція. Цей 15,6-дюймовий ноутбук пропонується за трохи менше 600 євро.

Що з себе являє його час роботи від батареї і якість виготовлення?
Чи підходить клавіатура для того, щоб на ній друкувати дисертацію?
А як у нього йдуть справи з продуктивністю в додатках?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки