Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Один з найбільших стільникових операторів запустив абсолютно безлімітний мобільний інтернет

Інтернет в наші дні це вже така річ, без якої неможливо обійтися. Сучасні смартфони, планшети, комп'ютери та інші електронні гаджети постійно з ним контактують, завантажуючи різну інформацію або відправляючи її. Проте, сучасні оператори зв'язку всіляко обмежують потреби користувачів, встановлюючи непомірно високі ціни на інтернет-трафік. Сьогодні, 7 червня 2018 року, один з найбільших стільникових операторів оголосив про запуск абсолютно безлімітного мобільного інтернету, а зробив це Sprint за підтримки американської компанії Qualcomm.

В ході виставки Computex 2018 у Тайбеї дочірня компанія Qualcomm Incorporated повідомила про те, що вона почала співпрацювати з американським стільниковим оператором Sprint. Власникам комп'ютерів на базі Windows 10 ARM, які працюють на базі процесора Snapdragon з підтримкою технології Always Connected, тепер надається абсолютно безлімітний мобільний інтернет, у якого немає обмежень по швидкості і трафіку. Спеціально для цього був запущений спеціальний тарифний план з опцією AutoPay.

За словами компанії Qualcomm, контракт з Sprint дозволить в найближчий рік змінити сценарій використання мобільних комп'ютерів на базі чіпів Snapdragon. Тепер вони зможуть в будь-який час і в будь-якому місці користуватися безлімітний мобільним інтернетом - завантажувати торренти, дивитися фільми, спілкуватися в соціальних мережах, працювати з документами, а також виконувати будь-які інші дії, аж до оновлення операційної системи Windows 10 ARM. Іншими словами, прив'язка до мереж Wi-Fi була скасована.

У найближчому майбутньому Qualcomm збирається укласти кілька угод з різними стільниковими операторами в Європі і Китаю, причому на схожих умов. Американський виробник процесорів хоче зробити так, щоб опція Always Connected в Windows 10 ARM на гаджетах з чіпами Snapdragon працювала по всьому світу, щоб люди, купуючи такі пристрої, могли розраховувати на безлімітний мобільний інтернет. Починаючи з 7 червня 2018 року, тобто з сьогоднішнього дня, він став доступний громадянам США.

Раніше стільниковий оператор «МТС» запустив безлімітний мобільний інтернет без обмежень швидкості та трафіку.

Приєднуйтесь до нас в Twitter , Facebook , ВКонтакте , YouTube , Google+ і RSS щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій майбутнього.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки