Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд аудіо Sony SRS-X3

  1. зміст: Комплект поставки Дизайн, конструкція управління Час роботи музика висновки Комплект...
  2. Дизайн, конструкція
  3. управління
  4. Час роботи
  5. музика
  6. висновки

зміст:
  1. Комплект поставки
  2. Дизайн, конструкція
  3. управління
  4. Час роботи
  5. музика
  6. висновки

Комплект поставки

  • колонка
  • USB-кабель
  • документація

Цікава портативна колонка - тут такий же прекрасний звук, як в X5 і X9, але тільки X3 важить 700 грам, працює 7 годин від акумулятора і коштує всього 5 900 рублів. Для такого гаджета, повірте, це зовсім недорого.

Дизайн, конструкція

Коли згадую про нові системи Sony, в голові чомусь крутиться слово «кубики», хоча ніякі тут не кубики, звичайно. Дизайн цих пристроїв схожий, вже розповідав про X5 і X9, обидві системи мені дуже сподобалися, X3 - зовсім не виняток.

Вона схожа на старших братів, в перерізі це квадрат, торці заокруглені, чимось X3 нагадує смартфони та планшети Xperia, така спадкоємність радує. Мені на тест дісталася система білого кольору, виглядає дуже здорово. Поверхні матові, мало того, тут багато гуми і металу, решітки металеві, вставки зверху і на торцях з м'якої гуми, приємно взяти в руки. Внизу - шість гумових ніжок, навіть на повній гучності колонка не переміщається по столу. Крім білого, є і чорний варіант, але я б радив купувати колонку, як в огляді.

На задній частині - роз'єми microUSB, вхід 3,5 мм, отвір для скидання, все традиційно. Є область NFC, смартфон або планшет з Android можна підключити таким чином. Нагадаю, що можливі два типи з'єднання, по Bluetooth і по аудіокабель, NFC потрібен лише для того, щоб спростити процес підключення.

Нагадаю, що можливі два типи з'єднання, по Bluetooth і по аудіокабель, NFC потрібен лише для того, щоб спростити процес підключення

Вага системи становить 700 грам, в принципі, можна взяти з собою в багаж, на пікнік або легко переносити з кімнати в кімнату будинку.

Вага системи становить 700 грам, в принципі, можна взяти з собою в багаж, на пікнік або легко переносити з кімнати в кімнату будинку

управління

На верхній частині зібрані всі кнопки і точки-світлові індикатори, «соністайла» тут хоч відбавляй. Є індикатори зарядки, режиму роботи Bluetooth (сполучення / підключено), режиму поліпшення звуку, щось на зразок «звук навколо». Є кнопки управління гучністю, вибір роз'єму 3,5 мм, активації Bluetooth і відповіді на виклик. Останнє - дуже хороша функція, якщо слухаєте колонку в одній кімнаті, а телефон лежить в іншій, можна спокійно поговорити, мікрофон тут потужний.

Останнє - дуже хороша функція, якщо слухаєте колонку в одній кімнаті, а телефон лежить в іншій, можна спокійно поговорити, мікрофон тут потужний

Час роботи

Заявлений час роботи складає 7 годин у режимі відтворення музики, непогано, на практиці час роботи відповідає заявленому. Для зарядки можна використовувати звичайний кабель microUSB, якщо це буде USB порт, то готуйтеся чекати години три з половиною, з блоком живлення колонка заряджається швидше. Функції швидкої зарядки тут, на жаль, немає.

Функції швидкої зарядки тут, на жаль, немає

музика

Два динаміки по 10 Вт, загальна потужність - 20 Вт, ось що написано в офіційних матеріалах:

«Резонує пружний бас не залишить вас байдужим. Подвійні пасивні випромінювачі - це головки динаміків, які реагую на коливання повітряного потоку, який проходить через динамік, в результаті чого в корпусі динаміка утворюється простір. Це простір дає можливість збільшити обсяг повітряного потоку, який проходить через динамік, забезпечуючи видатну якість звуку, особливо низького частотного діапазону, навіть при маленькому розмірі динаміка ».

Тут багато маркетингових слів, але на ділі я отримав саме те, що отримував від SRS-X3, а саме гарна якість звуку. У порівнянні з деякими конкурентами, наприклад, H / K Esquire, колонка Sony SRS-X3 важить і коштує менше, але при цьому забезпечує набагато кращий звук. Як би це смішно не звучало, тут є і глибина, увагу приділено всьому спектру частот, і ця маленька колонка підійде вам не тільки для прослуховування техно, але навіть для класичної музики (але тільки зовсім вже чудес не чекайте). Переконаний в тому, що за ці гроші ви навряд чи знайдете рішення краще, по звуку X-3 можна порівняти з деякими більш дорогими колонками Bose - а це вже багато про що говорить.

Переконаний в тому, що за ці гроші ви навряд чи знайдете рішення краще, по звуку X-3 можна порівняти з деякими більш дорогими колонками Bose - а це вже багато про що говорить

Мені так сподобалася X3, що я її залишив в якості настільної, часом лінь тягнутися до пульта або йти за BeoLite, маленький гаджет легко перенести з собою в іншу кімнату, і нехай він щось нашіптує, поки господар валяється на дивані.

висновки

У роздробі колонка коштує близько 5 900 рублів, можна знайти і дешевше, і дорожче. Мінусів не знайшов, плюсів хоч відбавляй:

  • Чудовий мінімалістичний дизайн і якісні матеріали
  • Хороша якість передачі мови, можливість використання в якості спикерфона
  • зручне управління
  • є NFC
  • Підключення по Bluetooth і за допомогою аудіокабелю
  • Робота від акумулятора протягом 7 годин
  • Підтримується ClearAudio +, для портативного пристрою це плюс, вибачте за тавтологію. Система автоматично оптимізує звук, причому робота дуже добре помітна
  • Відмінна якість звуку для колонки такого розміру

Можна купувати? Безумовно.

Безумовно

До змісту >>>

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки