Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Asus що за компанія. Чия фірма Asus

Хто б сказав, але компанія Asus є досить молодий, оскільки заснована вона була відносно недавно в 1989 році. Ініціаторами стали чотири громадянина Китайської Народної Республіки: MT Liao, Ted Hsu, Wayne Hsieh і TH Tung, які до цього працювали в корпорації Acer.
Назвали так бренд не випадково, хоча приходили до назви досить довго. Засновники хотіли, щоб назва завжди прагнуло до початку списку, до вершини алфавітній ланцюжка, тому у символічного слова «Pegasus» (відродження і успіх грецької міфології), прибрали першу частину і залишили «asus», до якої потім приєдналося трохи пафосних слів і вийшло - «ASUSTeK Computers Incorporated».

Першим продуктом виробництва були чіпсети, потім Материнські плати , Девайси для Intel i386. Але важко було китайському виробникові вирватися на світовий ринок, де вже все місця і зони впливу були розподілені серед заправив. Злість тільки каталізувала бажання засновників Asus вирватися у світ високих технологій і ось вони, включивши в роботу весь потенціал, всі технічні пізнання, збирають власну материнську плату і надають для тестування в тайванську лабораторію Intel.

Це був 1995 рік, це став роком переговорів між цими компаніями. Тепер Asus надавалася технічна інформація про нові процесори, що було прописано в довгостроковому договорі. Природно, що такою інформацією володіла не кожна компанія - а значить, репутація і доходи поповзли вгору.

Потім компанія приймає рішення потихеньку розширювати свою діяльність, так з'явилися оптичні накопичувачі, а також відеокарти Asus.

Компанія знаходить ще одного партнера в особі Hewlett-Packard, результатом чого стало виробництво серверів під замовлення, а з 2001 року - вже сервери під власним брендовим ім'ям. У цей період відбувається ще одна дуже важлива подія в історії розвитку Компанії - у 2000 році з'являються перші ноутбуки Asus.

Asus практично першою почала впроваджувати в своє виробництво фірмові технології: Asus POST Reporter - голосове інформування користувача про помилки, несправності; Asus EZ Flash для оновлення BIOS зі свого меню; Asus Q-Fan - охолодження системи за допомогою термодатчиків і т.д.

Asus виробляє свою стратегію - «3С» або «Computers, Communications, Consumer electronics», особлива увага приділяється саме комп'ютерів.

Під «комунікаціями» мається на увазі виробництво ISDL [Л1] -устаткування і DSL-модемів, які вивели Asus на друге місце в світі в даному сегменті.

Що стосується третьої «С», то в якості «споживчої електроніки» керівництво Asus має на увазі ноутбуки, комунікатори, мобільні телефони . Тут модельний ряд представлений більш 30 продуктами, що виділяються своєю якістю і надійністю, а також своєю «родзинкою», наприклад «система розпізнавання власника за відбитком пальця».

У 2003 році компанія Asus завойовує більше 700 нагород по всьому світу, а в 2007 року керівництво ділить корпорацію на три складових: бренд Asus, Pegatron - компанію по випуску комп'ютерів, Unihan - компанія з виробництва корпусів та інших комплектуючих.

Сьогодні в корпорацію входить більше, ніж 40000 співробітників, які працюють у відділеннях Компанії по всьому світу: Тайвань, Китай, США, Німеччина ...

Asus - тайванська компанія, яка спеціалізується на виробництві персональних комп'ютерів . У 2013 році входить в п'ятірку найбільших виробників ПК в світі.

Компанія також виготовляє материнські плати і графічні карти. Великим попитом у світі користуються ноутбуки, монітори, планшети, оптичні приводи і мобільні телефони від Asus.

У своєму сегменті компанія поступається тільки HP, Lenovo, Dell і Aser. Цікаво, що назва торгової марки має похідне від слова Pegasus, що перекладається як Пегас. Повне ім'я компанії відтворюється, як ASUSTeK Computer Inc.

Відомо, що ASUSTeK Computer Inc. виготовляє і реалізує більше материнських плат, ніж яка-небудь інша компанія в світі. Всього тайванський гігант продає більше 30 мільйонів виробів. ASUS виготовляє компоненти для багатьох лідерів бізнесу високих технологій.

У 2011 році в штаті компанії було зайнято близько 19 тисяч співробітників. Загальний оборот ASUS оцінюється в 33 мільярди доларів. Чистий прибуток компанії перевищує суму в 565 мільйонів доларів. Головою правління ASUSTeK Computer є Джонні Ши Чунчан.

Восени 2003 року компанія випускає перший мобільний телефон J100. У вересні 2005 року на ринок виходить перший відеоприскорювач PhysX. У грудні цього ж року на ринок виходить перший LCD-телевізор ASUS - модель TLW32001, яка була доступна тільки на Тайвані.

У січні наступного року компанія почала працювати з Lamborghini в роботі на серією VX. У березні 2006 ASUS почали співпрацювати з і Founder.

У вересні 2007 року був випущений BD-ROM / DVD-привід BC-1205PT для персональних комп'ютерів, який підтримує Blu-ray.

У жовтні 2007 починається продаж нових PDA / смартфонів, які, перш за все, були орієнтовані на продаж у Великобританії.

У січні 2008 року компанія пережила реструктуризацію. ASUS був розділений на материнську компанію ASUSTeK і дочірні підприємства Pegatron і Unihan.

У 2009 році було оголошено, що Garmin і ASUS створюють альянс для розробки мобільних телефонів, які орієнтовані на послуги типу LBS.

10.03.2012 / 163

Цікава інформація про бренд Asus. Довідкові дані про торгову марку Асус.

Asus - розташована на Тайвані компанія, яка виробляє персональні комп'ютери, а також комп'ютерні компоненти, такі, як материнські плати, графічні карти, а також ноутбуки, мобільні телефони, інтернет-планшети, оптичні приводи і монітори.

Станом на 2013 рік компанія є п'ятим постачальником персональних комп'ютерів в світі за обсягом продажів (після HP, Lenovo, Dell і Acer).

Назва торгової марки Asus походить від слова Pegasus (Пегас). Повне найменування компанії - ASUSTeK Computer Inc.

Станом на листопад 2013 р Asus продає материнських плат більше, ніж будь-яка інша компанія, досягнувши числа в 30 млн в 2004 році. Однак до цього числа входить і продукція, що пройшла ребрендинг.

Asus також виробляє різні компоненти для продуктів інших корпорацій, включаючи Sony (PlayStation 2), Apple Inc. (IPod, iPod Shuffle, MacBook), Alienware, Falcon Northwest, Palm, Inc., HP, і багато інших виробників обладнання використовують материнські плати ASUS в своїх системах, (c 2008 року вся вищеперелічена продукція виготовляється на виробничих потужностях Pegatron Corporation).

Виручка компанії в 2008 році - $ 22,9 млрд, чистий прибуток - $ 840 млн.

У 2010 році Asus поступово скорочує свої замовлення у дочірньої компанії Pegatron, дані плани відповідають загальній тенденції розвитку компанії зі скорочення залежності від Pegatron Technology: зокрема, мова йде про материнські плати і графічних підсистемах, виробництво яких може бути передано Elitegroup Computer Systems.

У другій половині 2010 року Asus також почала розміщувати свої замовлення на фабриках компаній Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) і Quanta Computer.

Станом на третій квартал 2012 року входить до п'ятірки найбільших виробників персональних комп'ютерів (поступаючись Lenovo, Hewlett-Packard, Dell і Acer).

Asus - бренд комп'ютерної техніки, що належить тайванській компанії ASUSTeK Computer Inc. Асортимент широкий. Цінові сегменти - від нижнього до верхнього. Техніка проводиться в Китаї, якість хороша. Продається практично у всіх країнах світу, в тому числі - Росії, Україні. Техніка Asus вельми популярна в Росії. Зустрічається, напевно, в кожному магазині комп'ютерної техніки та електроніки.

Історія

Компанія заснована в 1990 році в тайванському місті Тайбей. Засновників четверо: TH Tung, MT Liao, Ted Hsu, Wayne Hsieh; всі вони - інженери-електронники, і всі вони раніше працювали в Acer. Назва є похідним від Pegasus (Пегас), імені крилатого коня з грецьких міфів, який був символом натхнення. Згідно з офіційною інформацією Asus, ім'я компанії вказує на дух творчості, чистоту і силу. Крім того, особливий акцент Asus робить на інновації та їх роль в успіху компанії. Треба сказати, що успіху фірма досягла досить швидко, і до 2000-х років уже завоювала собі хорошу репутацію, причому не тільки в Китаї, але і взагалі в світі.

У 2003 році був випущений перший стільниковий телефон компанії - модель J100. У 2005 році Asus вивів на ринок свій перший РК-телевізор, а в наступному році випустив один з перших ультрабуків в світі; в 2007 компанія анонсувала нетбук Eee PC. Але першим нетбуком його назвати ніяк не можна: подібний пристрій під брендом netBook (!) Випустила Psion ще в кінці 1990-х. У тому ж 2007 році компанія заявила про намір випустити приводи Blu-ray, а трохи пізніше в продаж надійшли і ноутбуки з Blu-ray приводами.


У 2008 році тижневик Business Week поставив Asus на перше місце в рейтингу тайваньських брендів комп'ютерного «заліза», оцінивши марку в 1,3 мільярда доларів. Крім того, той же Business Week протягом ось уже 11 років включає Asus в першу десятку рейтингу найуспішніших IT-компаній - InfoTech 100.


2010 рік був відзначений випуском найтоншого ноутбука у світі (модель U36, товщина 19 мм.). У 2010-2011 роках компанія зробила спробу вийти на ринок рідерів з моделями DR900 і EA800, але закінчилася ця спроба невдачею; пристрій виявилися дуже посередніми і зараз практично ніде не продаються. А ось планшети Asus (серія Eee Pad Transformer) виявилися успішнішими.

У 2012 році компанія, бренд і продукти Asus отримали в цілому більше 4000 нагород. В даний час ASUSTek є п'ятим за обсягами продажів виробником персональних комп'ютерів в світі, поступаючись HP, Lenovo, Dell, Acer). Дочірня компанія ASUSTeK - Pegatron (заснована в 2008 році) - виробляє електронні компоненти для таких компаній, як HP, Apple, Sony. Ще одна дочірня компанія - Unihan - спеціалізується на виробництві корпусів комп'ютерів і тому подібних комплектуючих.

В даний час ASUSTeK є публічною компанією, її акції котируються на тайванської і лондонської біржах. Кількість працівників перевищує 12500 чоловік, а щорічний місто - 12 мільярдів доларів. Слоган компанії: Inspiring Innovations. Persistent Perfection. Офіційний переклад: Дух інновацій. Шлях до досконалості.

асортимент

Asus випускає величезну кількість комп'ютерів, ноутбуків, комплектуючих, різноманітних пристроїв і акумуляторів. Варто відзначити дуже широкі лінійки нетбуків, ноутбуків, ультрабуків, моніторів; чимало в асортименті компанії планшетних комп'ютерів, а ось комунікаторів вже помітно менше. Багато сумок, чохлів, рюкзаків для ноутбуків і нетбуків. Взагалі, Asus виробляє практично всі, що має якесь відношення до комп'ютерів. Миші, клавіатури, веб-камери, керма, джойстики - та що завгодно.


Миші, клавіатури, веб-камери, керма, джойстики - та що завгодно

Дизайн техніки Asus відрізняється строгістю, стриманістю. Дешеві моделі часто виглядають простовато; дорогі зазвичай солідні і красиві. Деякі оснащені оригінальним покриттям корпусу (шорстким, як, наприклад, в серії Seashell). Основні кольори: чорний і різні відтінки сірі. Білі пристрої також випускаються. Моделей яскравих кольорів дуже небагато.


Моделей яскравих кольорів дуже небагато

Технічні характеристики і функціонал не можна назвати екстраординарними, але в переважній більшості випадків вони цілком пристойні і практично завжди адекватні ціни. Такі комплектуючі, материнські плати, відеокарти і т.д. Я не розглядаю, так як в них особливо не розбираюся. Тому припускаю, що тут Asus в технічному відношенні може йти, як то кажуть, на передньому фронті

Варто, однак, зробити акцент на досить оригінальних конструктивних рішеннях компанії, які і прості, і практичні, і елегантні одночасно. По-перше, це планшети Eee Pad Transformer з красивою від'єднується клавіатурою. По-друге, це Asus PadFone - комунікатор, який вставляється в планшет, утворюючи з ним єдине ціле. Дійсно сміливе рішення.


Якість у техніки Asus непогане, але все-таки не ідеальне. В цілому, пристрої добротні. Якість збірки хороша - за рідкісними винятками; надійність знову ж на рівні. І такий проміжний підсумок: Asus - вельми добротна техніка з хорошим співвідношенням ціна-якість, але її не можна назвати «преміальної», «винятковою» і так далі. Що називається, «робоча конячка», але з хорошим (а іноді взагалі дуже красивим) дизайном. Більшість пристроїв Asus універсальні, підійдуть найширшої аудиторії користувачів.

Особисті враження. Відгуки

З технікою Asus я стикався неодноразово. Монітор Asus працює вже близько п'яти років без будь-яких перебоїв, і взагалі дуже непоганий: приємний строгий дизайн, гарна якість, нормальний функціонал. У багатьох знайомих є нетбуки і ноутбуки Asus ; вони справляють дуже приємне враження: швидко працюють, збірка якісна, дизайн зазвичай гарний. На надійність, як правило, знайомі не скаржаться, хоча у когось були проблеми з клавіатурою, у кого-то - ще з чимось, але не дуже значним.

В інтернеті відгуки найрізноманітніші, але в більшості своїй позитивні. Покупці відзначають наступні переваги: ​​зручність, практичність, адекватна ціна, швидкість роботи, якість, хороший корпус. З можливих недоліків: певні конструктивні недоробки, проблеми і мінуси, характерні для якихось конкретних моделей. Звичайно, буває і шлюб. У випадку з дешевими моделями - не завжди приємний дизайн, відсутність деяких опцій, не дуже швидка робота. Але тут вже нічого не поробиш: дешевий пристрій точно не може бути ідеальним, чимось доводиться жертвувати заради ціни.

Коротке зведення:

  • Компанія-власник бренду: ASUSTeK Computer Inc.
  • Країна реєстрації компанії та бренду: Тайвань.
  • Рік заснування компанії та бренду: 1990.
  • Країна виробництва: Китай (Тайвань). Крім того, у компанії є фабрики в Мексиці і Чехії.
  • Число співробітників (2011): близько 12500 чоловік.
  • Оборот (щорічний, 2011): 11,9 мільярда доларів США.
  • Генеральний директор (СЕО): Джеррі Шен (Jerry Shen).
  • Країни, в яких продається техніка Asus: США, Австралія, Бразилія, Бельгія, Канада, Норвегія, Франція, Росія, Україна та інші.
  • Асортимент техніки Asus: комп'ютерні комплектуючі (материнські плати, відеокарти, корпуси і т.д.), системні блоки , Моноблоки, ноутбуки, нетбуки, планшети, монітори, проектори, комунікатори, телефони, медіаплеєри, Blue-ray-плеєри, клавіатури, миші, маршрутизатори, сумки, чохли, рюкзаки для ноутбуків, картрідер, інші комп'ютерні аксесуари.
  • Цінові сегменти: практично всі, від нижнього до верхнього.

Ціни на техніку Asus (станом на травень 2013 року):

  • Нотбука - 9000-70000 рублів
  • Нетбуки - 6000-16000 рублів
  • Ультрабуки - 22000-70000 рублів
  • Планшети - 8000-40000 рублів
  • Комп'ютери (системні блоки) - 9000-120000 рублів
  • Моноблоки - 14000-65000 рублів
  • Проектор - 16000 рублів
  • Монітори - 3000-25000 рублів
  • Телефони - 6500 рублів
  • Комунікатори (смартфони) - 16500-35000 рублів
  • Медіаплеєри - 2500-8000 рублів
  • Blu-ray-плеєри - 6000-8000 рублів
  • Маршрутизатор - 300-11000 рублів
  • Миші - 200-2000 рублів
  • Клавіатури - 500-2000 рублів
  • Чохли для ноутбуків і нетбуків - 300-1500 рублів
  • Сумки для ноутбуків - 500-5000 рублів
  • Рюкзаки для ноутбуків - 1500-3500 рублів
  • Рідери (електронні книги) - 5500-7500 рублів

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки