Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Дата виходу Meizu Pro 7, рекламне зображення Samsung Galaxy Note 8 і нові рендери Apple iPhone 8

  1. Apple
  2. Samsung
  3. Meizu
  4. Xiaomi
  5. Huawei
  6. OnePlus
  7. Google
  8. Lenovo

Виробнича потужність Samsung не дозволяє випускати достатню кількість OLED-панелей, так що Apple iPhone 8 вийде в обмеженій кількості. Китайська компанія OnePlus обіцяє швидке оновлення до Android O.

Apple

Повідомляється, що Samsung не зможе поставити необхідну кількість OLED-дисплеїв для iPhone 8. Швидше за все, в цьому році вийде тільки 3-4 млн пристроїв. Таким чином, Apple не зможе досягти прогнозованої позначки в 50-60 млн проданих примірників. Масові продажі iPhone 8 можуть початися тільки в 2018 році.

Дизайнер Веніамін Гескін опублікував фотографії реалістичного макета ювілейного флагмана. Для їх створення він використовував фіктивну одиницю, створену на основі креслень Foxconn, протектор для дисплея і роздруковане зображення.

Для їх створення він використовував фіктивну одиницю, створену на основі креслень Foxconn, протектор для дисплея і роздруковане зображення

Також в мережі з'явився відеоролик від @OnLeacks, який демонструє дизайн iPhone 8. Макет в відео має розміри 143,5 x 71 x 7,5 мм - це трохи більше iPhone 7 і помітно менше iPhone 7 Plus.

Макет в відео має розміри 143,5 x 71 x 7,5 мм - це трохи більше iPhone 7 і помітно менше iPhone 7 Plus

Samsung

У мережу просочилася рекламне зображення Galaxy Note 8. На тильній панелі пристрою видно подвійну камера з вертикальним розташуванням сенсорів і сканером відбитків пальців під нею.

З чуток, Galaxy S9 обладнають 7-нм Snapdragon і 8-нм Exynos. Компанія Qualcomm буде працювати над наступним процесором разом з TSMC. У той же час південнокорейський виробник планує скоротити період виробництва 7-нм чіпів і зосередитися на 6-нм процесорах, щоб налагодити їх виготовлення до 2019 року.

Meizu

Джерело з Китаю повідомляє, що Meizu Pro 7 і Pro 7 Plus будуть анонсовані 26 липня з імовірністю 95%. Продажі смартфонів стартують 4 серпня. Базова версія Meizu Pro 7 буде оцінюватися в 2799 юанів, а більш просунутий варіант - 3299 юанів. Смартфон Meizu Pro 7 Plus буде коштувати 3299 юанів або 3799 юанів залежно від версії.

Флагман буде оснащений 5,5-дюймовим дисплеєм, 16-Мп фронтальною камерою, подвійний основною камерою з датчиками Sony IMX362 і Sony IMX286. Також очікується наявність 3,5-мм аудіороз'єми, порту USB Type-C, клавіші mBack з вбудованим сканером відбитків пальців і підтримки фірмової швидкої зарядки.

Xiaomi

Очікується, що Xiaomi Redmi Pro 2 оснастять LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів (а не OLED, як попередника). В якості апаратної бази може виступити Snapdragon 660 з 3 ГБ оперативної пам'яті. Подвійна основна камера буде складатися з 12-Мп Sony IMX362 і 5-Мп Samsung S5K4E8. Фронтальна камера отримає 16-Мп датчик Samsung S5K3P8.

Huawei

Скляний смартфон Honor 9 стане доступний в Росії з 6 липня по ціні 26 990 рублів. Спочатку в продажу з'являться крижана сіра і сапфірове синя забарвлення, а пізніше користувачі зможуть придбати опівнічний чорний варіант.

OnePlus

Китайський виробник пообіцяв, що оновить торішні флагмани OnePlus 3 і OnePlus 3T до Android O до кінця цього року. Смартфон OnePlus 5, що працює під управлінням Android 7.1.1 Nougat, також отримає оновлення.

Google

З'явилися подробиці про майбутні смартфонах Pixel 2 і Pixel XL 2. Молодше пристрій під кодовим позначенням Walleye буде оснащено 4,97-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів, Snapdragon 835, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті. Воно успадкує дизайн попередника, але позбудеться 3,5-мм роз'єм для навушників на користь стереодинамиков.

Більший апарат Taimen буде відрізнятися вбудованим накопичувачем на 128 ГБ, 5,99-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2560x1440 пікселів і матрицею OLED. Крім того, зміниться його зовнішній вигляд: рамки навколо дисплея стануть тоншими, а скляна вставка на задній панелі більше не буде перекривати сканер відбитків пальців. Повідомляється, що обидва смартфона отримають звичайні камери з одним модулем.

Lenovo

У російській продажу з'явилися смартфони Motorola початкового і середнього сегмента. Користувачі можуть придбати Moto C з 5-дюймовим дисплеєм, 4-ядерним процесором, 1 ГБ "оперативки", 8/16 ГБ фізичної пам'яті, Android 7.0 Nougat за 4990 рублів і 6490 рублів в версіях 3G і 4G. Більш просунута модель Moto C Plus оцінюється в 8490 рублів.

5-дюймовий Moto E і 5,5-дюймовий Moto E Plus з програмною платформою Android 7.1.1 Nougat надійшли в продаж за ціною 9990 рублів і 13 990 рублів відповідно.


© Сотовик

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки