Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus: дата виходу і ціна

  1. Redmi 5
  2. Redmi 5 Plus

Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus будуть запущені в Китаї 7 грудня. Китайська компанія електроніки зробила оголошення на Weibo, в якому вказується, що новинки будуть мати «повноекранний» дисплей, що підтверджується супровідними фотографіями.

Китайська компанія електроніки зробила оголошення на Weibo, в якому вказується, що новинки будуть мати «повноекранний» дисплей, що підтверджується супровідними фотографіями

Дуже схоже, що Xiaomi планують запустити Redmi 5 і Redmi 5 Plus з дисплеями із співвідношенням сторін 18: 9 (2: 1). Одночасно з оголошенням Weibo, два варіанти нового смартфона Xiaomi з дисплеєм 18: 9 також були показані на сайті китайського органу сертифікації електрозв'язку TENAA, і дуже схоже, що це Redmi 5.

Повідомлення на сайті Weibo від Xiaomi мало що говорить про новинки, за винятком їх більш високих, ніж зазвичай, дисплеїв 2: 1, і коли вийде Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus. Проте, з інформації TENAA можна зробити висновок, що Redmi 5 буде мати екран, діагоналлю 5,7 дюймів, з дозволом HD + (720 × 1440 пікселів) і пропорціями 18: 9.

З збільшеною висотою екрану і видаленням ємнісних апаратних кнопок Xiaomi вдалося впихнути більший за розмірами екран в корпус, за розмірами схожий на Xiaomi Redmi4. Розміри вказані як 151.8 × 72.8 × 7.7mm і вага 157 грам.

Redmi 5

Працювати Redmi 5 буде на процесорі з тактовою частотою 108 ГГц, який імовірно є Snapdragon 450, або Snapdragon 625. Хоча останнім мало ймовірно, так як Redmi 4 працював на чіпі Snapdragon 435 і швидше за все компанія продовжить роботу з процесором 400-й серії.

У заявленій лістингу TENAA згадуються три варіанти оперативної пам'яті _ 2 ГБ, 3 ГБ, 4 ГБ, а також три варіанти сховища - 16 ГБ, 32 і 64 ГБ. Пам'ять можна буде розширити за допомогою карти microSD (до 128 ГБ). Смартфон вказано з батареєю 3200 мАг - значно менше, ніж 4100 мАг, запропонований в Redmi 4.

Смартфон буде обладнаний 12 мегапіксельною основною камерою і 5 мегапіксельною фронтальною. Управлятися пристрій буде операційною системою Android 7.1.2, з фірмовою оболонкою MIUI 9.

2, з фірмовою оболонкою MIUI 9

Redmi 5 Plus

Redmi 5 Plus, згідно витокам, буде оснащуватися чіпом Snapdragon 625 або Snapdragon 630, різними варіантами оперативної пам'яті і вбудованого сховища і більш потужною батареєю на 4000 мАг. Екран у цієї моделі теж буден трохи більше - 5,99 дюйма. За попередньою інформацією за Red mi 5 проситимуть 105 доларів, а за версію Redmi 5 Plus - приблизно 150 доларів.

Читайте також: Xiaomi представила Redmi Y1 і Redmi Y1 Lite

Нові трендові смартфони Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus

Смартфон Xiaomi Mi6 4GB RAM став доступнішим

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки