Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Гороскоп на 12 листопада

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на понеділок, 12 листопада. Знак місяці - Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада).

фото:   pixabay фото: pixabay.com

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для початку нової справи або встановлення нових відносин з партнерами. Ваш життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. Нестандартний підхід до звичних обов'язків, порядність і відповідальність у відносинах з партнерами стане запорукою майбутніх успіхів.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Попереду у вас серйозні проблеми і турботи. Рекомендується присвятити цей день духовного вдосконалення. Ваше природне прагнення до вищих ідеалів цілком зможе реалізуватися і принести очищення і внутрішню свободу. Приємне запрошення, яке слід прийняти, не тільки урізноманітнює ваше життя і принесе задоволення від спілкування, а й подарує нових друзів, які, можливо, будуть згодом дуже дорожити вами.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує очищення, пізнання вищих істин, набуття благодаті. Сприятливо відвідування храму, самопожертву, співчуття і співучасть в проблемах ближніх. Можливо, багато Риби виявляться перед складним вибором, що стосуються напряму їх життєдіяльності. Вірогідні страждання від ущербності, моральної і моральної неохайності оточуючих людей. Проявіть стриманість у почуттях і постарайтеся захистити себе від негативного впливу непередбачуваних обставин життя.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, любов'ю, прощенням. Зайва впевненість в своїх силах, бажання панувати можна зрозуміти близькою людиною як черствість, що призведе до непорозумінь у відносинах. Особисте життя наповниться тривогами, протиріччями і взаємним невдоволенням. Постарайтеся проявити більше уваги і оточити своїх близьких теплом і турботою. День є чистим. Добре прощати образи, виконувати прохання, проявляти милість.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Прекрасний день для вирішення ваших матеріальних проблем. Грошові надходження не змусять себе довго чекати. Особливо вдало підуть справи у людей, пов'язаних з мистецтвом. Проявіть розрахунок і передбачливість, і ваші починання принесуть реальні плоди. Справа, розпочата в цей день, успішно завершиться.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вас підстерігають клопоти. Ймовірно, ви будете змушені скасувати довгоочікувану поїздку і замість приємного відпочинку звалити на себе додаткові обов'язки. Ви повинні розумно підходити до кожної проблеми, до кожної пропозиції - ймовірно, вас спробують обдурити.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні можлива підвищена працездатність. Ви переробите масу справ, особливо таких, які вимагають концентрації уваги. День може бути сповнений різного роду несподіванок, як приємних, так і не дуже. Однак не слід нічого боятися, так як ви тепер в змозі все подолати. Повне взаєморозуміння в колі сім'ї принесе впевненість у завтрашньому дні.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День сприятливий для звернення до начальства, службових відносин. Не виключені позитивні зміни в кар'єрі. Плани і наміри слід тримати в секреті, інакше підступи недоброзичливців або заздрість співробітників можуть перешкодити прогресу в справах. Особисте життя наповниться тривогами, необгрунтованої ревнощами або взаємним невдоволенням через дії партнера. Постарайтеся проявити більше уваги до близької людини.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Перша половина дня може виявитися несприятливої ​​через вашу амбітності. Схильність до самозамилування і самопотакання може з'явитися основою розбіжностей в сім'ї і з колегами по роботі. Ви будете змушені скасувати відпочинок, а замість нього звалити на себе додаткові обов'язки. Якщо призначена ділова зустріч, здійсните її в другій половині дня, так як в першій, можливо, ви не зможете прийняти правильного рішення.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День несприятливий. Відкладіть справи і проблеми, з якими зараз не можете впоратися, до кращих часів. Схильність до самопотакання може загострити відносини з оточуючими. Постарайтеся переключитися зі своїх проблем на допомогу друзям, близьким, дітям.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сьогодні можливо зневіру, смуток в поєднанні з деякою агресивністю через виникнення напруги у відносинах з кимось із родичів. Рекомендується провести вечір при свічках, максимально скоротивши електричне освітлення. Відмовтеся від алкогольних напоїв, так як вірогідні головні болі і погане самопочуття.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Несприятливий день. Не призначайте сьогодні ніяких ділових зустрічей або любовних побачень - взаєморозуміння повністю відсутня, і вам буде надзвичайно важко дійти згоди: вірогідні палкі суперечки з принципових питань або несправедливе звинувачення в безчесному вчинок. Всі справи перенесіть на другу половину дня, коли несприятливі тенденції і впливу поступово підуть на спад. Ймовірно, ви будете змушені скасувати довгоочікувану поїздку і замість приємного відпочинку звалити на себе додаткові обов'язки.

Помітили помилку? Будь ласка, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Помітили помилку?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки