Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ноутбук ASUS не включается- "АСУС ІНФО"

  1. Проблеми техніки і варіанти вирішення
  2. Сервісний підхід

Поломки комп'ютерної техніки поділяються на апаратні і системні Поломки комп'ютерної техніки поділяються на апаратні і системні. У будь-якому випадку, важливо виявити і виправити першоджерело проблеми, поки вона не спровокувала повна відмова лептопа. Якщо ноутбук ASUS не включається - це серйозною ознака.

Щоб знайти першоджерело збою, спершу варто перевірити прості речі: чи є підключення до мережі, рівень заряду і яскравість дисплея. На цьому компетенція звичайного користувача закінчуються. Подальші діагностичні заходи повинен робити тільки сервісний майстер:

  • зміна налаштувань БІОС;
  • установка нової операційки;
  • розбір апаратної частини і прозвон мікросхем на мультиметри (осциллографе).

Проблеми техніки і варіанти вирішення

  1. проблеми BIOS

Виражається ця поломка в звукових сигналах. Залежно від кількості, тривалості та алгоритмі повторення сигналів визначають, що саме не так з базовою системою введення-виведення. На різних варіантах материнок одне і те ж кількість сигналів означає різне, тому важливо знати маркування БІОС - її виробники вшивають в системні плати. Основних різновидів 3: AWARD, AMI і UEFI.

Крім «прямих» дефектів БІОС можуть виникнути «вторинні», тобто якщо ви замовляли перепрошивку або зробили її самі, і результату виявився плачевним. Тоді на ноутбуці геть відсутня ініціалізації або він не включається. Рішення - повернути заводські настройки або оновити прошивку в офіційному сервісі.

  1. Чи не працює кнопка включення

Що робити, коли подібне сталося, розповість сервісний інженер, зробивши діагностику. Однак в 99% звернень, коли ноутбук АСУС не реагує на кнопку харчування (показує чорний екран), буде потрібно поміняти запчастину.

  1. Збій в роботі ОС

Подібне відбувається через атаки вірусних програм або перевантаження системи. Спровокувати поломку здатна установка піратський програм або дефрагментація диска, неповне видалення непотрібного ПО. Щоб точно зрозуміти, чому ноутбук АСУС не включається, потрібно протестувати ОС. Якщо локальні методи рішення не допоможуть, кращий вихід - перевстановити Віндовс.

  1. поломка АКБ

Батарея «вмирає» через промокання, поломки контролера заряду і через природного зносу, пошкоджень пристрою зарядки: ударів, падінь, а також внаслідок різких перепадів напруги. Для відновлення техніки зажадає заміни деталі.

  1. несправний чіпсет

Коли перегорає північний або південний міст, варто вживати серйозних заходів. Дефекти деталей материнської плати призводить до повної дисфункції. Ознаки ушкодження південного моста: не працюють USB-, HDMI-порти, клавіатура, ОС не пізнає HDD-диск. При пошкодженнях північного моста портативний комп'ютер перезавантажується або не вмикається. Для ремонту знадобиться перепайка контролерів.

  1. зламався відеочіп

У девайсів даної марки потужна вбудована відеокарта і дискретна карта, яким потрібно охолодження. Відеочіп часто виходить з ладу внаслідок перегріву, і дисплей згасає. Причина криється в запиленні системи охолодження. Ознаки ушкодження:

  • смуги і артефакти;
  • екран візуально розділений на частини;
  • ефект стрибаючого екрану;
  • відсутність картинки;
  • пристрій подає звуковий сигнал - один довгий і два коротких.

Рішення проблеми - заміна несправної відеокарти на нову. У деяких випадках допомагає чистка кулера і заміна термопрокладки або термопасти (рівень теплопровідності оцінюється в одиницях Вт / м * K; і пасту підбирають за характеристиками конкретного лептопа в сервісному центрі). Якщо не чистити ноутбук один раз в шість місяців, тоді наслідки не змусять себе чекати.

Сервісний підхід

Якщо ноут не включається або не функціонує належним чином, краще відразу звернутися по допомогу до фахівців, не чекаючи повної втрати працездатності комплектуючих. Ремонт ноутбуків ASUS компанія-виробник рекомендує робити в фірмових сервісах (про це пише офіційний сайт виробника). Є офіційними представниками даного бренду, завдяки чому:

  • майстер встановлює причини несправності;
  • залишити заявку на лагодження notebook або на заміну деталей ви можете цілодобово;
  • офіси сервісу в 15 містах Росії працюють без вихідних;
  • надаємо безкоштовні консультації по телефону по поломок техніки;
  • гарантія - до 3 років.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки