Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Google Pixel 3 і Pixel 3 XL офіційно презентовані: характеристики, дата виходу, ціна, фото

Якими вийшли нові Google Pixel 3 і Pixel 3 XL?

Компанія Google представила свої нові смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL на презентації 9 жовтня. Смартфони отримали впізнаваний дизайн, збільшені дисплеї з товстої «монобровою» і, що здивувало багатьох, тільки одинарні камери. Детальніше про нові флагмани Google розповіли в цьому матеріалі.

Google Pixel 3 отримав 5,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2280 × 1080 пікселів, а Pixel 3 XL - 6,3-дюймовий з роздільною здатністю 2960 × 1440 пікселів. У порівнянні з попередніми моделями відбулося помітне збільшення. Екран меншого Pixel 3 став відразу на 0,5 дюйма більше. У більшої Pixel 3 XL екран розширився на 0,2 дюйма. З дисплеїв нових смартфонів Google буквально кидається в очі товста і обрізана з боків верхня рамка (можна приховувати програмним чином). Бічні рамки дисплея при цьому стали помітно тонше.

Збільшені дисплеї нових смартфонів Google - найсерйозніше відмінність між Pixel 3 і Pixel 3 XL в порівнянні з попереднім поколінням. По дизайну смартфони змінилися не дуже сильно - форма і загальний зовнішній вигляд пристроїв залишився практично незмінним.

В основі Pixel 3 і Pixel 3 XL лежить система на восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845. На поточний момент він є флагманським, однак, вже зовсім скоро його затьмарять нові SoC, виконані по 7-нанометровим техпроцесом. Об'єм оперативної пам'яті нових смартфонів Google становить 4 ГБ. Об'єм вбудованої пам'яті дорівнює 64 або 128 ГБ в залежності від конфігурації.

І Google Pixel 3, і Pixel 3 XL оснащені одинарними камерами з роздільною здатністю 12,2 Мп. Google завзято пручається тенденціям ринку і не хоче оснащувати свої смартфони ні подвійними, ні, тим більше, потрійними камери. Втім, як відомо, у Google дійсно немає в цьому великої потреби. Камери Pixel 2 і Pixel 2 XL визнані одними з найкращих в смартфонах. І вони залишаються такими навіть зараз, через рік після виходу. Немає сумнівів, що одинарні камери в Pixel 3 і Pixel 3 XL порадують чудовим рівнем зйомки.

Фронтальних же камер у обох смартфонів по дві штуки з роздільною здатністю 8 Мп. Одна з «фронталок» має ширококутний об'єктив для захоплення якомога більшої кількості людей на Селфі.

Одна з «фронталок» має ширококутний об'єктив для захоплення якомога більшої кількості людей на Селфі

І тильна, і фронтальна камери нових Pixel отримали підтримку режиму зйомки з об'єднанням кадрів з різною експозицією в один. За рахунок цього зйомка в умовах слабкої освітленості стані значно якіснішою. Така технологія раніше з'явилася в iPhone XS і iPhone XS Max.

Така технологія раніше з'явилася в iPhone XS і iPhone XS Max

Серед інших технологічних фішок камер нових смартфонів Google слід зазначити режим Super Zoom. За словами представників Google, завдяки їй можна сильно збільшити знімок і при цьому не втратити в якості. Також смартфони підтримують новий режим Top Shot, який дозволяє зробити серію кадрів, а після вибрати кращий за допомогою технологій машинного навчання.

Також смартфони підтримують новий режим Top Shot, який дозволяє зробити серію кадрів, а після вибрати кращий за допомогою технологій машинного навчання

Google Pixel 3 і 3 XL - перші смартфони в лінійці з підтримкою бездротової зарядки. Google відразу ж оснастила смартфони швидкої зарядкою без проводів (10 Вт). Разом з цим компанія презентувала власну док-станцію для бездротової зарядки - Pixel Stand. Ця модель точно буде підтримувати прискорену бездротову зарядку. Що стосується сторонніх док-станцій, то користувачам доведеться переконатися в тому, що модель має достатню потужність.

Як і Apple в представлених у вересні iPhone XS і iPhone XS Max , Google приділила увагу звуку. Pixel 3 і Pixel 3 XL мають стереодинаміки, які звучать на 40% голосніше, ніж динаміки у попередніх моделей.

Ємність акумулятора Google Pixel 3 - 2915 мАг, Pixel 3 XL - 3430 мАг. Смартфони здатні працювати без підзарядки протягом 11 годин в режимі відтворення відео. Обидві моделі оснащені роз'ємом USB-C, який забезпечує швидку зарядку з «коробки».

На нові Pixel встановлена ​​операційна система Android 9 Pie. Найбільш примітною програмної "фішкою" смартфонів є можливість управління функціями шляхом стиснення корпусу смартфона. Несильно стиснувши смартфон, у користувача вийде відкрити камеру, запустити потрібну програму і т.д.

Google Pixel 3 і 3 XL випущені в трьох кольорах: "Чистий білий", "Просто чорний" і "Чи не рожевий"

Google встановила такі ціни на свої смартфони:

  • Google Pixel 3 64 ГБ - $ 799
  • Google Pixel 3 128 ГБ - $ 899
  • Google Pixel 3 XL 64 ГБ - $ 899
  • Google Pixel 3 XL 128 ГБ - $ 999

Нові смартфони Google відразу на $ 150 дорожче, ніж попередні моделі.

Можливість оформлення попередніх замовлень на Google Pixel 3 і 3 XL відкриється сьогодні, 9 жовтня. Офіційна дата виходу Google Pixel 3 і Pixel XL - 17 жовтня. Відзначимо, що мова йде про старт продажів смартфонів в США. Чи будуть продаватися нові Pixel 3 і Pixel 3 XL в Росії на поточний момент невідомо.

Дивіться також:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , Telegram і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Google Pixel 3 і Pixel 3 XL офіційно презентовані: характеристики, дата виходу, ціна, фото

Якими вийшли нові Google Pixel 3 і Pixel 3 XL?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки