Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Підлі Майнер розібрали всі відеокарти! Або розповідь про компанії Tul (Powercolor) на Computex 2017

Відкрите під брендом Powercolor давним-давно відомі в Росії - це завжди був непоганий компроміс за ціною-якістю, при цьому, з яскравим дизайном і пристойними характеристиками. Тому я не міг втриматися від того, щоб зайти до них на Computex 2017. Відкрите під брендом Powercolor давним-давно відомі в Росії - це завжди був непоганий компроміс за ціною-якістю, при цьому, з яскравим дизайном і пристойними характеристиками

Звичайно, Powercolor це перш за все відеокарти, але є у них і дещо ще. Про це я розповідаю в відео, давайте ж його подивимося!

Втім, якщо вам більше подобається текст, то давайте я все ж таки не буду мучити, а розповім. У минулому році компанія представила зовнішню коробку для відеокарт під назвою DevilBox, в неї влазило все що завгодно і з її допомогою можна було ноутбук перетворити в ігровий. Devilbox був крутий, як по дизайну, так і за характеристиками, але дорогий, щось близько 400 євро. «Так я за такі гроші ...»

Власне, тоді компанія Tul випустила GamingBox, який коштує майже вдвічі дешевше, і, при цьому, характеристики у нього такі ж. А ось зовнішній вигляд, звичайно, скромніші.

А ось зовнішній вигляд, звичайно, скромніші

Ставимо всередину відеокарточку і Майн-Майні-Майні!

Ставимо всередину відеокарточку і Майн-Майні-Майні

Ну а далі про відкритих і Майнінг. У Powercolor є кілька лінійок відеокарт, і найкрутіша з них - Red Devil Golden Sample. Спеціально відібрані чіпи, які працюють мінімум на 1425 з Буст, а взагалі їх ще на 10% можна розігнати. Крутий зовнішній вигляд і якісний радіатор, все по вищому розряду.

Крутий зовнішній вигляд і якісний радіатор, все по вищому розряду

Є ще й звичайний Red Devil, він працює на частоті до 1380 і теж женеться на 10-15%. Тобто, тут теж хороша система охолодження, і спеціально відібрані чіпи. В іншому все однаково - це RX580, 8GB GDDR5. Власне, вже цих карт спостерігається дефіцит. Я так розумію, на них добре Майні Ефіріум ну і все інше що на тому ж алгоритмі (ефіріум, зрозуміло, тільки в пулах).

Я так розумію, на них добре Майні Ефіріум ну і все інше що на тому ж алгоритмі (ефіріум, зрозуміло, тільки в пулах)

У лінійці Red Devil також є і RX570, причому, у нього веселе трехвентіляторное охолодження, яке безпосередньо взяли з 480 версії. Карток теж майже немає в продажу. До речі, у всіх карт Red Devil є спецпереключалка, яка дозволяє зробити карту тихіше - на випадок, якщо ви не хочете максимальної продуктивності, а хочете спокою.

До речі, у всіх карт Red Devil є спецпереключалка, яка дозволяє зробити карту тихіше - на випадок, якщо ви не хочете максимальної продуктивності, а хочете спокою

Далі у нас король Майнінг, карта, якою найближчим часом не буде в продажу. Розігнаному, але все одно якісна карта Red Dragon. RX580, майже стічна система охолодження, ніяких надмірностей, зате ціна майже вдвічі менше ніж у Golden Sample. По факту - в продажу можна знайти тільки 4-Гбайтное обрізки, та й то по неадекватно завищеною ціною.

По факту - в продажу можна знайти тільки 4-Гбайтное обрізки, та й то по неадекватно завищеною ціною

RX570 теж є в такому варіанті (Red Dragon), її теж складно відшукати. Приємно, що тут карта сильно коротше, так що можна запхати в компактний корпус.

Приємно, що тут карта сильно коротше, так що можна запхати в компактний корпус

Ну і давайте спустимося вже вниз по лінійці - Red Dragon RX560. Є в варіантах з 4 і 2 Гбайт, GDDR5, близько 1200 МГц в бусте. Хороший бюджетний варіант для більшості ігор. До речі, є в продажу.

До речі, є в продажу

Ну і миленька RX550 в короткому виконанні. Як ігрову розглядати складно, зате компактна.

Як ігрову розглядати складно, зате компактна

Разом, пройшовшись по стенду Powercolor я, звичайно, відчув дивне. Карти! Вони ж для ігор! Але немає, зараз вони для Майнінг. Цікаво, що буде через пару років, коли кібервалюти або розплодяться, або їх заборонять? Не знаю не знаю. Наостанок ось вам трохи фотографій з відеокартами в корпусах.

Як бачите, без б-гмерзкіх світлодіодів і тут справа не обійшлася. Хороша новина для любителів олдскул - то, що їх можна відрубати переключалкой на карті.

На цьому все з приводу компанії Powercolor (Tul). Нагадаю, що всі публікації по Computex 2017 будуть у нас за посиланням .

Цікаво, що буде через пару років, коли кібервалюти або розплодяться, або їх заборонять?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки