Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Порівняння трьох нетбуків: ASUS 1002HA, Toshiba NB100, MSI WIND 120

  1. Ергономіка корпусів
  2. Технічні характеристики і результати тестування
  3. тестування
  4. Температурний режим
  5. Тестування процесора, пам'яті і жорсткого диска
  6. Тестування жорсткого диска
  7. Час роботи від батарей
  8. Враження від роботи
  9. Враження від використання та висновки

За минулий час нетбуки міцно зайняли свою ринкову нішу. Однак і часу з їх появи на ринку пройшло вже багато, старі моделі потихеньку приїдаються, для стимулювання продажів необхідно щось нове. А з огляду на той факт, що нова платформа тільки-тільки з'являється на ринку, виробникам доводиться будувати нові моделі на старій платформі, або додаючи нову функціональність (наприклад, модем для мереж 4G), або змінюючи зовнішній вигляд.

У цій статті ми розглядаємо дві моделі ще першого покоління ASUS EEE PC 1002HA, одну з варіацій 10-дюймових ноутбуків від ASUS, Toshiba NB100, невдалу модель відомого виробника, вже зняту з виробництва, і відносно нову модель MSI Wind U120, яка як раз і є «новим продуктом на старій платформі». Корпуси

Очне порівняння варто почати з порівняння корпусів учасників тестування.

ASUS 1002HA облагородили зовні, привівши у відповідність із загальними тенденціями в дизайні ASUS. Корпус з металевою кришкою і фактурою, традиційного для останніх ноутбуків від ASUS красивого темного кольору з мідним відтінком. Кришка і корпус по краях оброблені сріблястими молдингами, петлі кришки - частина циліндричної вставки в корпус. Матриця відкривається по краю ноутбука вгору. Нижня кришка зроблена з дешево виглядає чорного пластику.

Toshiba NB100 здивувала навіть при першому огляді безглуздими обводами корпусу. По-перше, - разючий факт - нетбук зроблений під екран 9 дюймів, але при цьому здається товщі конкурентів. І кришка, і корпус зроблені чорно-сріблястими, а й чорні, і сріблясті деталі виглядають досить дешево. У корпусу є інші колірні поєднання, може, вони виглядають трохи краще. Корпус зроблений так, що кришка і основна частина не становлять єдине ціле, ззаду кришка не дістає до краю корпусу, а ще далі видається з нього батарея. Тому нетбук виглядає, як зліплений з декількох різних частин. Якість збірки в цілому нормальне, але деякі нарікання виникли. Матриця кріпиться на величезних товстих петлях, сильно виступаючих з корпусу. Якщо відкрити кришку, то матриця виявляється дуже високо. Загалом, з дизайнерської точки зору - повний провал, я довго дивувався, як цей нетбук міг з'явитися в лінійці Toshiba.

Новий Wind від MSI зовні чимось нагадує моделі лінійки Fujitsu-Siemens - в ньому використовується та ж чорно-біла кольорова гамма і діагональні скоси при переходах. Габарити нетбука і вага залишилися приблизно тими ж. Якість зборки не викликає ніяких нарікань, деталі підігнані щільно і нічого не люфтить і не скрипить. Матриця кріпиться до корпусу Г-подібними петлями. Відкривати нетбук не дуже зручно, так як матриця щільно прилягає до нижньої частини корпусу і доводиться підчіплювати кришку нігтем.

Відкриємо кришки і подивимося на учасників тестування в робочому положенні.

ASUS 1002HA всередині виглядає дуже непогано - у нього гарна клавіатурна панель того ж відтінку, що і кришка, стильний тачпад з єдиною широкої кнопкою. У порівнянні з ним перші Eee PC виглядають гидкими каченятами. Як на мене, простувата (і толстовата) рамка навколо екрану, тут можна було б придумати щось цікавіше, також звертає на себе увагу надто простий пластик клавіатури (до того ж, він може витертися згодом). В цілому, відкритий нетбук справляє приємне враження.

NB100 залишає дуже дивне враження. Єдиним шиком можна вважати тачпад, виконаний у вигляді вставки в сріблясту окантовку панелі, з різнорозмірними кнопками. Однак тачпад дуже маленький (при цьому його цілком можна було б зробити побільше, розміри це дозволяють). Майданчики під долоні теж маленькі. Найгірше традиційно виглядає екран: через дуже товстої рамки і великих петель він здається ще менше, ніж насправді. Через товсту рамки зверху і, особливо, знизу, NB100 виглядає, як DVD-плеєр, де екран широкоформатний і маленький, а корпус великий, щоб туди містився привід. До всього, нетбук виглядає відверто нудно і дешево.

MSI U120 стильний і строгий, як одяг «чорний верх - білий низ», але при цьому примудряється виглядати нудно, як корейський автомобіль. Начебто, все на місці, але ... Дизайн досить простий, ніяких стилістичних викрутасів немає, якщо не читати сріблястих кнопок тачпада, але вони виглядають в цьому корпусі дивно. Взагалі, виникає думка, що взяли два старих Wind, чорний і білий, і змішали їх, так що тепер немає потреби мати два колірних рішення, чорне і біле - буде одне, чорно-біле. Дизайн, на мій погляд, не досяг мети.

Ергономіка корпусів

Погляньмо на розташування роз'ємів в корпусі. З технічних причин фотографії передній грані корпусу нетбука ASUS немає, втім, на ній немає роз'ємів.

Ось так виглядає передня грань нетбука Toshiba:

Ось так виглядає передня грань нетбука Toshiba:

А так - WIND 120:

У ASUS і MSI передні грані чисті, а у Toshiba NB100 на передню грань чогось винесені аудіороз'єми. Це сильно знижує споживчу цінність нетбука - якщо вставити навушники (а в нетбук їх вставляють досить часто), то перед ним завжди буде стирчати кабель, а за штекер легко зачепитися руками або рукавом.

Подивимося на задні панелі корпусу. ASUS:

Toshiba NB100:

MSI WIND 120:

Задня панель у MSI теж чиста, як у всіх ноутбуків, де матриця відкидається назад, вона зайнята тільки батареєю. У ASUS ззаду вихід на зовнішній монітор, дротову мережу, харчування і порт замку Кенсингтона. Теоретично все правильно - якщо нетбук коштує на столі, то всі основні (і товсті) кабелі будуть за ним, а не стирчати з боків, це більш естетично і ергономічно. Однак на практиці є один недолік - якщо ви хочете взяти нетбук зі столу, то вам потрібно прикрити матрицю, встати, залізти за неї і відчепити всі ці кабелі. Якщо кабель збоку, то від'єднати його набагато простіше. А адже нетбук - за визначенням портативна модель, яку беруть з собою. У Toshiba з одного боку розташований вихід на монітор, з іншого - роз'єм для провідної мережі і харчування. Тут діють ті ж зауваження, що і для ASUS, але в Toshiba роз'єм живлення розташований скраю, тобто штекер можна увіткнути навпомацки збоку.

Порівняємо бічні грані тестованих нетбуків.

ASUS 1002HA:

Toshiba NB100:

MSI WIND 120:

На лівій грані у MSI розташовані замок Кенсінгтона, роз'єм живлення, вентиляційна решітка з діагональними скосами, два порти USB. У ASUS ця панель виглядає відносно порожній, на ній всього два порти USB, у Toshiba і того менше - один, і традиційний порт для замка Кенсінгтона.

ASUS 1002HA:

Toshiba NB100:

MSI WIND 120:

Права грань у MSI забита під зав'язку: картовод, порт USB, аудіороз'єми, вихід на зовнішній монітор, роз'єм для провідної мережі. У решти учасників портів на ній набагато менше. У ASUS на цій межі знаходяться ще один порт USB і аудіороз'єми. У Toshiba NB100 - картовод, решітка вентиляції, теж з косими ребрами і два порти USB.

Ну що ж, а тепер поглянемо на конфігурацію учасників тестування.

Технічні характеристики і результати тестування

Пару слів скажемо про інтернет-сайтах виробників: російською сайті ASUS , Toshiba і Microstar .

В каталозі ASUS нетбуки виділені в окрему категорію EEE Family, ця група не має русифікованого назви. Моделі 1002НА, звичайно ж, немає, пошуком вона не знаходиться. На глобальному сайті все є. Це вже не перший раз, коли на російському сайті немає опису тієї чи іншої моделі. На глобальному сайті модель є, ось сторінка з її специфікаціями.

Основними перевагами моделі виробник вважає великий дисплей з діодним підсвічуванням і велику клавіатуру, що дозволяє зручно працювати з нетбуком, тривалий час роботи від батарей завдяки фірмовій технології, вбудовану рекавери-партіціі, яка викликається натисненням однієї кнопки, красивий елегантний корпус і великий жорсткий диск (крім того, у ASUS діє онлайн-сховище даних, доступне для всіх користувачів EEE PC). В принципі, я б погодився, це дійсно основні відмінні риси моделі. Всього опис складається з трьох сторінок: загальний опис основних особливостей моделі, детальна технічна специфікація і розділ завантажень, де можна скачати драйвера і ПО для моделі.

На сайті Toshiba розділ нетбуків знайти легко: він виділений в списку продуктів. З нього можна придбати безпосередньо сторінку опису моделей . Варто відзначити детальність опису на сторінці з загальними специфікаціями, можна порівняти понравівшеся моделі між собою. Для кожної моделі існує ще більш детальна специфікація.

Опис нетбука (воно знаходиться над списком моделей) досить поверхневе і виконано в, на мій погляд, надмірно оптимістичних тонах, такий опис більше підійшло б полнофункциональному продукту преміум-сегмента, а не дешевому нетбуку. На цьому сайті є розділ підтримки відділений від розділу продуктів, потрапити в нього можна тільки окремо.

російський сайт Microstar виглядає досить аскетично, але він цілком функціональний. Підозрюю, що він буде дуже зручний для володарів повільних каналів.

Знайти продукт не складає труднощів, серія WIND виділена в окрему групу в списку ноутбуків. В даний час в ній вже досить багато моделей, що відрізняються деякими функціональними моментами.

Опису WIND 120 присвячена окрема сторінка . На ній виділені основні особливості: великий дисплей з діодним підсвічуванням, привабливий дизайн і невелика вага, тривалий час роботи від батарей, велика клавіатура, широкі можливості по підключенню до бездротових мереж, також MSI робить упор на деякий комплектне ПО.

З меню зліва можна подивитися специфікацію (вона досить загальна), а також відразу отримати всю необхідну інформацію починаючи від нових версій BIOS і закінчуючи списком сервісних центрів в Росії.

В цілому, при пошуку моделі найпростіше користуватися сайтом MSI, сайт Toshiba дуже технологічний, там зручно порівнювати моделі, сайт ASUS підкреслено строгий і технологічний.

Також варто відзначити, що, оскільки всі нетбуки зібрані на однаковій платформі, списки особливостей та переваг тестованих моделей багато в чому збігаються.

ASUS 1002HA Toshiba NB100 MSI WIND 120 Процесор Intel Atom N270, 1.6 ГГц (Шина 533 МГЦ, 512 КБ кеш) чіпсет Intel 945GSE / ICH7-M Оперативна пам'ять 1GB, DDR2 533 МГц Відео GMA 9500, 512 МБ (з системної пам'яті) Жорсткий диск 160GB HDD 120 ГБ, 5,400 об / хв 160GB 2.5 "SATA Екран 10.1", діодний підсвічування тисячі двадцять чотири x 600 8.9 ", 1 024 x 600 точок
TFT з технологією Toshiba TruBrite® WSVGA зі світлодіодним підсвічуванням
10 "WSVGA LED, матова (1024x600) Мережеві інтерфейси

WLAN: 802.11b / g / n
Bluetooth V2.0
Провідна мережа Fast Ethernet 10/100
Опціонально - WiMAX (модель 1003)

Bluetooth з EDR
Wi-Fi 802.11b / g
Провідна мережа Fast Ethernet 10/100
Опціонально - WiMAX

Модуль 10/100 LAN
Модуль 802.11 b / g WLAN
Модуль Wimax (опція)
Bluetooth

Картовод 4-in-1 MMC, SD, Memory Stick and MS-PRO flash card slot Гніздо Bridge Media 4-в-1 (підтримка карт SDдо 16 ГБ, Memory Stick до 256 МБ, Memory Stick Pro до 2 ГБ, MultiMedia Card до 2 ГБ) 4-в-1 карт-рідер, SD / MMC / MS / MS Pro Порти розширення

1 х вхід харчування
1 x вихід VGA
3 x USB 2.0
1 x LAN RJ-45
1 х вихід на навушники
1 х вхід для мікрофона

1 x Вхід постійного струму
1 x вихід VGA на зовнішній монітор
1 x RJ-45
1 x зовнішній мікрофон
1 x навушники (стерео)
3 x USB 2.0 з технологією Sleep-and-Charge
D-Sub х 1
USB2.0 х 3
мікрофонний вхід х 1
вихід на навушники х 1
порт модему х 1
мережевий порт х 1 Звукова підсистема

вбудовані стереодинаміки
High-Definition Audio CODEC
два мікрофона

24-розрядний стереозвук
вбудовані стереодинаміки HD Audio, стереодинаміки Додатково Камера 1.3Mпікс

1 x вбудована веб-камера VGA

Вебкамера 1.3Mп / 2.0Mп Підсистема живлення Тонка батарея Li-polymer Літій-іон

БП Вихід: 20V DC, 40W

Батарея Li-Ion 3 або 6 елементів

Габарити

264 x 181 x 27.6 мм

225 x 190,5 x 29,5 / 33 (ззаду) мм 260 х 180 х 19,75 ~ 33 мм; Вага 1.2 кг від 1,05 кг 1.0 кг з 3-х елементної батареєю Гарантія 1 рік Міжнародна гарантія терміном на 1 рік. 1 рік

Всі три нетбука побудовані на одній і тій же платформі, з цього боку ніяких сюрпризів чекати не варто. Пам'яті у всіх нетбуків 1 ГБ, розширюваність залежить від моделі. Бесповодние мережі і картоводом теж пропонують однакову функціональність.

Таким чином, найбільше покупця повинні цікавити такі параметри як габарити, вага і зручність використання. WIND неможко менше, ніж ASUS, але різниця в 4 і 1 мм мені здається несуттєвою, по товщині вони теж приблизно одінаковеи. Toshiba неприємно здивувала розмірами - по двох вимірах ноутбук перевершує більших конкурентів, при цьому він заведоно менш функціональний через маленького екрану. Але ще більше вона розчаровує вагою - NB100 занадто важкий, він важить більше, ніж більший MSI 120 з маленькою батареєю. Мені здається, що для надпортативного нетбука таку вагу надто великий.

тестування

Спочатку ми, як завжди, вимірюємо інтегральну продуктивність системи в пакетах PCMark 05 (в дужках - рейтинг процесора, пам'яті, графіки і диска) і Cinebench (Тест продуктивності 1 ядро ​​/ 2 ядра / робота в OpenGL). Крім того, ми виміряли час розрахунку математичних параметрів в програмах SuperPi wPrime. PCMark Vantage не працює на платформі Windows XP

ASUS 1002HA Toshiba NB100 MSI WIND 120 PCMark05 тисяча чотиреста шістьдесят три н / д н / д PCMark05 підсистеми 1288/2212/530/4100 1290/2147 / н / д / 4540 1450/2325 / н / д / 4539 Cinebench 570/873/282 536 / 819/271 512/836/274 SuperPi 1 м. 28.140 сек 1 м. 29.453 сек. 1 м. 36.609 сек wPrime 118.609 сек 126.64 сек 139.453

Платформа однакова, проте цифри аж ніяк не ідентичні. У більш-менш реальних алгоритмах ASUS 1002 вирватися вперед. Однак в результатах PCMark05 ця перевага не відчувається. Детальніше про те, звідки воно, ми поговоримо трохи пізніше.

Температурний режим

Погляньмо а температурний режим. Дані взято з утиліти Everest, під час проведення навантажувального тесту.

ASUS 1002HA Toshiba NB100 MSI WIND 120 Спокій навантаження Спокій Навантаження Спокій Навантаження Процесор 49 61 55 75 54 70 Жорсткий диск 29 31 40 43 39 42

У ноутбука Toshiba також є тихий режим, при якому він виробляє менше шуму. Дивно, але в такому режимі температури в просте і максимальна під навантаженням залишилися тими ж. А от середня температура за час тесту зросла з 65 до 71 градуса.

В принципі, з цих цифр можна приблизно припустити, як будуть нагріватися корпусу. Найхолодніший ASUS - підставки під долоні нагрілися всього лише до 27 градусів, дно - до 29. Це комфортна для роботи температура. Вихлоп теж досить холодний - від 31 до 37 градусів. Toshiba NB100 набагато тепліше, підставки під долоні прогріваються до 32 і 33 градусів, це вже досить високий рівень, тримати руки на панелі некомфортно. Дно прогрівається до 37 градусів, а температура вихлопу коливається від 37 до 45 градусів, це дуже багато. Для MSI інструментальні вимірювання не проводилися через несправність приладу, але суб'єктивно він знаходиться десь посередині: тепліше, ніж ASUS, але холодніше, ніж Toshiba.

Тестування процесора, пам'яті і жорсткого диска

Оскільки всі нетбуки побудовані на одній і тій же платформі, та ще й відносно слабкою, ми вирішили не проводити численні тести процесора. До речі, ось порівняльний результат СPU-ID з Everest.

Як бачите, відразу стає зрозуміло, чому ASUS був трохи попереду - у цього нетбука завищена частота FSB, відповідно, і процесор, і пам'ять працюють на трохи більшій частоті. Подивимося на продуктивність підсистеми пам'яті. процесора з будь-якою іншою системою, для якої відомі результати тестів.

Загалом, результати теж досить схожі, звертає на себе увагу більш висока швидкість копіювання у MSI.

Тестування жорсткого диска

Подивимося на порівняльні результати тестів жорсткого диска.

У ASUS графік відверто дивний. Я думаю, що у нас на тестуванні побував семпл, який вже багато пережив, або якісь софтверні проблеми. Загалом, більшість цифр цілком нормальні, але середня швидкість і час доступу трохи розчаровують. Просто складно визначити, це недолік конкретного екземпляра або все диски такі.

У Toshiba графік набагато краще, але занадто низький рівень максимальної швидкості читання, звідси і невисока середня швидкість. MSI виглядає на графіку трохи кращі, ніж Toshiba, у нього вище максимальна і середня швидкість, зате нижче мінімальна. Час доступу у обох моделей приблизно однакове.

Також зверніть увагу на температури жорстких дисків. Цей тест можна вважати хорошим навантажувальним тестом. ASUS набагато холодніше конкурентів, Toshibа гірше всіх, диск прогрілося до 45 градусів. Хоча у 9-дюймового ноутбука корпус менше, тому організувати якісне охолодження складно. У MSI температура трохи менше, але все одно диск прогрівається досить сильно.

Час роботи від батарей

Тестування проводилося в трьох режимах: режимі мінімального завантаження (читання тексту з екрану) і при перегляді фільму, і максимальної продуктивності, коли задіяні всі підсистеми. Тести проводилися в ОС Windows XP, параметри енергозбереження встановлювалися на мінімум в першому тесті і на адаптивні значення в другому і третьому. Яскравість екрану завжди ставилася на максимум.

ASUS 1002HA Toshiba NB100

MSI WIND Велика батарея

MSI WIND Маленька батарея Читання з екрану

250 хв

260 хв

245 хв

104 хв

Макс навантаження

133 хв

223 хв

172 хв

73 хв

У режимі читання все ноутбуки працюють приблизно однаковий час, Toshiba випереджає ASUS на десять хвилин. А ось при максимальному навантаженні розкид досить великий. ASUS відверто пасує, хоча, справедливості заради, треба відзначити, що на графіку розрядки є провал. Можливо, ще хвилин 10-15 можна було додати. Toshiba тут поза конкуренцією. Хоча, можливо, ноутбук просто працював не на максимальній швидкості.

MSI WIND гідно працює з великою батареєю, з маленькою батареєю НЕ дотягує даже до двох годин. Маленька батарея потрібна тільки в тому випадку, якщо вам за всяку ціну потрібно мати мінімальну вагу. Хоча, думаю, різниця в приблизно 300 грам не варто того.

Враження від роботи

Клавіатура і пристрої позиціонування

Порівняємо між собою розкладки клавіатур. При цьому врахуйте, що NB100 менше, відповідно, менше місця для клавіатури. 9-дюймові нетбуки вже не можуть використовуватися для сліпого друку, тоді як на 10-дюймових моделях це ще можливо.

Клавіатура у MSI практично не змінилася. Взагалі, кількістю загадкових місць вона нагадує бермудський трикутник. Наприклад, навіщо ужимать полклавіатури, але при цьому робити такий товстий enter? Навіщо скорочувати лівий shift і вставляти марну клавішу з трикутними дужками? Зверніть увагу, стиснуті клавіші "Б", "Ю" і ".", При друку це майже катастрофа, тому що точка і кома - дуже часто використовувані символи, а замість них завжди натискаєш shift. У верхньому ряду стиснута клавіша з твердим знаком. Причому, мені здається, «перекроївши» дизайн і трохи зменшивши бічні допоміжні клавіші, розробники цілком могли б уникнути урізання основних клавіш. Нарешті, кнопки курсора зменшені по вертикалі, користуватися ними не завжди зручно. На ті ж клавіші, у вигляді сполучення з Fn, повішені клавіші надкурсорного блоку. Працювати з клавіатурою не дуже зручно ще й через форми клавіш (вони опуклі) і трохи гумового натискання.

Клавіатура ASUS 1002HA знайома нам за попередніми моделями. Клавіші тут трохи менше, ніж на звичайних великих ноутбуках, але вони все однакового розміру, тому якщо адаптуватися, то можна друкувати з високою швидкістю і невеликою кількістю промахів. Єдиною помітною для мене претензією став правий shift, він розташований за курсором і далеко від буквених клавіш - при друку користуватися ним майже неможливо. Для мене особисто це невеликий недолік, я в основному користуюся лівою клавішею, але при покупці цей момент треба враховувати. Клавіші рівні, зроблені з чорної шорсткою пластмаси. Натискання відносно непогане, хоч і трохи розмазана. Клавіші надкурсорного блоку, як і в попередньому випадку, «повішені» на поєднання з Fn.

NB100 менше за розміром, відповідно, клавіатура менше. Різниця між 9 і 10-дюймовими ноутбуками разюча і полягає в тому, що на 10-дюймовому нетбуці абияк можна друкувати наосліп, то на 9-дюймовому - тільки двома пальцями і тільки дивлячись на клавіатуру. Це завжди слід враховувати при покупці. Проте, навіть тут нетбук зумів піднести неприємний сюприз: клавіатура відчутно прогинається і ходить в корпусі. Користуватися їй неприємно. Розкладка клавіатури в цілому нормальна, єдиний помітний недолік - всунутий в клавіатуру курсор, через що при роботі з ним постійно потрапляєш по іншим клавішах, до того ж, довелося зрушувати в незручне місце правий shift.

Враження від використання та висновки

ASUS 1002HA в принципі непоганий - добре і стильно виглядає, має міцний корпус, швидко працює. У цього нетбука непогана клавіатура і в цілому нормальна ергономіка. Варто відзначити і невеликий рівень нагріву. З мінусів варто відзначити відносно невеликий час роботи від батарей і дивна поведінка жорсткого диска.

MSI WIND 120 - середняк у всіх дисциплінах. Все начебто нічого, але і нічого видатного. З позитивних рис можна відзначити непоганий дизайн корпусу, два акумулятора в комплекті. Однозначну і серйозний, на мій погляд, провал - клавіатура, працювати з нею незручно. Нетбук сильно шумить при роботі. Також можна відзначити зовсім вже поганий звук.

Найбільше претензій до Toshiba NB100. Нетбук дуже великий і важкий для своєї діагоналі, з поганим дизайном. Кульгає збірка - клавіатура ходить в корпусі, і це начебто не поодинокий дефект. Погана ергономіка - аудіороз'єми розташовані на передній грані, вихлоп дме на руку користувача. Нетбук дуже сильно нагрівається при роботі. Нарешті, останній великий мінус - це глянсова матриця, в цьому типі пристроїв вона просто не потрібна, і постійно відблискує, але ж нетбук буде працювати в самих різних місцях.

Редакція висловлює подяку представництвам компаній ASUS , Toshiba и MSI за надані нетбуки.

Наприклад, навіщо ужимать полклавіатури, але при цьому робити такий товстий enter?
Навіщо скорочувати лівий shift і вставляти марну клавішу з трикутними дужками?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки