Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

ТОП-4 виробника Powerline-адаптерів

  1. TENDA
  2. TP-LINK
  3. ASUS
  4. D-LINK

Powerline-адаптер - корисна штука, яка допоможе провести інтернет через звичайну електропроводку (в межах однієї фази). Зазвичай такий пристрій встановлюється неподалік від роутера, а підключається до ноутбука або комп'ютера через класичний Ethernet провід або ж бездротовим способом - по Wi-Fi (при наявності Wi-Fi в самому адаптері).

комп'ютера

Виробників таких штук багато, можна розгубитися при виборі кращого. Ця стаття - якраз про них. У ній подано огляд 4 кращих компаній, які випускають мережеві Powerline-адаптери, розповідається про ключові рисах девайсів і заслуги кожного бренду.

TENDA

«Все для класного конекту» - ось кредо компанії. І треба сказати, що все у фірми виходить дуже добре, адже будь це не так, виробник не потрапив би в рейтинг кращих творців Powerline-адаптерів.

Три привабливі риси:

1. Якість і сучасні розробки фірми оцінює по достоїнству не тільки цей огляд: у TENDA багато нагород. Сама остання - в 2011 році від Ezone - «Вибір редакції». А в 2008 році удостоїлася аж трьох призів: два - від CPU Weekly ( «CPU Recommend» і «Вибір редакції») і один від PC.com - «Recommended Award». Це стало потужною мотивацією для фірми, оскільки вона продовжує випускати і круті маршрутизатори, і адаптери типу Powerline.

Важливо: адаптери підключаються тільки до звичайної розетки, вони не працюють з подовжувачами, мережевими фільтрами і бесперебойніка. Якщо розеток в обріз - встановлювати ще одну не обов'язково. Можна просто купити адаптер з вбудованою PassThrough-розеткою.

2. Можна придбати не просто адаптер, а пристрій 2 в 1 - доповнене Wi-Fi. За допомогою такого винаходу можна створити бездротову точку доступу, яка забезпечить швидке з'єднання. Наприклад, у PW201A-P200-KIT швидкість - 200 Мб / сек. LAN порт теж є. Коштує таке диво техніки недорого, якщо враховувати, що в комплекті 2 пристрої.

3. Випускають варіанти і з двома LANамі (як P200 ), І набори з двома адаптерами по одному порту в кожному (як у P200-KIT ).

Читайте також: ТОП-10 кращих Wi-Fi роутерів

TP-LINK

Цю фірму заснували ще в 1996 році, вона швидко стала популярною і з тих пір не здає позиції. Цей виробник по праву вважається одним з кращих. І хоча він більше відомий своїми роутерами, Powerline-адаптери у нього теж виходять дуже навіть непогані.

Чому увійшов в рейтинг - короткий огляд причин:

  • TP-LINK з моменту заснування заслужив безліч нагород. Серед них - Кращий виробник-2016 року; крім того, компанія виграла «золото» від IXBT в 2018 році.
  • Адаптери типу Powerline, випущені під цим брендом - це високотехнологічні, зручні прилади, які славляться швидкістю. Деякі моделі додатково оснащені Wi-Fi, що дає можливість поліпшити з'єднання з роутером і прискорити інтернет.
  • Майже всі моделі оснащені розетками PassThrough.

Тим, хто ненавидить дроти: ТОП-10 популярних бездротових клавіатур і 3 важливих ради для покупки

Мережа захищена - за це відповідає шифрування типу AES.

  • Компанія випускає високошвидкісні комплекти начебто TL-PA4010KIT . Тут 2 адаптера з швидкістю до 500 мегабіт в секунду - приголомшливі показники!
  • Більшість варіантів оснащено QoS - опцією, яка дозволяє розподілити трафік: власник має можливість призначити пріоритет: онлайн-ігри, аудіо / відеоконтент, вебсерфінг. Опція дозволить пріоритетним програмам працювати без затримок.

Стане в нагоді: ТОП-4 найкращих виробників роутерів

ASUS

Ще один популярний бренд в цьому огляді, який заслужив право називатися найкращим. Список речей, які виробляє компанія, величезний. це круті ноутбуки і материнки, відмінні роутери, смартфони і, звичайно, Powerline-адаптери.

Цікаво: фірма - майстер у всьому, що стосується комп'ютерної техніки і периферії. Тільки в 2018 році мережеве обладнання цієї марки отримало три нагороди.

Тільки в 2018 році мережеве обладнання цієї марки отримало три нагороди

Чим хороші адаптери ASUS

Швидкі

Більшість моделей мають пропускною спроможністю в 500 Мб / сек.

широке охоплення

Є варіанти з охопленням до 150 квадратів. Такий запросто можна поставити в офіс.

Багатий вибір варіантів з різною кількістю портів

Можна придбати адаптер з одним LAN, двома або навіть чотирма.

Можна розширити покриття бездротової мережі

Деякі моделі, наприклад, набір з 2 адаптерів PL-N12 Kit , Оснащені Wi-Fi. Досить підключити один з них до роутера, щоб збільшити покриття. Швидкість бездротового з'єднання тут - до 300 Мб / с.

геймерам: ПК або консоль: 7 аргументів на користь кожного з варіантів

D-LINK

Остання в огляді, але далеко не остання в рейтингу кращих тайванська компанія. Її заснували в 1986 році, з тих пір виробник став одним з найпопулярніших в області мережевого обладнання .

Чотири гідності продукції фірми:

1. Powerline-адаптери цієї марки швидкі: швидкість більшості з них варіюється в межах 200-500 мегабіт за секунду.

2. Можна вибирати стільки LAN роз'ємів, скільки хочеться: більшість варіантів оснащується декількома портами, наприклад, у DHP-P338AV їх цілих три. Втім, якщо така кількість ні до чого, можна заощадити і придбати варіант з одним входом.

Цікаво: в червні 2018 року компанія отримала премію COMPUTEX d & i AWARDS 2018. Успіхів D-LINK досяг в області інновацій і дизайну.

3. Можна створювати захищену мережу - використовується AES шифрування.

4. Для комфорту користувача виробник оснащує майже кожен адаптер розеткою.

Лайфхак: Як відновити забутий пароль роутера: 2 дієвих методу

Кожен виробник, який увійшов в цей рейтинг, випускає гідні Powerline-адаптери, які порадують швидкістю з'єднання, якісною збіркою і комфортом у використанні. Якщо потрібен недорогий варіант, можна вибрати будь-який девайс з чотирьох марок з 1-2 входами LAN. Якщо ж потрібно збільшити площу покриття, найкраще придбати модель з вбудованим Wi-Fi. Вони здатні охопити більшу квадратуру, так що підходять не тільки для будинку, але і для офісного використання.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки