Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Huawei P Smart +

  1. Зовнішній вигляд
  2. дисплей
  3. Апаратна платформа і оболонка
  4. автономність
  5. камери
  6. конкуренти

В середньому ціновому сегменті розгортається запекла боротьба за увагу покупця і від різноманітності моделей може піти обертом голова

В середньому ціновому сегменті розгортається запекла боротьба за увагу покупця і від різноманітності моделей може піти обертом голова. Сьогодні ми розповімо про ще одному гравці на цьому полі - Huawei P smart +. Виробник робить ставку на цю модель. В огляді ми спробуємо розібратися наскільки цікавим вийшов смартфон.

Моделей в лінійці: 4

Зовнішній вигляд

Якщо до дизайну бюджетника можна не чіплятися, то до представника середнього сегмента вже зовсім інші вимоги. Huawei P smart + в цьому плані не підкачав. Так, в чомусь він схожий на iPhone X, але це скоріше загальний тренд 2018 року.

Як говорилося в першому погляді , Смартфон випускається в двох кольорах - чорному і синьому (у нас на огляді саме такий). Якщо чорний колір класичний, то синій не зовсім звичайний. Він майже як у флагманів компанії - має гарний градієнт на тильній даху, що виглядає стильно. Ховати таку красу в пересічний пластиковий чохол зовсім не хочеться.

Лицьова панель незалежно від кольору чорна і має «чубок», в якій сховалися дві фронтальні камери на 24 і 2 Мп відповідно, розмовний динамік, світлодіод пропущених подій і маса датчиків.

Відступи збоку і знизу екрану комусь можуть здатися великими, але з досвіду використання можна сказати, що краще коли вони є, адже саме вони рятують від помилкових натискань. Бічна рамка виконана з металу. Механічні клавіші знаходяться на звичних і зручних місцях - з цим у апарату все відмінно. Аудіороз'єм розташувався на нижньому торці, поруч з ним порт microUSB і мультимедійний динамік. Чому до сих пір в смартфоні використовується microUSB, я не знаю і не розумію, але так вирішив виробник, значить йому видніше.

Тильну сторону прикриває скло. У синьому кольорі «спинка» не сама мазка. Блок основних камер випирає над площиною, але благо, по периметру він захищений металевою рамкою. Сканер відбитку пальців знаходиться в звичному місці.

По зручності використання істотних претензій немає. Потрібно тільки пам'ятати, що смартфон немаленький і скляний, а значить слизький. Як би не хотілося, але користуватися ним без чохла просто страшно, так як він постійно намагається вислизнути, тому бажано обзавестися бампером. В іншому, в плані зручності використання нарікань немає.

В іншому, в плані зручності використання нарікань немає

Крім звичного сканера відбитку пальців, яким зараз нікого не здивувати, Huawei P smart + оснащений функцією розпізнавання обличчя. Не впевнений, що розпізнавання особи дійсно безпечно, але принаймні фотографією обдурити його не вийшло. Крім звичного сканера відбитку пальців, яким зараз нікого не здивувати, Huawei P smart + оснащений функцією розпізнавання обличчя

дисплей

Діагональ IPS екрану складає 6,3 дюйма, а дозвіл - 1080 × 2340 пікселів. З чіткістю зображення проблем немає. Олеофобное покриття є, але якийсь зовсім слабке. Автоматичне регулювання яскравості працює адекватно.

Яскравість змінюється від 1,5 до 348 кд / м². Контрастність 1 до 718. На вулиці в сонячну погоду картинка на дисплеї вицвітає, але не сильно.

При стандартних налаштуваннях кольору на екрані занадто холодні, але справедливості заради є пункт «Режим кольору і температура», в якому можна вибрати режим відображення Звичайний або Яскравий і налаштувати колірну температуру як за допомогою пресетів, так і вручну.

Якщо в налаштуваннях вибрати яскраві кольори, то візуально екран буде настільки яскравим і насиченим, що буде створюватися враження ніби це AMOLED матриця.

Якщо вам не подобається «чубчик», тобто можливість затемнити верхню частину екрану - я сам віддаю перевагу саме таке відображення.

Апаратна платформа і оболонка

Huawei P smart + оснащений процесором HiSilicon Kirin 710. На жаль, на момент тестування смартфон працював під управлінням тестової прошивки, тому поставити багато бенчмарки і протестувати його в повній мірі не вийшло, але при повсякденному використанні девайс працював плавно. З безлічі тестів вдалося запустити лише 3DMark. Продуктивність SoC повинна бути порівнянна з чіпами Qualcomm Snapdragon 636/660.

У майбутніх версіях прошивок очікується поліпшення продуктивності в іграх (GPU Turbo), але навіть на поточній прошивці PUBG на середніх настройках працює плавно.

Об'єм оперативної пам'яті дорівнює 4 ГБ, а для користувача 64 ГБ + «гібридний» слот для карт пам'яті.

Є підтримка LTE на двох SIM-картах і Bluetooth 4.2 c AptX HD, а ось NFC немає. Мультимедійний динамік гучний, але на гучності близькій до максимальної він трохи захлинається.

Працює смартфон під управлінням Android 8.1.0 і оболонки EMUI 8.2.0. Є так званий ІІ ( «штучний інтелект»), але він не такий як у флагмани компанії через те, що в телефоні немає блоку NPU. Тому, розпізнавання зображень буде працювати, але трохи повільніше, ніж на флагманських пристроях компанії.

автономність

Ємність акумулятора становить всього 3340 мА * ч. У повсякденному використанні це означає, що Huawei P smart + живе добу з урахуванням 50-ти хвилин в PUBG і загальним часом активного екрану 5 годині 23 хвилини.

Шкода, але протестувати час роботи в бенчмарке PCMark не вдалося.

камери

Однією з особливостей смартфона є те, що він оснащений аж чотирма камерами - двома основними (16 Мп і 2 Мп) і двома фронтальними (24 Мп і 2 Мп). Обидва модулі підтримують режим ІІ, а також портретний режим.

Налаштувань у камери настільки багато, що перераховувати всі пункти і режими можна годинами. Я не буду заглиблюватися в усі нюанси, але основні - це портретний режим, режим діафрагми, доповнена реальність і режим PRO. До того ж, в звичайному режимі є можливість робити живі фото і задіяти ІІ.

На прикладах знімків видно, що режим ІІ - це щось на зразок більш складного HDR. Фотографії виглядають нереалістичними, як ніби хто загрався фільтрами в фоторедакторі, але можливо комусь це сподобається. В іншому ж фотографії дуже навіть непогані навіть при складному і недостатньому освітленні.

Фронтальна камера не підвела як в портретному режимі, так і в стандартному.

Запис відео можлива в дозволі FullHD з частотою 60 к / с.

На жаль, на тестовому смартфоні є деякі проблеми з фокусуванням під час запису відео, сподіваюся, що в майбутніх оновленнях це виправлять.

конкуренти

Як ми сказали на самому початку, в середньому сегменті розгортається серйозна конкуренція і не буде зайвим згадати інші цікаві моделі: Як ми сказали на самому початку, в середньому сегменті розгортається серйозна конкуренція і не буде зайвим згадати інші цікаві моделі:

ASUS ZenFone Max Pro M1 є хорошою альтернативою герою огляду. Він оснащений модулем NFC, працює під управлінням чистого Android 8.1 і багатьох приємно здивує його час автономної роботи. Звичайно ж, не все так гладко. У порівнянні з Huawei P smart + у нього простіше камера, але за все потрібно платити. ASUS ZenFone Max Pro M1   є хорошою альтернативою герою огляду

Samsung Galaxy A6 + (2018) сподобається в першу чергу шанувальникам марки. На його боці більш практичний металевий корпус і наявність NFC. У плані якості камер апарати порівнянні, а ось по продуктивності P Smart + значно випереджає A6 +. Samsung Galaxy A6 + (2018)   сподобається в першу чергу шанувальникам марки

Xiaomi Mi Max 3 має ще більший екран і габарити, що сподобається не всім. На стороні Xiaomi - ємний акумулятор і практичний корпус, але головним недоліком як Mi Max 3, як і P smart + є відсутність модуля NFC.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки