Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Установка windows на нетбук: настройка виндовс на нетбуці

  1. установка Windows
  2. віруси

Сучасні нетбуки досягли того рівня, що на них можна вирішувати найскладніші завдання, досить встановити на нього необхідне програмне забезпечення. При цьому далеко не кожну програму можна встановити і налаштувати самостійно, деякі з програм будуть працювати правильно тільки при професійній установці, виконати яку можуть фахівці сервісних центрів, що виконують ремонт нетбуків і їх обслуговування.

При цьому далеко не кожну програму можна встановити і налаштувати самостійно, деякі з програм будуть працювати правильно тільки при професійній установці, виконати яку можуть фахівці сервісних центрів, що виконують ремонт нетбуків і їх обслуговування

Програмне забезпечення, яке може бути встановлено на нетбуці, умовно ділять на кілька груп. Перша група - це операційна система. Установка операційної системи - одна з найбільш складних і важливих процедур, від якої буде залежати робота комп'ютера в цілому. Друга група - це антивірусні програми і фаєрволи, призначені для захисту пристрою від шкідливих програм і спроб проникнення хакерів. Третя група - програми, необхідні користувачу для роботи. До них відносяться офісні програми, мультимедійні програвачі, графічні додатки та інші. Кожна з програм має свої особливості установки, які повинні бути враховані для подальшої коректної роботи. Ми рекомендуємо в разі необхідності установки або настройки програм звертатися в наш сервісний центр. Наші фахівці допоможуть вам вирішити будь-які питання, виконають ремонт нетбука в Мінську , Встановлять необхідне програмне забезпечення.

установка Windows

Найбільш часто фахівцям нашого центру доводиться виконувати установку операційної системи. І це не випадково, адже самостійно зробити це не просто, можна припуститися помилки в процесі установки ОС або необхідних драйверів. Непрофесійна установка Windows полягає в неправильному розбитті на логічні диски, помилки у форматуванні жорсткого диска, накладанні однієї операційної системи на іншу, відсутності необхідних драйверів. Перевстановлення операційної системи може знадобитися з різних причин:

- Видалення системних файлів

- Неправильна установка програм

- Установка нового антивіруса поверх старого

- Проникнення шкідливого програмного забезпечення

Зрозуміти, що стався збій в операційній системі не складно, на це вкажуть такі ознаки:

- Збої в роботі окремих програм

- Виникнення на екрані повідомлень про помилку

- мимовільна перезавантаження нетбука

- Нетбук довго включається і довго вимикається

- Чи не запускаються окремі програми

Якщо ви помітили подібні несправності на своєму пристрої, варто якомога швидше звернутися до фахівців, які допоможуть їх усунути. Пам'ятайте про те, що операційну систему Windows потрібно не тільки встановити, але і налаштувати під конфігурацію вашого нетбука. Крім операційної системи буде потрібно виконати установку ряду драйверів відповідно до встановленої версією операційної системи, адже без них нетбук працювати не буде.

Отже, правильно встановлена ​​операційна система - це запорука стабільної і безперебійної роботи комп'ютера. Однак на ефективність роботи можуть впливати і інші фактори, серед яких особливу небезпеку для пристрою становлять віруси. Під їх впливом нетбук починає вести себе не так як треба, зависає, гальмує, видає помилки. Якщо своєчасно не видалити віруси, можуть виникнути більш серйозні проблеми. # Установка виндовс на нетбук # установка windows 7 на нетбук

віруси

Проблема зараження нетбука вірусами залишається однією з найбільш злободенних. До нетбукам підключають безліч пристроїв, їх використовують для виходу в інтернет, отримуючи в результаті зараження вірусами і піддаючи нетбук мережевим атакам. Щоб уникнути подібних небезпек, потрібно подбати про захист свого комп'ютера, яку забезпечить установка антивірусної програми і фаєрволом. Зробити це можуть професійні майстри нашого сервісного центру, адже без спеціальних знань в цій справі не обійтися. Наші фахівці грамотно встановлять антивірусну програму, яка буде ефективно захищати ваш комп'ютер, не викликаючи збоїв і гальмувань системи, налаштують фаєрволи, щоб робота в мережі інтернет була для вас в задоволення. Якщо є необхідність, ваш комп'ютер почистять і полікують, виконавши видалення вірусів.

Звернувшись до нас, ви отримаєте висококваліфіковану допомогу. Виконане нашими фахівцями обслуговування і ремонт нетбука гарантує його безперебійну та ефективну роботу протягом тривалого часу.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки