Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Компанія AMD представила 32-ядерні процесори Threadripper HEDT другого покоління і розповіла про майбутні 7-нм чіпах EPYC

Нові Threadripper 2000 серії не є частиною майбутнього покоління Zen 2. (Зображення: WCCFTech)

AMD представила свою відповідь 28-ядерним HEDT процесорам Intel сьогодні на виставці Computex: 32-ядерні 64-потокові ЦП Threadripper другого покоління. У нових топових HEDT процесорах від AMD будуть задіяні всі 4 кристала на підкладці, а не 2 з 4 як в першому поколінні. Як бонус компанія розкрила деякі подробиці про майбутні 7 нм процесорах EPYC з мікроархітектури Zen 2.

Bogdan Solca | 08/06/2018

Зовсім недавно Intel анонсувала 28-ядерні HEDT процесори, а AMD вже завдає удару у відповідь, показавши дві моделі нових HEDT процесорів (24 ядра / 48 потоків і 32 ядра / 64 потоку), які стануть найпотужнішими представниками серії Ryzen Threadripper 2000. Ще в середині травня компанія AMD заявляла, що в другому поколінні Threadripper на базі 12 нм техпроцесу вже на фінальній стадії розробки і скоро буде запущено офіційно. Однак, варто пам'ятати, що нові процесори не є частиною архітектури Zen 2 (7 нм), а являють собою якийсь проміжний етап Zen +.

На жаль, AMD не показала нові HEDT процесори в дії, як це зробила Intel. Замість того виробник показав самі процесори, на підкладці у яких по 4 кристала, як і в першому поколінні. Два з них, як ми пам'ятаємо, відключені в поточному поколінні Threadripper, але в нових моделях процесорів AMD, все 4 кристала об'єднані за допомогою шини Infinity Fabric Interconnect в підкладці. Проте, і в серії Threadripper 2000 швидше за все будуть моделі з 16 ядрами, тобто всього з двома задіяними кристалами.

На презентації виробник згадав, що нові Threadripper будуть відрізнятися поліпшеними технологіями Precision Boost і XFR, що дозволить підвищити базові та максимальні робочі частоти і дати більше можливостей для розгону. Процесори серії Threadripper 2000 можна буде встановити в існуючі материнські плати з чіпсетом X399 і сокетом TR4, але AMD також представить поліпшені версії разом з іншими моделями нових HEDT процесорів пізніше в цьому році.

До того ж, представники AMD поінформували, що фінальні ревізії 7 нм процесорів EPYC, що базуються на архітектурі Zen 2, зараз проходять внутрішнє тестування. Перші зразки ми зможемо побачити в другій половині 2018 року, тоді як старт запланований на початок 2019.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки