Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Дайджест 008 - Новинки Explay, Fly, Prestigio - Stevsky.ru - огляди смартфонів, ігри на андроїд і на ПК

  1. Бюджетні смартфони - оптимальне співвідношення ціна / якість Ринок смартфонів зростає як на дріжджах....
  2. Fly ERA Nano - в лінійці нові смартфони
  3. Explay Vega - яскравий бюджетний смартфон
  4. Highscreen Spider - перший недорогий LTE-апарат

Бюджетні смартфони - оптимальне співвідношення ціна / якість

Ринок смартфонів зростає як на дріжджах. Все більше людей вважають за краще користуватися «розумними телефонами». До речі, якщо раніше виробники робили ставку на high-end пристрою, тобто апарати преміум-класу, то зараз акцент змістився в бік бюджетних пристроїв. Огляд бюджетних смартфонів 2014 ми публікували раніше на нашому сайті. Головний козир недорогих гаджетів - ідеальне співвідношення ціна / якість. Це допомагає компаніям типу Explay, Fly, Prestigio, мова про які піде в даній статті, успішно продавати свою продукцію.

Explay Blaze - великий екран, маленька вартість

Explay Blaze - великий екран, маленька вартість

Explay Blaze привертає солідним дисплеєм і нетривіальним дизайном, що досить рідко зустрічається в бюджетному сегменті. Компанія-виробник іменувала новий телефон Explay Планшетофони, що цілком справедливо: апарати, які по діагоналі дисплея розташовуються в ніші між планшетами і смартфонами, можуть вважатися як тим, так і іншим.
Що стосується дизайну, то в разі зі смартфоном Іксплей Блейз питання «білий або чорний» було вирішено оригінально: рамка дисплея чорного кольору, а все інше - білого. Виглядає досить незвично. До розмірів корпусу чіплятися не варто: для розміру дисплея з діагоналлю 5,5 дюймів вони досить малі. Габарити: 156 × 77 × 8,9 мм дозволяють смартфону легко уміщатися в руці, природно, крім дитячої.
Скажу пару слів про екран цього гаджета. Explay Blaze оснащений пристойним IPS-дисплеєм досить високої якості. Кути огляду хороші, контрастність і перенесення кольорів - на висоті. Запасу яскравості вистачає з головою. Як і на будь-якому іншому TFT-екрані під сонцем інформація не надто видна.
Дозвіл екрану 960x540 точок може здатися вам невеликим, проте пикселизация видно тільки в детальних картинках - і якщо спеціально придивлятися. Мінусом екрану є відсутність антиблікового і олеофобним покриттів. Однак у бюджетних самртфонов вони бувають досить рідко. Функціонує смартфон Explay Blaze під управлінням операційної системи Android 4.2.2. За його продуктивність відповідає 4-ядерний ARM Cortex-A7 з тактовою частотой1,3 ГГц, а також 1 Гб оперативної пам'яті. Флеш-пам'яті в апарата всього 4 Гб, однак передбачено розширення до 32 ГБ завдяки карткам microSD.

Що стосується основної 8-мегапіксельною камерис автофокусом і спалахом, то вона не перевантажена настройками. Швидше за все, це буде плюсом. Крім звичайного режиму є HDR, пейзаж, панорама, виявлення посмішки. Передбачається серійна зйомка (по 40 або 99 кадрів). Фронтальна двухмегапиксельная камера відмінно справляється з відеодзвінки. В принципі, фотографувати нею можна, хоч якість і досить посередній, проте краще, ніж у інших її колег.
Смартфон оснащений бездротовими інтерфейсами Wi-Fi і Bluetooth, а також GPS-модулем. Explay Blaze можна використовувати як точку доступу.
Explay Blaze працює з двома активними сім-картами в режимі очікування, при цьому послуги 3G доступні тільки на одній (можете перемикати через меню). За автономність смартфона відповідає акумулятор ємністю 2 350 мАг. Купити Explay Blaze можна за ціною 7 990 рублів.

Fly ERA Nano - в лінійці нові смартфони

Виробник Fly поповнив лінійку бюджетних смартфонів трьома новими андроїд-моделями: Fly ERA Nano 2 (IQ239), Fly ERA Nano 3 (IQ436) і Fly ERA Nano 4 (IQ4490). Гаджети мають ергономічний дизайн, а також набір функцій, що відповідають необхідним вимогам користувачів, в тому числі і підтримку роботи двох сім-карт.
Виробник Fly поповнив лінійку бюджетних смартфонів трьома новими андроїд-моделями: Fly ERA Nano 2 (IQ239), Fly ERA Nano 3 (IQ436) і Fly ERA Nano 4 (IQ4490)

У молодшій моделі ERA Nano 2 є 3,5-дюймовий TFT-дисплей з роздільною здатністю 320х480 пікселів. Смартфон отримав процесор 1 ГГц, 256 Мб оперативної і 512 Мб вбудованої пам'яті (розширення можливо до 32 Гб за допомогою microSD). Його оснастили двухмегапиксельной основною камерою з автофокусом і фронтальним модулем VGA. Nano 2 працює на базі Android 2.3. Апаратну начинку живить акумулятор 1100 мАг. IQ239 відмінно підійде невибагливим користувачам. Він може використовуватися в якості другого телефону або першого гаджета для дитини. Ціна Fly ERA Nano 2 становить всього 1890 рублів. Купити ERA Nano 2 можна буде в чорному, білому, а також сірому кольорах.
У молодшій моделі ERA Nano 2 є 3,5-дюймовий TFT-дисплей з роздільною здатністю 320х480 пікселів

Середня модель ERA Nano 3 має трохи кращі технічні характеристики, ніж у Nano 2, хоча екран залишився таким же. Продуктивність смартфона забезпечує процесор 1 ГГц, а також 512 Мб ОЗУ. Також є 512 Мб вбудованої пам'яті і слот під карти microSD (до 32 Гб). Nano 3 отримав 3,2-мегапіксельну основну камеру і фронтальну VGA. Функціонує гаджет на базі Android 4.1.2. Ємність акумулятора становить 1500 мАг. Ціна Fly ERA Nano 3 складає 2390 рублів. Купити ERA Nano 3 можна в чорному і червоному кольорах.
Середня модель ERA Nano 3 має трохи кращі технічні характеристики, ніж у Nano 2, хоча екран залишився таким же

Старша модель ERA Nano 4 за технічними характеристиками нічим не відрізняється від середньої моделі. Зміни торкнулися тільки екрану. У Nano 4 це 4-дюймовий TFT-екран з роздільною здатністю 480х800 пікселів. Ціна Fly ERA Nano 4 поки невідома. Купити ERA Nano 4 користувачі зможуть в білому, чорному і червоному кольорах.

Explay Vega - яскравий бюджетний смартфон

Explay презентувала новий гаджет Explay Vega, купити який користувачі зможуть в семи кольорах: класичних чорно і білому, а також синьому, жовтому, зеленому, червоному і оранжевому. Смартфон Explay Vega порадує власників не тільки помітним кольором корпусу, а й насиченим 4,7-дюймовим IPS-екраном, 4-ядерним процесором 1,3 ГГц і демократичною ціною - 4 990 рублів.
Також відомо, що новинка працює на основі операційної системи Android 4.2 Jelly Bean, має підтримку двох SIM-карт. Іксплей Вега оснастили 5-мегапіксельною основною і 2-мегапіксельною фронтальною камерами, 512 Мб ОЗУ і 4 Гб вбудованої пам'яті (розширення можливо за допомогою карт microSD). Ємність акумуляторної батареї становить 2000 мАг.

Highscreen Spider - перший недорогий LTE-апарат

Компанія Highscreen розпочинає продаж смартфона Highscreen Spider. Цей 4-ядерний гаджет з підтримкою мереж LTE четвертого покоління будуть реалізовувати за цілком демократичною ціною. Хайскрін Спайдер оснастили чіпсетом Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926. Він має 4 ядра ARM Cortex-A7 з частотою 1,2 ГГц, які доповнюють 1 ГБ оперативної пам'яті і графіка Adreno 305. Це дозволяє говорити про високу продуктивність Highscreen в іграх.
Spider також отримав 5-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1280 х 720 пікселів, створений з використанням технології OGS. Також в смартфоні Highscreen Spider є 8-мегапіксельна і 2-мегапіксельна камера, слот для карт microSD і акумуляторна батарея об'ємом 2 000 мАг. Працює смартфон на базі Android 4.3 Jelly Bean. Купити Highscreen Spider можна за ціною 10 990 рублів.


Схожі матеріали:

Нові матеріали з цієї тематики:

"> Дайджест 015 - Довгоочікувані фаблет на 7 ": Samsung Galaxy Mega 7.0, Cube U25GT, Ritmix RMD-752 Lite

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Старі матеріали з цієї тематики:

    Курс валют магазина
    Наличный расчет
    1 доллар = 7.95 грн


    Безналичный расчет
    1 доллар = 8.1 грн
    1 WMZ = 8.1 грн

    Рекомендуем посетить
    Новости
    Дизайн и создание сайтов

    Создание сайтов

    Хиты продаж
    Наш опрос
    Что более востребовано?

     Ноутбук
     Настольный ПК
     Видеокарта
     Процессор
     Материнская плата
     Память
     Винчестер
     Монитор

    Всего ответов: 1984

    Ответить
    Акустика для дома

     

     

    Оцените качество

    по доступной цене

    Акустические колонки