Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Huawei P Smart: зменшена копія Honor 7X або самостійна модель?

  1. Дизайн і ергономіка
  2. Апаратна платформа і акумулятор
  3. Камера
  4. висновки

У модельних рядах китайських виробників нерідко можна зустріти дуже схожі за характеристиками і дизайну смартфони. Взяти, приміром, Huawei Honor 7X , Який був анонсований в грудні 2017 року. Якщо придивитися, то в ньому вгадується злегка спрощений Huawei Mate 10 Lite , Який дебютував парою місяців раніше. Більшість характеристик цієї пари, включаючи апаратну платформу, збігається, різниця виявляється лише за окремими пунктами. Так, більш простий Honor 7X позбувся наявної у Mate 10 Lite подвійний (13 + 2 Мп) фронтальної камери, отримавши замість неї одинарний 8-мегапіксельний модуль.

Huawei Mate 10 Lite

З одного боку, різниця не така істотна, щоб на підставі неї виводити на ринок нову модель. Однак якщо подивитися на питання через призму ціни, то починаєш розуміти китайських маркетологів. Honor 7X вийшов на $ 50 дешевше свого «донора» Mate 10 Lite, що при ціні $ 300 передбачає іншу споживчу аудиторію.

Здавалося б, на цьому Huawei повинна була припинити генетичні експерименти над своїми смартфонами, але слідом за Honor 7X з'явився герой даного огляду - P Smart. Точніше, спочатку він називався Enjoy 7S - під цим ім'ям модель продається в Китаї. В Huawei P Smart новинка перетворилася після того, як її вирішили продавати за межами Піднебесної. Одного погляду на фото P Smart досить, щоб дізнатися в ньому риси Honor 7X, а вивчення технічних характеристик тільки підтверджує - смартфони є рідними братами.

Дизайн і ергономіка

Побіжно порівнюючи фотографії Honor 7X і P Smart, можна подумати, що дивишся на один і той же пристрій. Але варто придивитися, як виявляється, що це не так. Наприклад, задня панель P Smart виконаний не повністю з металу - є пластикові вставки вгорі і внизу. Спалах тильній камери розташована не зліва від об'єктивів, а праворуч. Зрештою, на корпусі P Smart красуються логотипи Huawei , Тоді як Honor 7X приналежність до бренду намагається не видавати.

Проте, все вищесказане - це нюанси, саме ж головна відмінність виявляється, якщо дивитися на що лежать поруч телефони «вживу». P Smart помітно компактніше Honor 7X: габарити «Смарта» складають 150,1 x 72,1 x 7,5 мм проти 156,5 x 75,3 x 7,6 мм у «Гонор». Різниця обумовлена ​​діагоналлю дисплея: в першому випадку вона дорівнює 5,65 ", у другому 5,93". При цьому тип матриці у обох апаратів IPS, здатністю 2160 × 1080 пікселів (Full HD +). Відповідно, Huawei P Smart володіє вищою піксельної щільністю зображення - 427 ppi проти 407 ppi.

Апаратна платформа і акумулятор

Апаратну платформу Huawei P Smart розділяє з Honor 7X і Mate 10 Lite. Мова йде про однокристальної системі HiSilicon Kirin 659, яка є розігнаної версією процесора Kirin 650, що вийшов ще в 2015 році. Архітектура у чіпів одна - вісім ядер Cortex-A53 і графічний прискорювач Mali-T830 MP2. Відмінності полягають лише в тактових частотах - у більш пізнього Kirin 659 вони вище.

З повсякденними завданнями і не дуже вимогливими іграми процесор справляється з легкістю, а всерйоз вимагати від нього високої продуктивності в «важких» іграшках, та ще з максимальними налаштуваннями графіки навряд чи хтось додумається. З економічністю теж все в порядку - Kirin 659 не відноситься до числа ненажерливих мобільних рішень.

До слова, акумулятор у смартфона ємністю 3000 мАг. Це менше, ніж у Honor 7X і його попередника Honor 6X. Оскільки за розмірами екрану P Smart ближче до 5,5-дюймової «шістці-ікс», то показники енергоспоживання у нього повинні бути приблизно на тому ж рівні. А значить, запас автономності виявиться менше. Якщо Honor 6X в залежності від інтенсивності навантаження міг пропрацювати без підзарядки добу-дві (а при економії енергії і довше), то в даному випадку можна розраховувати тільки на день-півтора. Втім, це теж непогано.

Модифікацій Huawei P Smart має дві - 4/64 Гбайт і 3/32 Гбайт. В обох присутній слот розширення вбудованої флеш-пам'яті microSD. Вже з коробки телефон працює під управлінням операційної системи Android 8.0 Oreo з фірмовою оболонкою EMUI 8.0.

Камера

Тильна камера Huawei P Smart складається з двох модулів - основного 16-мегапіксельного і допоміжного з роздільною здатністю 2 Мп. З його допомогою можна управляти глибиною різкості, створюючи зображення з розмитим фоном. Звичайно, ефектні портрети, як у Apple, тут не вийдуть, а ось в режимі макро, та ще при хорошому освітленні, можна домогтися дуже ефектних кадрів. Відео камера записує у форматі 1080p @ 30fps. «Фронталки» 8-мегапіксельна, тут нічого особливого - такий же сенсор коштує в Honor 7X і раніше стояв у Honor 6X.

висновки

Honor 7X - це спрощена версія Mate 10 Lite. P Smart - це зменшений Honor 7X. Логіка присутня, хоча ціновий розкид між моделями не так уже й великий. Однак, коли мова йде про апарати вартістю в діапазоні $ 250-350, відіграти якісь $ 30-50 буває критично важливо. До того ж, Huawei P Smart є найбільш компактним з усієї трійці, а значить, обов'язково знайде свого покупця.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки