Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Автономний університет Барселони, навчання в престижному державному університеті Іспанії

Автономний університет Барселони   (Universitat Autònoma de Barcelona, UAB) - один з найбільших і найкращих державних університетів Іспанії Автономний університет Барселони (Universitat Autònoma de Barcelona, UAB) - один з найбільших і найкращих державних університетів Іспанії. Заснований відносно недавно, в 1968 році, університет встиг отримати високі місця в рейтингах профільних рейтингових організацій світу. Серед іноземних студентів великою популярністю користуються англомовні програмами ступеня магістра.

Рейтинги Автономного університету Барселони

UAB в цифрах

Програми університету, умови вступу, вартість навчання

Матеріальна база університету

Рейтинги Автономного університету Барселони

Universitat Autònoma de Barcelona вважається одним з кращих вузів Іспанії, підтверджують численні міжнародні рейтинги, в яких він входить в трійку кращих вузів країни Universitat Autònoma de Barcelona вважається одним з кращих вузів Іспанії, підтверджують численні міжнародні рейтинги, в яких він входить в трійку кращих вузів країни. У загальному рейтингу кращих університетів компанії QS World University Rankings за 2014 рік, UAB зайняв 173-тє місце в світі і 2-е в Іспанії .У рейтингу 50-ти кращих вузів світу молодше 50 років, в 2015 році UAB увійшов в 10-ку . За результатами престижного рейтингу Times, в 2015 році Автономний університет Барселони став 226-м в списку кращих в світі .

UAB в цифрах:

Програми університету, умови вступу, вартість навчання

Автономний університет Барселони має 12 факультетів і чотири школи, які проводять підготовку бакалаврів, магістрів і докторів і охоплюють всі сфери знань Автономний університет Барселони має 12 факультетів і чотири школи, які проводять підготовку бакалаврів, магістрів і докторів і охоплюють всі сфери знань. Одним з кращих і найсильніших факультетів університету вважається ветеринарний. У рейтингу кращих в світі, за результатами загального міжнародного рейтингу QS World Universuty Ranking, ветеринарний факультет UAB займає 23-е місце . Багато факультети університету входять в 100 кращих в світі. Наприклад, факультет математики займає 88-е місце , Факультет медіа і комунікацій - 82-е , факультет економіки - 84-е , Факультет фізики - 87-е, факультет географії - 75-е , Аграрний факультет - 88-е .

Факультети Автономного університету Барселони:

Школи Автономного університету Барселони: Школи Автономного університету Барселони:

Навчання проходить переважно на іспанською мовою, але на деяких спеціальностях є предмети, які викладаються англійською або каталонському. Крім того, університет має програми, які повністю викладаються англійською мовою.

Для вступу на програми рівня бакалавра абітурієнтам необхідно мати атестат про отримання повної загальної середньої освіти, скласти вступний іспит і володіти на високому рівні відповідною мовою (в залежності від мови обраної програми).

Для вступу на програми рівня магістра абітурієнтам необхідно мати диплом про отримання ступеня бакалавра, здати вступний іспит і володіти на високому рівні відповідною мовою (в залежності від мови обраної програми).

Вартість навчання в 2015-2016 навчальному році для іноземних студентів становить, в залежності від факультету та обраної спеціальності, від 1,5 тис. Євро в рік на програму ступеня бакалавра і від 3 тис. Євро в рік - на магістерській програмі.

Матеріальна база університету

Автономний університет Барселони розділений на три кампусу в самій Барселоні і її передмістях:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки