Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Asus Radeon 9600XT - відмінний розгін і відмінна ціна. Від інших...

Деякий час назад вся навколокомп'ютерні мережа була схвильована чутками про те, що Asus приступить до випуску відеокарт на чіпах ATI. Поступово ці чутки набули реальних обрисів, потім з'явилися перші тестові екземпляри, а сьогодні відеокарти Radeon виробництва Asus може придбати будь-який бажаючий. Наша лабораторія отримала від компанії Asus відеокарту ATI Radeon 9600 XT / TVD і я поспішаю познайомити вас з нею. Деякий час назад вся навколокомп'ютерні мережа була схвильована чутками про те, що Asus приступить до випуску відеокарт на чіпах ATI

Навіть упаковка налаштовує на благодушний лад - ні тобі напівголих дівчат, ні інопланетних чудовиськ, ні сумнівних героїв або космічних кораблів - симпатичне, я б навіть сказав миле обличчя, а його риси і головний убір нагадують російських красунь в кокошниках. Подумки ставимо плюсик і відкриваємо коробку. У мене не було сумнівів, що відеокарта від відомого виробника в retail-комплектації забезпечена безліччю буклетів і необхідних шнурків, проте зацікавила інша деталь.

У мене не було сумнівів, що відеокарта від відомого виробника в retail-комплектації забезпечена безліччю буклетів і необхідних шнурків, проте зацікавила інша деталь

Велика кількість CD-дисків з драйверами, іграми та програмами, які додаються до відеокарти, упаковано в стильну коробочку з логотипом, вона неодмінно стане в нагоді, зроблена зручно і акуратно, тому подумки я поставив ще один плюсик і вийняв відеокарту з упаковки.

Велика кількість CD-дисків з драйверами, іграми та програмами, які додаються до відеокарти, упаковано в стильну коробочку з логотипом, вона неодмінно стане в нагоді, зроблена зручно і акуратно, тому подумки я поставив ще один плюсик і вийняв відеокарту з упаковки

А тут з'являється перший мінус - незважаючи на те, що з лицьового боку пам'ять охолоджується радіаторами, вони виконують чисто декоративну функцію, оскільки зі зворотного боку радіаторів на пам'яті немає А тут з'являється перший мінус - незважаючи на те, що з лицьового боку пам'ять охолоджується радіаторами, вони виконують чисто декоративну функцію, оскільки зі зворотного боку радіаторів на пам'яті немає . Декоративність підкреслює і форма радіатора, профіль якого складається в знайомі букви ASUS, а для того, щоб їх побачити, дивитися потрібно з боку AGP-роз'єму.

Декоративність підкреслює і форма радіатора, профіль якого складається в знайомі букви ASUS, а для того, щоб їх побачити, дивитися потрібно з боку AGP-роз'єму

Погортавши специфікації відеокарт Radeon 9600, Radeon 9600Pro і Radeon 9600XT неважко помітити, що їх характеристики практично ідентичні - ті ж чотири піксельних конвеєра, та ж 128-бітна шина пам'яті, той же техпроцес. Саме за рахунок оптимізації і налагодження техпроцесу вдалося підняти штатні частоти нових відеокарт, вони становлять 500 МГц по ядру і 600 МГц по пам'яті проти 400/600 МГц у Radeon 9600Pro і 325/400 МГц у Radeon 9600.

Відеокарта Asus Radeon 9600 XT / TVD оснащена досить швидкою пам'яттю виробництва Samsung з часом доступу 2.8 нс., Її обсяг становить 128 МБ. Чимось мені ці характеристики здалися знайомі, я попрямував в архів статей про відеокарти і незабаром виявив, що така ж пам'ять була встановлена ​​на Sapphire Radeon 9600Pro Fireblade Edition . До слова сказати, це чи не єдиний випадок, коли нам вдалося пристойно розігнати пам'ять на відеокарті сімейства Radeon 9600. Чи то нам просто не щастило, то чи повільна пам'ять зі швидкістю доступу 3.3 або навіть 4 нс. в разі Radeon 9600, не дозволяла домогтися кращих результатів. Подивимося, що вийде на цей раз.



А вийшло все просто чудово! Почав я з розгону пам'яті і вона стабільно працювала аж до частоти 730 МГц - відмінний результат, кращий, серед всіх протестованих нами відеокарт сімейства Radeon 9600! Нагадаю, що відеокарти тестуються на відкритому стенді, але без застосування будь-якого додаткового охолодження. Ядро, незважаючи на спочатку досить високу частоту, теж чудово погналася, правда, результат тут не настільки однозначна. Теоретично ніяких артефактів і зависань не було помічено аж до частоти 620 МГц - це теж найвищий результат серед усіх Radeon 9600. Однак перевищення частоти 600 МГц далося картці не так просто.

Я використовував для розгону програму RivaTuner і зазвичай при зміні частоти екран на секунду гасне, деякий час тестуються нові значення, потім повертаються до колишніх і вже вам вирішувати, чи застосовувати нові установки або залишити старі. На частотах ядра понад 600 МГц монітор часто гас дуже надовго, іноді на все час тестування, проте після застосування нових частот відеокарта працювала стабільно і багаторазове проходження тестових програм не виявило ніяких проблем. В остаточному підсумку тільки від нового власника буде залежати, які вибрати частоти, але і 620/730, і 594/730 - це дуже і дуже непогано. За розгін ядра і розгін пам'яті відеокарта Asus Radeon 9600 XT / TVD отримує два великих плюса.

Відкрите Radeon 9600XT відноситься до дуже популярному середнього класу. Так, з цими картками неможливо отримати таких же високих результатів, як з Radeon 9800, однак вони не настільки слабкі, як сімейство 9000/9200. Тому для успіху відеокарт цього класу дуже важлива стримана цінова політика виробника, а ось з цим у Asus Radeon 9600 XT / TVD не все благополучно.

Я, звичайно, розумію, що retail-комплектація, наявність відеовходу, ім'я виробника, в кінці кінців, дозволяють збільшити ціну картки, але вартість в районі 230-250 доларів здається мені надто завищеною, яка не відбиває реальних можливостей відеокарти. З цієї точки зору приблизно за ті ж гроші вигідніше купити Radeon 9800SE на "правильному" дизайні. Так, вартість і раніше залишається вище бажаної, проте в цьому випадку у нас є шанс включити додаткові чотири конвеєра і за рахунок цього помітно збільшити продуктивність. Для Radeon 9600XT ця операція неможлива і нам залишається сподіватися тільки на вдалий розгін. Втім, саме з розгоном у Asus Radeon 9600 XT / TVD все благополучно, а ціна неминуче впаде з часом. Не упускайте цю картку з поля зору!



Дякуємо компанії Asus за відеокарту, надану для тестів.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки