Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт і заміна акумулятора нетбука: ціна

  1. Термін служби
  2. Допомога

Поломки різного роду, які змушують користувачів звертатися в ремонт нетбуків , Можуть виникнути в будь-якої моделі. Справність техніки залежить від того, в яких умовах вона експлуатується і наскільки регулярно обслуговується. У будь-якому мобільному пристрої на особливу увагу заслуговує такий елемент, як акумулятор. Якщо не заряджається нетбук, швидше за все неполадки пов'язані з виходом з ладу батареї. У Небука використовуються акумуляторні батареї Li-Ion, які прийшли на зміну батареям NiCd і NiMH. Особливістю батарей Li-Ion є те, що вони мають підвищену чутливість, а тому більш вимогливі до умов використання.

ремонт нетбуків

Термін служби

На термін служби акумулятора нетбука можуть впливати такі чинники, як температура, кількість циклів заряду-розряду пристрою, особливості та тривалість експлуатації. Температура, при якій знос батареї найбільш оптимальний, становить 15 - 20 градусів. Вихід за встановлені температурні рамки (від 5 до 45 градусів) може істотно прискорити термін роботи батареї. Щоб зберегти температуру в встановлених межах, можна підняти задній торець нетбука, підклавши під нього книжку або скориставшись спеціальною охолоджуючої підставкою. Що стосується циклів «розряду-заряду», то в середньому батарея може переносити близько 1000 циклів при дотриманні температурного режиму.

Виробники заявляють про те, що при дотриманні правил користування нетбуком батарея може прослужити до 5 років, однак, як показує практика, зазвичай терміни значно менше. Залежно від марки виробника батарея може працювати кілька років, після чого буде потрібно виконати ремонт акумулятора нетбука або замінити його на новий. Визначити, що акумулятор нетбука потребує ремонту або заміні можна за такими ознаками:

- Нетбук перестав заряджатися

- Зарядка триває дуже довго

- Швидко розряджається акумулятор

- Пристрій працює тільки включене в мережу

- Нетбук Неможливо зарядити телефон від мережі

- Перегрівається зарядний пристрій

Якщо виникли проблеми з батареєю нетбука, проблема може бути вирішена одним із способів:

- Заміна батареї. Даний спосіб найпростіший і надійний, але і найбільш дорогий. Щоб виконати заміну батареї, досить показати свій пристрій в сервісному центрі, де фахівці швидко підберуть вам потрібну батарею відповідно до моделі нетбука.

- Ремонт батареї нетбука. Цей спосіб більш економічний. Фахівці запропонують вам декілька варіантів ремонту, відповідно до вашої конкретної ситуацією.

- Відновлення батареї. Багато користувачів намагаються виконати дану процедуру самостійно, проте, як правило, недосвідчені втручання погіршує ситуацію і остаточно виводить батарею з ладу. Найкраще довірити цю справу професіоналам, які виконають її за невелику плату швидко і якісно. # Ремонт акумулятора нетбука # в Мінську #hp #asus #lenovo # ремонт # заміна батареї нетбука

Допомога

якщо вас цікавить ремонт нетбуків в Мінську , Пропонуємо скористатися послугами нашого сервісного центру. Наші співробітники мають достатній досвід в справі ремонту, відновлення та заміни батареї нетбука. Всі виконані роботи та встановлені батареї будуть підтверджені гарантією якості. Перш за все, наші фахівці протестують вашу батарею, якщо відновити її неможливо, то буде виконано заміну. Вам не знадобитися шукати акумулятор на нетбук, ви можете купити або замовити його у нас, визначитися з моделлю допоможуть наші майстри.

Для того, щоб акумулятор вашого нетбуці не вийшов з ладу передчасно, важливо дотримуватися нескладних правил догляду за пристроєм. Купуючи нетбук, обов'язково перевірте стан батареї, включіть в мережу і подивіться, чи йде зарядка. Якісна батарея завжди заряджається на 100%, якщо ж рівень зарядки не піднімається вище 98%, то в її якості варто засумніватися. Дуже важливо вміти правильно заряджати нетбук. За правилами експлуатації, підключати пристрій до мережі потрібно в вимкненому стані і заряджати до максимального значення. Після того, як пристрій буде повністю заряджена, його можна відключити від мережі. Не рекомендується зберігати розряджений акумулятор окремо від нетбука. Дотримуючись нескладних правил експлуатації, ви продовжите термін роботи батареї нетбука і позбавите себе від зайвих фінансових витрат.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки