Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

«МТС Україна» запустила 3G в аеропортах «Бориспіль» та «Харків»

«МТС Україна» продовжує слідувати власної стратегії, розвиваючи 3G-покриття всередині аеропортів, торгових центрів та інших великих приміщень

«МТС Україна» продовжує слідувати власної стратегії, розвиваючи 3G-покриття всередині аеропортів, торгових центрів та інших великих приміщень. Сьогодні, 7 серпня 2015 року, пощастило мандрівникам, які тепер зможуть скористатися швидким 3G-покриттям під час очікування рейсів в аеропортах «Харків» і «Бориспіль» (термінал D). 3G-інтернет надається без додаткової плати в рамках існуючих тарифів на швидкості до 42 Мбіт / с.

Мобільна мережа «МТС Україна» в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» побудована на обладнанні CommScope's ION-M. Для побудови мережі використано інноваційне рішення з застосуванням архітектури активної розподіленої антеною системи, яке спеціально призначене для створення якісного сервісу в великих приміщеннях складної конфігурації. Рішення забезпечує повне покриття будівлі аеропорту мобільним зв'язком завдяки дводіапазонним компактним блокам радіодоступу. Устаткування забезпечує створення трьох секторів з дев'ятьма сотами.

В аеропорту встановлено 15 радіомодулів, 95 антен, 5000 метрів радіокабель і 3500 метрів оптичного кабелю. Система гнучко масштабується залежно від кількості абонентів і площі приміщень. Для забезпечення безперебійної роботи смартфонів, планшетів і лептопів подорожуючих ще в липні по всій території зони очікування аеропорту «Бориспіль» були розміщені спеціальні зарядні столики від «МТС Україна».

Для забезпечення безперебійної роботи смартфонів, планшетів і лептопів подорожуючих ще в липні по всій території зони очікування аеропорту «Бориспіль» були розміщені спеціальні зарядні столики від «МТС Україна»

Мобільна мережа «МТС Україна» в Міжнародному аеропорту «Харків» побудована на обладнанні Huawei Technologies Co. Ltd. Застосовано інноваційне рішення LampSite на базі розподіленої системи сот, спеціально призначене для створення якісного сервісу в великих приміщеннях складної конфігурації. Рішення забезпечує повне покриття будівлі аеропорту мобільним зв'язком завдяки компактним блокам радіо доступу - піко радіомодулів. Система підтримує до 96 піко радіомодулів в секторі, кількість секторів і загальна кількість радіомодулів на об'єкті не обмежена. Система гнучко масштабується залежно від кількості абонентів і площі приміщень.

Абоненти в аеропортах «Харків» і «Бориспіль» отримали можливість протестувати 3G-покриття за допомогою «Мобільної бібліотеки МТС», завантажуючи на свої мобільні пристрої сучасні та класичні твори українських письменників, класиків світової літератури мовою оригіналу.

Всього на сьогоднішній день 3G покриття на швидкості до 42 Мбіт / с є більш ніж в 50 об'єктах в Києві, Львові, Харкові та Одесі. Докладний перелік адрес доступний по засланні .

джерело: МТС Україна

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки