Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд телефону Nokia 105

  1. Фотографії Nokia 105 в інтер'єрі зміст:
  2. Комплект поставки:
  3. Дизайн, матеріали корпусу
  4. Габарити
  5. цифрова клавіатура
  6. дисплей
  7. акумулятор
  8. Якість передачі мови
  9. Меню
  10. висновок

Фотографії Nokia 105 в інтер'єрі

зміст:

  1. Комплект поставки
  2. Дизайн, матеріали корпусу
  3. Габарити
  4. цифрова клавіатура
  5. дисплей
  6. акумулятор
  7. Якість передачі мови
  8. Меню
  9. висновок

Комплект поставки:

  • Телефон
  • Акумулятор 800 мАг
  • Зарядний пристрій
  • Інструкція

У комплекті з телефоном йдуть акумулятор і зарядний пристрій, а також паперові інструкції. Написи на коробці англійською мовою, є наклейка з сертифікатами, в тому числі РСТ, а також наклейка з контактами офісу Nokia в Казахстані, на казахською мовою ...

Написи на коробці англійською мовою, є наклейка з сертифікатами, в тому числі РСТ, а також наклейка з контактами офісу Nokia в Казахстані, на казахською мовою

У самій коробці - кілька паперових інструкцій до телефону, в тому числі російською мовою. Сподіваюся, практику класти в коробку до недорогого апарату такі інструкції Nokia не спростить разом з практикою переводити вміст коробки на мову тієї країни, в якій продається телефон. Адже недорогі мобільники часто купують бабусям і дідусям, а для них простенька інструкція буває корисною або навіть необхідною.

Адже недорогі мобільники часто купують бабусям і дідусям, а для них простенька інструкція буває корисною або навіть необхідною

Дизайн, матеріали корпусу

Телефон Nokia 105 - це класичний моноблок з простого гладкого пластика. Матеріал приємний на дотик, практичний в тому сенсі, що на ньому не залишаються відбитки пальців і розлучення. Недолік теж є - корпус брудниться, і на ньому з'являються незрозумілі розлучення, я носив свою Nokia 105 в рюкзаку (в чистому), проте за місяць на корпусі з'явилися різні сліди.

Недолік теж є - корпус брудниться, і на ньому з'являються незрозумілі розлучення, я носив свою Nokia 105 в рюкзаку (в чистому), проте за місяць на корпусі з'явилися різні сліди

Телефон продається в двох кольорах - чорному і блакитному. Напевно, чорний більш практичний і на ньому буде менше залишатися всяких слідів, але блакитний виглядає більш веселим і яскравим.

Напевно, чорний більш практичний і на ньому буде менше залишатися всяких слідів, але блакитний виглядає більш веселим і яскравим

Форма корпусу у Nokia 105 просто бездоганна - апарат відмінно лягає в руку, на спинці скошені краї, за рахунок чого телефон здається гладким.

Форма корпусу у Nokia 105 просто бездоганна - апарат відмінно лягає в руку, на спинці скошені краї, за рахунок чого телефон здається гладким

До змісту >>>

Габарити

За розмірами Nokia 105 - типова недорога трубка: 107 x 45 x 14.5 мм, вага - всього 70 грам. Як я написав вище - апарат відмінно лягає в руку. Його можна носити в будь-якій кишені будь-якого одягу, навіть в літніх шортах трубка майже не нагадує про себе вагою або габаритами.

Його можна носити в будь-якій кишені будь-якого одягу, навіть в літніх шортах трубка майже не нагадує про себе вагою або габаритами

На верхньому торці телефону розташовані тонкий роз'єм для зарядки, 3.5 мм міні-джек для навушників або гарнітури, а також світлодіодний ліхтарик. На нижньому торці є кріплення для ремінця або шнурка на руку.

На нижньому торці є кріплення для ремінця або шнурка на руку

До змісту >>>

цифрова клавіатура

У телефоні можна використовувати класична цифрова клавіатура, виконана єдиним блоком, а також чотири керуючих клавіші (теж входять в цей блок) і чотирипозиційна навігаційна кнопка. Плюс клавіатури в тому, що вона не сильно поламається, якщо ви раптом проллєте на неї воду або потрапите під дощ, блок виконаний з гуми. Мінус - натискати клавіші не дуже зручно, особливо якщо порівнювати клавіатуру в Nokia 105 з клавіатурою з Nokia 1280, де використовувалися роздільні, дуже-дуже зручні клавіші.

Мінус - натискати клавіші не дуже зручно, особливо якщо порівнювати клавіатуру в Nokia 105 з клавіатурою з Nokia 1280, де використовувалися роздільні, дуже-дуже зручні клавіші

Підсвічування клавіатури м'якого білого кольору, рівномірна і приємна для очей.

Розмітка на клавішах, на мій погляд, дрібнувата, як цифри, так і букви нанесені дрібним шрифтом, так що людині з поганим зором буде непросто звикнути до клавіатури перший час.

До змісту >>>

дисплей

В Nokia 105 встановлений кольоровий TFT-екран з діагоналлю 1.4 ". На сайті Nokia, в поле про екран, написано «лінійка RGB», дуже цікава характеристика. Роздільна здатність дисплея - 128x128 пікселів, екран відображає до 65 тисяч квітів. На практиці дисплей дуже поганий, з мінімальними кутами огляду, тьмяною картинкою і неможливістю банально налаштувати яскравість підсвічування екрану. Є і плюс - не дивлячись на те, що тут використовується найпростіший TFT-екранчик, на сонці зображення з нього залишається відмінно помітним.

Є і плюс - не дивлячись на те, що тут використовується найпростіший TFT-екранчик, на сонці зображення з нього залишається відмінно помітним

Шкода, що Nokia вирішила відмовитися від монохромного екрану на користь кольорового слідом за іншими виробниками. Адже в сегменті максимально дешевих трубок зараз саме монохромний дисплей міг би стати відмінним плюсом на користь цього телефону.

До змісту >>>

акумулятор

Ємність акумулятора в моделі - 800 мАг, використовується Li-Ion «батарейка» BL5CB. Виробник заявляє до 12.5 годин в режимі розмови і до 842 годин в режимі очікування, дані ці далекі від реальності, як це зазвичай і буває у всіх без винятку компаній, коли мова заходить про надання часу роботи.

5 годин в режимі розмови і до 842 годин в режимі очікування, дані ці далекі від реальності, як це зазвичай і буває у всіх без винятку компаній, коли мова заходить про надання часу роботи

В реальності Nokia 105 працює приблизно 7-8 днів, якщо використовувати телефон в якості запасного і говорити по ньому буквально 5-10 хвилин в день, якщо трубка просто лежить і майже не використовується (пара дзвінків в тиждень, коли основний апарат чомусь не працює), заряду вистачає приблизно на два тижні.

До змісту >>>

Якість передачі мови

За якістю передачі голосу Nokia 105 гарний, співрозмовники не скаржаться на перешкоди або шуми, голос йде чіткий, впізнаваний. А ось ви чуєте людей вже не так добре. Справа навіть не в тому, що голос співрозмовника у вас в динаміці телефону спотворюється, немає, з цим якраз проблем немає. Заковика в тому, що в Nokia 105, як і в попередній моделі, використовується загальний динамік для розмов і викличних мелодій і знаходиться він зверху, ближче до спинки апарату. У підсумку, щоб добре чути співрозмовника, телефон краще прикласти до вуха спинкою, тим місцем, де знаходиться проріз для зняття кришки акумулятора, звідти йде самий чіткий і гарний звук під час розмови.

При цьому в галасливих місцях доводиться виставляти гучність майже на максимум, і вашу бесіду з людиною цілком можуть слухати всі навколишні люди, адже на максимальній гучності розмови Nokia 105 працює в режимі гучного зв'язку, виходить. Зрозуміло, що використання одного динаміка пов'язана з економією, напевно, додай компанія окремої розмовний динамік, вартість трубки злетіла б з поточних 15 євро до 100 євро або більше. Всім відомо, що динамік - найдорожча складова будь-якого смартфона і телефону, вона становить більшу частину вартості! А якщо серйозно, то дуже прикро, що в Nokia 105 один динамік, це сильно псує враження від добротної в цілому трубки з класним дизайном, відмінними габаритами і навіть терпимим дисплеєм.

До змісту >>>

Меню

Телефонне меню представлено матрицею з десяти ікон, не буду детально зупинятися на описі всіх пунктів, просто зазначу найважливіше.

Адресна книга проста - можна зберігати в пам'яті телефону до 500 контактів, максимум по три номери на кожен контакт. Номери діляться за типами. Окрему мелодію на контакт встановити не можна, зате можна вибрати картинку з встановлених. Є чорний список, абоненти, додані до нього, не зможуть додзвонитися власникові телефону.

У телефоні є будильник, календар, калькулятор, конвертер величин, таймер, секундомір. Окремо варто відзначити програму «Витрата», з її допомогою можна вести найпростіший облік фінансів з підбиттям даних щодня і щомісяця, вказуючи, скільки і на що ви витратили грошей. Можна додавати свої категорії.

Є в Nokia 105 і світлодіодний ліхтарик, куди ж без нього. Чи включається утримування кнопки вгору на навігаційній клавіші.

FM-радіо працює при підключеній гарнітурі або навушниках. Також можна пограти в одну з двох встановлених в телефон ігор.

До змісту >>>


висновок

Гучність динаміка в Nokia 105 хороша, проте мелодії в апараті не найвдаліші, більшість з них звучать середньо, але не голосно, попередня модель в цьому плані була краще. Зате вібро дуже гідний, потужний, якщо апарат лежить в кишені брюк, ви, швидше за все, відчуєте «вібро» навіть при ходьбі.

Сильні сторони Nokia 105 - це дизайн, вдала форма корпусу, габарити і мінімальна вага, тривалий час роботи - приблизно тиждень або довше. До того ж, зручна клавіатура, а також функція чорного списку, програма «Витрати», для недорогий трубки кожне додаткове, до того ж корисний додаток, це плюс.

Слабкі сторони - загальний динамік для вхідних дзвінків і розмов, далеко не кращий кольоровий екран, модель в корпусі блакитного кольору мимовільно брудниться.

Слабкі сторони - загальний динамік для вхідних дзвінків і розмов, далеко не кращий кольоровий екран, модель в корпусі блакитного кольору мимовільно брудниться

Середня вартість Nokia 105 в Росії зараз приблизно 750-800 рублів, тобто на рівні попередньої моделі, Nokia 1280. Якщо потрібен дуже гучний дзвінок, то краще взяти саме минулої трубку, 1280, якщо цей параметр не визначальний, то за інших рівних (ціна , час роботи) Nokia 105 виглядає цікавіше за рахунок нових утиліт, нових мелодій дзвінка, прогумованого загального блоку клавіатури. Та й зовні цей телефон, на мій погляд, вийшов вдаліше минулого. І, нагадую, що купувати Nokia 105 коштує саме як запасну трубку, яку ви будете використовувати зрідка. Якщо ви шукаєте недорогий мобільник для постійних дзвінків, краще зверніть увагу на моделі від Samsung і Alcatel, у них з якістю передачі мови і розмовною динаміком справи йдуть набагато краще.

До змісту >>>

Посилання по темі

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки