Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт екрану / матриці / монітора / дисплея / джерела світла / інвертора ноутбука

  1. Пошкодження екранної області ноутбуків
  2. Види поломок екрану ноутбука
  3. Де можна недорого полагодити екран

Верхня частина ноутбука, в якій розташований екран, є однією з найбільш уразливих областей, і найбільше страждає від механічних пошкоджень. Очевидно, що ремонт екрану ноутбука необхідний, коли спостерігається неправильна робота дисплея, що виявляється в наступному:

  • помітні засвітки або пропадають окремі елементи зображення;
  • екран не включається;
  • є смуги або биті пікселі (чорні або яскраві точки на екрані);
  • з'явилися тріщини або відколи екрану;
  • періодично пропадає зображення;
  • стало помітним розшарування екрану;
  • значні механічні пошкодження екранної області, що впливають на якість зображення;
  • не включається підсвічування екрану;
  • огидне якість зображення (каламутна, розпливаються картинка).

Пошкодження екранної області ноутбуків

У більшості випадків, ремонт монітора ноутбука полягає в необхідності заміни екранної матриці. Ремонтувати її навряд чи представляється можливим, оскільки ця приналежність спочатку має нерозбірну конструкцію і при пошкодженнях підлягає повній заміні.

Відповідно, ремонт матриці ноутбука буде полягати в проведенні процедур демонтажу і заміни на нову аналогічну модель. Дана приналежність підбирається під кожне окреме пристрій.

Дивіться детальну інформацію про ремонт ноутбуків різних виробників: ремонт ноутбуків Самсунг , ремонт ноутбуків Леново , ремонт ноутбуків Тошиба , ремонт ноутбуків Асус , ремонт ноутбуків Соні , ремонт ноутбуків Асер , ремонт ноутбуків Епл , ремонт ноутбуків МСІ , ремонт ноутбуків HP і ремонт ноутбуків Делл в нашому сервісному центрі.

У деяких випадках, можна обійтися набагато меншими витратами - наприклад, якщо зображення моргає, то причиною цього швидше за все є порушення контактів матричного шлейфу. Набагато дешевше здійснити ремонт шлейфу матриці ноутбука ніж повністю міняти весь модуль. Майстер здійснить відновлення контактів роз'єму, або замінить шлейф повністю, якщо конструкція матриці допускає подібну операцію.

Види поломок екрану ноутбука

Як вже говорилося, пошкодження екранної області можуть бути викликані механічними впливами (удари, падіння). Такі поломки легко діагностуються, оскільки є явними. Недорогий ремонт розбитого екрану ноутбука буде полягати у виборі сумісної матриці. Майстер порекомендує модель екранної панелі, яка буде доступна за вартістю, і при цьому буде в повній мірі відповідати всім вимогам виробника ноутбука.

Ще один вид поломки - пошкодження лампи підсвічування, яке проявляється в поганій контрастності зображення, окремі елементи якого ледь помітні на екрані. В цьому випадку виконується швидкий ремонт підсвічування ноутбука з підбором лампи (не вимагає заміни матриці в більшості випадків).

Дізнайтеся докладніше про ремонті батареї ноутбука , ремонті гнізд і разьемов ноутбука , ремонті динаміків ноутбука , ремонті залитого ноутбука , ремонті клавіатури ноутбука , ремонт комплектуючих ноутбука , ремонті корпусу ноутбука , ремонті харчування ноутбука , ремонті системи охолодження ноутбука і ремонті екрану ноутбука .

Іноді користувач стикається з проблемами яскравості і чіткості зображення. Буде потрібно ремонт інвертора ноутбука, через неправильну роботу якого зображення ледь видно на світло. Якщо ж зображення присутнє, але є неякісним, з множинними шумами і спотвореннями, швидше за все ремонт дисплея ноутбука буде полягати в перевірці справності матричного шлейфу.

Якщо ж зображення присутнє, але є неякісним, з множинними шумами і спотвореннями, швидше за все ремонт дисплея ноутбука буде полягати в перевірці справності матричного шлейфу

Де можна недорого полагодити екран

Наш сервіс надає можливість швидкого і якісного ремонту ноутбуків. Досвідчені фахівці проведуть весь комплекс діагностичних процедур, для правильного виявлення джерела проблем. Здійснюється заміна матриць у всіх сучасних ноутбуках, нетбуках і планшетних пристроях. Ми порадимо як зробити ремонт доступним за вартістю.

Ні в якому разі не варто виконувати самостійний ремонт екранної області. Швидше за все, ви не тільки не зможете усунути неприємності з екраном, але і ще більше погіршить проблему. Довіртеся нашим майстрам, які вже мають напрацьований досвід відновлення ноутбуків різних виробників.


Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки