Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Новини про LT Ultimate, CR3 Pro і CR3-DGX і нової Corona v.3

  1. LT Ultimate Team Xecuter і C4eva допив прошивку LT Ultimate, ну як прошивку, плату з вшитой в неї...
  2. Corona v.3

LT Ultimate

Team Xecuter і C4eva допив прошивку LT Ultimate, ну як прошивку, плату з вшитой в неї прошивкою заснованої на LT + 3 Team Xecuter і C4eva допив прошивку LT Ultimate, ну як прошивку, плату з вшитой в неї прошивкою заснованої на LT + 3.0, і назвали все це пафосним словом LT Ultimate (до слова кажучи заявлена ​​робота абсолютна зі всіма приводами всіх ревізій випущених для приставок Slim, навіть Hitach 0500 і остання ревізія Liteon тисяча п'ятсот тридцять два), на ділі ж перед нами звичайна плата заснована на чіпі Mediatek з розведення схожа на плату від приводів LiteOn DG-16D5S (тих самих 1175), команда TX все ніяк не вгамується і хоче бути єдиною командою яка заробляє на Xbox сцені, тому вони таким хитрим способом і бавілі конкурентів від прошивки для 1175 поширені не прошивку, а прошиті плати за гроші. Правда користь для кінцевого користувача від даних плат надзвичайно низька ... Все тому, що для того щоб прошити ключ приводу в ці плати доведеться ставити Reset Glitch Hack (Freeboot), а з огляду на, що ціна на плати обіцяється десь в районі 60 євро, остаточна вартість прошивки 1175 разом з установкою RGH для зняття ключа приводу обійдеться користувачеві ціною порівнянної з ціною установки Xkey або Wasabi 360 або навіть вище. А якщо додати до всього цього необхідність мати привід для запису прошитий на iXtreme Burner Max і хороші болванки на матриці MKM-001-00 і MKM-003-00, то вибір однозначно падає в сторону установки Xkey або Wasabi 360 які в даному випадку будуть більш безгеморройнимі і зручними в зверненні.

CR3 Pro і CR3-DGX

Team Xecuter нарешті допив свій диво чіп CR3 Pro і добавку до нього - хустці під назвою CR3-DGX для прискореного зняття CPU і DVD key, вже анонсована робота на Trinity, Corona v Team Xecuter нарешті допив свій диво чіп CR3 Pro і добавку до нього - хустці під назвою CR3-DGX для прискореного зняття CPU і DVD key, вже анонсована робота на Trinity, Corona v.1, v.2 і ще v.3 (Корона про якої я згадаю в наступній новині), також заявлений злом дашбоардов 15572, 15574 і 16197 і знову ж TX стверджують що для злому даних Дашею потрібно саме СК3 Pro та ще й в комплекті з хусткою CR3-DGX, але ми то знаємо, що це всього лише чергові пафосні промови які припиняються коли в китаї щосили починають клепати клони цих чудо пристроїв, звичайно Xecuter'и замовляють произв одеситів CR3 Pro в Китаї в непрошитий варіанті тому основну цінність в даному випадку несе не чіп, а то, що в нього зашито. І прошивати партії чіпів вони будуть самі, тому творцям клонів буде потрібно якийсь час після появи CR3 Pro в продажу для проведення реверс інжинірингу кінцевих примірників, і саме цей час буде золотим для TX, так як на сцені не буде конкурентів і можна деякий час буде тримати високі ціни на продукцію, а відповідно вище будуть і ціни на послугу прошивки приставок з версіями дашбоардов вище ніж 14719 (до пори до часу звичайно)

Corona v.3

Тихо, без будь-якого шуму на Xbox сцені, у продажу з'явилися приставки з материнською платою Corona v Тихо, без будь-якого шуму на Xbox сцені, у продажу з'явилися приставки з материнською платою Corona v.3, відмінність їх від старих корон полягає у відсутності точки post_out в розводці материнської плати, точку цю можна знайти під процесором. Криворуким школярам природно довіряти колупання в зоні між процесором і платою вкрай небажано, загрожує вбивством материнки і процеесора разом узятих. Для повноцінного злому тепер потрібно використовувати паяльне обладнання і навички пайки BGA, чим можуть похвалитися не всі прошівали. І слава Богу. Також відміну Corona v.3 від о.бичной корони складається в наявності NAND від Samsung ємністю в 64 МБ на частини материнок і відсутності деяких SMD компонентів ускладнюють зняття дампа NAND.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки