Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung S8530 Wave II: флагманська хвиля

  1. Розміри. Комплект поставки.
  2. Дизайн, конструкція.
  3. Екран. Графічні можливості.
  4. Клавіатура та способи введення інформації
  5. Меню. Інтерфейс і навігація
  6. Програми та сервіси
  7. Музичні можливості
  8. Камера. Можливості фото і відео
  9. Пам'ять и ШВИДКІСТЬ роботи.
  10. КОМУНІКАЦІЙНІ возможности.
  11. Длительность роботи.
  12. Відео
  13. Підсумки.

Компанія Samsung продовжує розвивати власну операційну систему Bada. Причому робить це вона досить успішно. Перший смартфон на Bada OS розійшовся величезним тиражем в кілька мільйонів штук. Не виключено повторення ситуації і з новою моделлю Samsung S8530 Wave II, яка носить негласне звання флагмана компанії Samsung. Компанія Samsung продовжує розвивати власну операційну систему Bada

Почну в цей раз здалеку, оскільки дивні іноді трапляються події. У травні 2010 року почалися продажі першого смартфона Samsung Wave на новій операційній системі Bada. Це був надпопулярний девайс. У липні того ж року стартував продаж ще одного флагмана - Samsung Galaxy S. Обидві моделі виявилися настільки успішними, що Samsung почала відчувати серйозні проблеми з виробництвом SuperAMOLED дисплеїв. Саме такий тип екранів використовується в цих двох моделях. Здавалося б, треба збільшувати виробництво дисплеїв. Але не все так просто.

- Уже в серпні стало зрозуміло, що компанія не зможе впоратися з цією хвилею, що поглинула її. І Samsung став заручником популярності своїх моделей, - зазначає Ельдар Муртазін, провідний аналітик Mobile Research Group. - Компанії довелося піти на те, щоб скоротити випуск Galaxy S для неоператорскіх ринків. З іншого боку без припинення виробництва моделі Wave було неможливо задовольнити попит операторів на Galaxy S. Непопулярне рішення було прийнято. Моделлю Wave пожертвували заради старшого апарату.

виробництво Samsung S8500 Wave було припинено, а в якості заміни був випущений Wave II. Новинка має вже Super Clear TFT-екран, при цьому її зовнішність на 95% збігається з Samsung Wave. Головна відмінність - діагональ дисплея: з 3,3 дюймів вона була збільшена до 3,7. Ну, а тепер подивимося, що може новітній смартфон Samsung S8530 Wave II.

Розміри. Комплект поставки.

id = "sub0">

Застосування більшого за розміром екрану призвело до зростання розмірів і маси апарату. Розміри тачскрін складають - 123,9x59,8x11,8. Він досить тонкий. Вага - 135 грам відчувається в руках. Говорити, що він надлишковий - не можна. Це скоріше додає апарату додаткову надійність.

Як і багато сучасних мобільники Samsung S8530 трохи витягнуть, що дозволяє переглядати HD-відео в природному дозволі. Девайс можна комфортно носити як в кишені брюк, так в піджаку або сумці.

Комплект поставки включає в себе:

  • Телефон Samsung S8530 Wave II
  • Акумулятор A8 - 1500 мАг, літій-іонний
  • Зарядний пристрій (microUSB)
  • Стереогарнітура з роз'ємом mini-Jack 3,5 мм
  • Кабель для синхронізації з комп'ютером
  • Інструкція

Дизайн, конструкція.

id = "sub1">

Samsung S8530 Wave II має вельми суворий, але разом з тим елегантний дизайн. Модель являє собою класичний сенсорний телефон з великим екраном і механічними клавішами для управління деякими функціями.

У конструкції тачскрін застосовується метал. З неї зроблена більша частина корпусу: лицьова частина апарату, а також задня сторона і акумуляторна кришка. Метал має шліфовану структуру, він фарбований. Завдяки такому покриттю в ньому не видно відбитки пальців. Єдиним елементом, виготовленим з пластика, є верхня частина і нижня торець телефону. Саме там розташований передавач GPS, а також антена GSM / 3G. Як відзначають в Samsung, металеві конструкції жодним чином не впливають на якість зв'язку.

Велику частину лицьової грані Samsung S8530 займає 3,7-дюймовий сенсорний екран. Над ним знаходиться динамік для голосових викликів. У правому верхньому куті можна бачити об'єктив вбудованої фронтальної камери для відеодзвінків, а також датчик освітленості і акселерометр. Перший регулює інтенсивність підсвічування клавіатури. Другий дозволяє трансформувати картинку на дисплеї в залежності від положення пристрою в просторі [альбомна або книжкова орієнтація зображення]. Крім цього в апараті також є датчик наближення і вбудований електронний компас.

Під екраном розташувалися три механічні кнопки «Виклик», «Меню» і «Відбій». Всі вони комфортні для роботи.

На правій бічній поверхні є кнопка блокування клавіатури / дисплея, а також клавіша активації камери. Гойдалка регулювання гучності і отвір для кріплення ремінця розмістилися на лівому торці Samsung Wave II. Знизу знаходиться вбудований мікрофон.

Знизу знаходиться вбудований мікрофон

На верхньому торці Samsung S8530 розташовується динамік для відтворення аудіофайлів. Його якість і гучність знаходяться на гідному рівні. Звичайні мелодії [mmf-, aac] програються взагалі відмінно і голосно. Mp3-мелодії звучать гірше внаслідок того, що іноді динамік похрипує. Щоб уникнути цього, рекомендуємо виставляти гучність на 8 або 9 рівень з 14. Тут же можна бачити прикритий пластиковою заглушкою роз'єм microUSB і отвір для стандартних 3,5 мм навушників.

Задня поверхня Wave II представляє з себе фактурну фарбовану поверхню, зроблену з металу. Виглядає це дуже стильно й елегантно. Тут же можна бачити вбудовану 5,0 Мпікс фотокамеру c автофокусом зі світлодіодним спалахом (всі вони в формі ромба). Всі ці елементи трохи втоплені в корпус, що захищає їх від механічних впливів.

Задня кришка кріпитися до корпусу надійно. Для того, щоб її відкрити необхідно натиснути на спеціальну кнопку. Під кришкою розташовується літій-іонний акумулятор, кріплення для SIM-карти і слот для карти-пам'яті microSD. Тут же можна побачити вбудовану антену.

Якість виконання Samsung S8530 не викликає ніяких сумнівів. Апарат надійний. Модель виробляється на заводі в Південній Кореї.

Екран. Графічні можливості.

id = "sub2">

Головна відмінність Wave II від Wave - інший екран, як за характеристиками, так і по діагоналі. Тут ми бачимо великий ємнісний сенсорний дисплей з діагоналлю 3,7-дюйма. Він має дозвіл 480х800 пікселів, відображає 16,7 млн. Кольорів і виконаний за технологією Super Clear TFT. Цей тип екранів характеризується маленькою товщиною, гарною поведінкою на сонці і відмінною реакцією на натискання. Говорити, що він відрізняється від SuperAMOLED Samsung Wave в гіршу чи кращу сторону, не можу. Він просто інший і враження від нього інші. Тут іконки і шрифти виглядають більшими (екран фізично більше).

Тут іконки і шрифти виглядають більшими (екран фізично більше)

Дисплей має великий запас яскравості, високий контраст. Кольори соковиті і чіткі. Наявна матриця забезпечує кути огляду близькі до максимальних. Наприклад, в більшості випадків вам буде вистачати 4-5 рівня яскравості з 10. При попаданні прямих сонячних променів екран трохи сліпне, але залишається читаним.

Клавіатура та способи введення інформації

id = "sub3">

Введення інформації, а також написання текстів і набір номерів відбувається за допомогою сенсорного екрану. Завдяки функція VibeTonz будь-який користувач при натисканні на сенсорні клавіші отримує відгук у вигляді легкої вібрації.

Для набору текстів в Samsung S8530 передбачено чотири варіанти. Перший, класична клавіатура мобільного телефону. Тобто можна набирати як цифри, так і букви. У цьому режимі працює функція інтелектуального набору.

Другий варіант, мініQWERTY-клавіатура. Цей варіант введення текстів актуальний при книжковій орієнтації екрану. Кнопки тут невеликого розміру, а тому набирати текст не дуже зручно.

Кнопки тут невеликого розміру, а тому набирати текст не дуже зручно

Третій варіант, повноекранна QWERTY-клавіатура, що працює тільки в горизонтальній орієнтації. В цьому режимі кнопки великі і дозволяють без проблем набирати текст. Зміна мови відбувається за допомогою натискання на спеціальну кнопку RU / EN.

Останній варіант передбачає рукописний ввід букв і цифр. Для цього на дисплеї досить намалювати необхідний символ. Чутливість до розпізнавання досить висока.

Меню. Інтерфейс і навігація

id = "sub4">

Інтерфейс Samsung S8530 Wave II працює під управлінням операційної системи Bada 1.2. Від попередніх версій вона нічим значущим не відрізняється. Візуально різниця видна лише в інтелектуальному введенні з клавіатури. Тепер тексти набирати можна не відриваючи руки від екрану. Все інше стосується виправлення дрібних помилок.

У режимі очікування користувачу доступно три робочих столу з можливістю додавання нових. На них можна встановлювати віджети. Для того щоб налаштувати віджети, необхідно натиснути на «шестерінку» в лівому верхньому кутку екрану і перетягнути з нижньої області відповідну іконку. Всього в апараті за умовчанням близько двадцяти віджетів, але є можливість завантажувати і нові. Таким чином, змінити вигляд робочого столу можна до невпізнання.

У режимі очікування користувач бачить робочий стіл, на якому відображається інформація про прийом сигналу, заряд батареї. Поруч з ними можна бачити час, дату. Трохи нижче знаходиться ім'я оператора стільникового зв'язку. У самому низу є три сенсорні кнопки: «Клавіатура», «Контакти» і «Повідомлення».

У самому низу є три сенсорні кнопки: «Клавіатура», «Контакти» і «Повідомлення»

Крім того, в Samsung Wave II є випливають статусний рядок, аналогічно тій, що є присутнім у Andriod OS. Статусна рядок представлена ​​трьома піктограмами: Wi-Fi, Bluetooth, Звук. Тут же відображаються різноманітні події, наприклад, вхідні SMS, пошта, пропущені дзвінки, запущений аудіоплеєр та інші події. Наприклад, для нового SMS-повідомлення відображається адреса або ім'я відправника, а також перші рядки повідомлення. Статусна рядок спрощує доступ до частини корисних функцій апарату.

В головне меню можна потрапити, натиснувши на центральну кнопку під дисплеєм. Головне меню представлено за замовчуванням трьома екранами. У першому розташовані основні телефонні функції і настройки. У другому - інтернет-сервіси, офісні додатки. У третьому - розважальні сервіси та ігри.

Робота з сенсорним екраном проста. Ви натискаєте на потрібний вам пункт, і він опиняється обраним. Поле для введення інформації - натискання, і тут же з'являється мініQWERTY-клавіатура. У всіх меню можна перевернути телефон, тоді з'явиться велика QWERTY-клавіатура.

У користувача є можливість перекомпонувати всі пункти меню між собою. Для цього необхідно з меню натиснути на «шестерінку» в лівому нижньому куті екрану. Після цього можна почати переміщення як в рамках одного екрану, так і між екранами.

Крім цього користувач може включити функцію адаптивного меню, яке формує меню в залежності від того, наскільки часто ви користуєтеся тим чи іншим додатком.

Цікавим чином реалізовані контекстні меню. Всі вони присутні у вигляді прямокутної кнопки з точками прямо посередині нижньої частини екрану. Натиснувши на цю кнопку, викликається контекстне меню. Такий метод нагадав варіанти управління з Android OS.

Такий метод нагадав варіанти управління з Android OS

Окремо варто розібрати розблокування екрану. Вона можлива за допомогою жестів або кнопки на правій бічній грані. Досить зрушити поле екрану в сторону. Воно представлено мозаїкою, якщо є пропущені події і запущені програми. Перетягнувши такий шматочок у вільний поле, ви відразу перейдете до додатка, наприклад, повідомленнями або музичного плеєра. Якщо просто розблокувати телефон, то ви потрапляєте в режим очікування.

У фоновому режимі Samsung S8530 можуть працювати близько 10 додатків без шкоди продуктивності. З обмежень багатозадачності варто відзначити тільки одне. На даний момент можливий запуск будь-якого числа вбудованих додатків, а також одного Bada і одного Java-додатка. Запуск двох Bada-додатків одночасно неможливий. Це зроблено для збільшення стабільності продукту на момент запуску, в подальшому число додатків обіцяють збільшити.

Для того щоб відкрити диспетчер запущених програм необхідно тривало наживати центральну кнопку під дисплеєм. Додатки відображаються іконками у два стовпці. Можна закрити як всі програми, так і окремі.

Крім того, в Samsung S8530 Wave II реалізовано управління жестами. Так, подвійне поплескування по корпусу може запустити ту чи іншу функцію. Все це налаштовується в налаштуваннях апарата. Також при дзвінку, роботі будильника або подію з календаря досить перевернути телефон, щоб звук був приглушений. Профіль апарату при цьому не змінюється. А ось режим гучного зв'язку можна налаштувати таким чином, щоб під час дзвінка, поклавши його на стіл, автоматично активувався режим гучного зв'язку.

Програми та сервіси

id = "sub5">

У «Контактах» зберігається докладна інформація про номери і абонентах. Ви самі можете вибрати той чи інший варіант представлення даних. Можна налаштувати апарат для лівші, тоді повзунок курсора буде відображатися праворуч. Список відображається лише іменами, ліворуч від них - фотографія абонента, для перегляду деталей контакту необхідно його відкрити. В якості картинки імені може виступати будь-який графічний файл, а також фотографії чи відео.

Сортування записів здійснюється по порядку: спочатку всі контакти на російській мові потім всі імена англійською. У пам'яті телефону зберігається до 2000 імен з усіма заповненими номерами і даними.

У пункті «Повідомлення» містяться всі опції і варіанти роботи з SMS, MMS. Є режим відображення повідомлень в класичному вигляді, так і у вигляді чату як на Apple iPhone. Тут же зосереджені налаштування для роботи з усіма видами повідомлень. Унікальною функцією виступає відправка повідомлення у вказаний час. Написавши повідомлення, ви можете вказати в який час і який день відправити його адресату.

«Журнал» містить історію дзвінків, SMS / MMS-повідомлень, електронної пошти, чату і соціальних мереж в Facebook, Twitter та інших. Знайти обмеження для списку не вдалося, зокрема, до ста подій він містить без жодних проблем. Для окремих номерів можна вести чорний список, тоді дзвінки з них не будуть прийматися.

Пункт «E-mail» - вбудований поштовий клієнт POP3 / IMAP4 / Exchange Active Sync. Тут налаштувати до 5 аккаунтов, обмеження на кількість повідомлень для кожного дорівнює 1000. Підтримуються вкладення, але обмеження на розмір повідомлення при відправці 1 Мб. Для прийнятого повідомлення обмеження дорівнює 5 Мб. Отримані файли можна переглядати на телефоні за допомогою вбудованого браузера. Підтримується HTML, сторінки показуються нормально.

Наступним пунктом головного меню ховається «Браузер». В якості базового встановлений Dolfin 2.0. У ньому реалізована повноцінна підтримка HTML-ресурсів і безліч корисних функцій. Можна викликати панель з часто використовуваними функціями: список посилань на відвідані ресурси. Тут же є можливість налаштування яскравості підсвічування екрану в самому браузері. Підтримка Flash дозволяє переглядати всі ресурси без будь-яких обмежень. У браузері підтримується RSS-клієнт, можна завантажувати стрічки.

«Мої файли» - вбудований менеджер пам'яті. У ньому у вигляді папок відображається вміст пам'яті телефону і карти пам'яті. Всі файли за замовчуванням розбиті по папках: фото, відео, картинки, музика і т.д. Програма дозволяє перейменовувати, переміщати і запускати різні файли. У настойках є можливість відображати папки списком або в мініатюрах.

Магазин додатків Samsung App Store організований за образом і подобою Apple Store. Всі додатки розбиті за категоріями: програми, ігри, теми, відео, музика і т.п., є списки найпопулярніших безкоштовних і платних додатків, пошук за ключовими словами.

, є списки найпопулярніших безкоштовних і платних додатків, пошук за ключовими словами

У пункті «Годинник» зосереджено відразу чотири утиліти: будильник, світовий час, секундомір і таймер. Світовий Час відображається час для обраних міст. З'явилася карта, на якій можна вибирати часовий пояс.

В «Налаштуваннях» кожен користувач може налаштувати роботу телефону і окремих додатків, персоніфікувати інтерфейс мобільного телефону. В даний підрозділ входять всі опції пов'язані з роботою bluetooth, пакетною передачею даних GPRS, EDGE, UMTS, а також синхронізації даних. Крім того, тут же доступні настройки профілів, дисплея, часу, меню і віджетів, безпеки, пам'яті телефону та іншої службової інформації.

Серед встановлених додатків найбільш цікавим виглядає Picsel Viewer. Програма дозволяє відкривати на телефоні файли формату MS Office (наприклад, MS Word, Excel, PowerPoint), Adobe Acrobat (PDF), графічних і відеоформатів. Принадність технології - в її швидкодії: відкриття 20 Мб файлу PDF займає порядку декількох секунд, далі ви можете швидко прокручувати сторінки, масштабувати їх, повертати, як вам завгодно. Редагувати або створювати файли можна.

«Облікові записи» - місце, де зібрані всі акаунти від соціальних медіа Facebook, Twitter, MySpace, пошти, IM-месенджерів.

Музичні можливості

id = "sub6">

Відкриваючи плеєр в книжковій орієнтації екрану, ви бачите перед собою список з усіх композицій. Переглядаючи заголовки по горизонталі, можна побачити списки відтворення. У альбомному режимі Samsung Wave II з'являється карусель з дисків і треків.

Додаток підтримує mp3-файли з різним бітрейтом, в тому числі і з високим, а також MP4, AAC, AAC + і покращений AAC + H.263, H.264, WMA і потокове відео 3GPP. При програванні композиції на дисплеї відображається інформація про трек, альбом, виконавця. Управління зрозуміло, з ним розбереться будь-хто.

Існує підтримка випадкового або послідовного відтворення файлів. Доступна сортування за виконавцями, альбомами, жанрами, композиторам. Програвач можна згорнути і продовжувати працювати з іншими додатками. Інтерфейс плеєра спеціальним чином адаптований під можливості сенсорного дисплея. Центральні кнопки відповідають за налаштування відтворення. Тривале натискання на смугу прокрутки дозволяє перемотувати певний трек.

Крім плеєра в Samsung S8530 є і FM-радіо. Користувачеві доступний пошук до 99 радіостанцій в діапазоні від 87.5 МГц до 108 МГц. Є автоматичне налаштування всіх станцій, але для окремих каналів не можна призначити своє ім'я, вони завжди відображаються у вигляді частоти. Радіо працює і в режимі гучного зв'язку. Радіо працює у фоновому режимі. Функція RDS показує не тільки заголовок радіостанції в загальному списку вгорі, але і іншу інформацію. Радіопередачі можна записувати в пам'ять телефону.

Камера. Можливості фото і відео

id = "sub7">

Samsung S8530 має 5 Мпікс камеру з чотириразовим цифровим зумом і автофокусом. Підтримуються наступні дозволи знімків: 2560x1920, 2560х1536, 2048x1536, 2048х1232, 1600х1200, 1600х960, 800x480 пікселів. Кнопки регулювання гучності відповідають за наближення / видалення зображення. У порівнянні з попередніми моделями з'явилися і поліпшення. Вони в основному торкнулися кольору знімків, а також можливості вибирати точку фокусування на екрані дотиком.

Вони в основному торкнулися кольору знімків, а також можливості вибирати точку фокусування на екрані дотиком

Автоматичний контраст дозволяє в яскравий сонячний день домогтися гарної якості знімків. В ручному режимі налаштувань ISO доступні значення 50, 100, 200, 400, 800. Є такі режими зйомки: один знімок, розпізнавання посмішки, безперервний, панорама, вінтаж, портрет, пейзаж, нічний режим, спорт, у приміщенні, пляж / сніг, захід, світанок, осінні кольори, феєрверк, текст, сутінки, проти світла.

Телефон підтримує запис відео у форматі mpeg4 для максимального дозволу, причому, в налаштуваннях ви можете вказати, буде ролик записуватися зі звуком або без нього. Всі налаштування порівнянні з такими для фотографій, но Дозволу роликів інші, плюс підтрімуються ЕФЕКТ. Максимальна роздільна здатність - 1280х720 пікселів, також є здатністю 720х480 пікселів (30 кадрів), або роздільна здатність 640х480 пікселів (30 кадрів). Два додаткових дозволу - 320х240 і 176х144 пікселів.

Записується відео непогане. Воно відмінно виглядає на екрані телефону, так і на комп'ютері виглядає на «відмінно».

Фотографії та відео можна подивитися з меню «Мультимедіа». Фото і відео відображаються у вигляді мініатюр, список відкривається дуже швидко, немає ніяких затримок навіть при великому числі знімків або зображень. У галереї можна перегортати фотографії, відхиляючи телефон в ту або іншу сторону. Все це стало завдяки вбудованому акселерометру.

Пам'ять и ШВИДКІСТЬ роботи.

id = "sub8">

Під зберігання файлів та інших даних у внутрішній пам'яті Samsung S8530 зарезервовано 2 Гб. Телефон має можливість розширення вбудованої пам'яті за рахунок карт пам'яті microSD.

Продуктивність Samsung Wave II висока. Це видно з самого початку використання апарату. Інтерфейс практично літає, додатки запускаються швидко.

З апаратних особливостей моделі варто відзначити гігагерцовий процесор. Крім цього в телефоні є виділений чіп DNSe, який відповідає за обробку звуку, який співпадає з таким в плеєрах від Samsung. Samsung S8530 підтримує багатозадачність для додатків. Тривале натискання на кнопку «Меню» активує диспетчер запущених додатків. Користувач може не тільки завершити додаток, а й згорнути його.

КОМУНІКАЦІЙНІ возможности.

id = "sub9">

Крім стандартного підключення S8530 Wave II до комп'ютера через microUSB є підтримка Bluetooth 3.0 High Speed. Теоретична швидкість передачі становить порядку 24 Мбіт / с. Bluetooth Забезпечує бездротове Підключення періферійніх прістроїв: например, стереогарнітурі A2DP / AVRCP.

При підключенні до USB-порту предусмотрена кілька варіантів з'єднання: Media, Mass Storage, Samsung PC Studio. У режимі USB Mass Storage апарат чудово поєднується без додаткових драйверів, можна копіювати необхідні дані.

Модель підтримує пакетну передачу даних за технологіями GPRS та EDGE класу 12, а також мережі третього покоління UMTS з підтримкою HSPA. Телефон можна використовувати як модем, який забезпечує швидкість вхідного трафіку 7,2 Мбіт / с.

Samsung S8530 підтримує стандарт Wi-Fi 802.11 b / g / n. Майстер роботи схожий на такий для Bluetooth. При цьом для коректної роботи Wi-Fi в телефон винна буті вставлена ​​sim-карта.

Длительность роботи.

id = "sub10">

Samsung S8530 Wave II має літій-іонну батарею ємністю 1500 мАг. За інформацією самого виробника, час роботи пристрою в режимі розмови становить до 6 годин в 3G мережах; в режимі очікування до 20 днів. В условиях тестування при кількості дзвінків 15 - 20 хвилин в день, прослуховуванні плеєра [2 години на день] та годин перегляді інтернет-сторінок апарат працював два дні. При менших вікорістанні телефону можна розраховуваті на три дні роботи.

Варто відзначити, що негативно на часі роботи позначається робота інтернет-віджетів, які вимагають постійного з'єднання з Інтернетом. Заряджається акумуляторна батарея за 2,5 години.

Відео

id = "sub11">

Підсумки.

id = "sub12">

Писати якийсь окремий підсумок щодо Samsung Wave II не буду, оскільки він володіє тими ж перевагами і недоліками, що і перший Wave. До того ж і ціна у них теж ідентична. За фактом новинка це все той же смартфон тільки з трохи іншим екраном великим за розміром.

За інших рівних умов на Wave II варто звернути пильну увагу. Для більшості людей це буде цікавим рішенням. Хоча ось Skype встановити не вийде. Його просто немає для Bada принаймні поки. Деякі відсутні програми можна завантажити з Samsung App Store, асортимент якого обіцяють постійно поповнювати.

Преимущества

  • Красивий и Зручний інтерфейс новой Платформи Bada
  • Якісний сенсорний екран з підтрімкою мультитач
  • Надійний металевий корпус
  • Висока швидкість роботи

Недоліки

  • Мале число програм для установки
  • Слабкий Зовнішній динамік

За нашими даними, на дату цієї публікації Samsung S8530 Wave II можна було купити за ціною 17 500 рублів.
Апарат для тестування Надано компанією «Евросеть».

Схожі Сюжети / 6

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки