Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Датчики сигналізації Пандора, настройка чутливості датчиків

  1. Різновиди датчиків сигналізації Пандора
  2. Особливості спрацювання і налаштування датчиків
  3. Датчик удару
  4. Датчик руху (об'єму)
  5. Датчик температури

Компанія «Pandora» - один з популярних і затребуваних вітчизняних брендів, що пропонують широкий асортимент охоронних систем для транспортних засобів Компанія «Pandora» - один з популярних і затребуваних вітчизняних брендів, що пропонують широкий асортимент охоронних систем для транспортних засобів.

Більшість пропонованих захисних засобів не поступаються за якістю іноземним аналогам, а в деяких функціях мають перевагу над ними.

УВАГА! Знайдений абсолютно простий спосіб скоротити витрату палива! Не вірите? Автомеханік з 15-річним стажем теж не вірив, поки не спробував. А тепер він економить на бензині 35 000 рублів на рік! Читати далі"

Сигналізація Пандора - технологічний продукт, що поєднує в собі інноваційні розробки в сфері безпеки і володіє багаторівневим типом захисту від несанкціонованого доступу до автомобіля.

Асортимент продукції компанії складають такі лінійки, як:

  • Системи сигналізації;
  • Системи спостереження;
  • Іммобілайзери;
  • Різні типи датчиків (руху, удару, об'єму і т.д.).

Різновиди датчиків сигналізації Пандора

Саме датчики, що входять до складу протиугінних сигналізацій, забезпечують ефективну роботу охоронної системи в цілому. Ці прилади дозволяють контролювати наявність або відсутність факторів проникнення на об'єкт, що охороняється, або передають інформацію про його пошкодження.

Основні різновиди датчиків, які містять моделі автосигналізації Пандора:

  • Датчик удару. В основі його роботи лежить можливість вловлювати рівень вібрації на корпусі автомобіля, що перевищує встановлені під час налаштування норми;
  • Датчик руху. Спрацювання датчика відбувається при спробі викрадення авто, або його постановки на евакуатор;
  • Датчик нахилу. Реагує на зміну положення кузова транспортного засобу;
  • Датчик об'єму. Застосовується для охорони салону автомобіля, а також периметра кузова, і реагує на наявність руху;
  • Датчик температури. Залежно від моделі показує зміну температури двигуна, або повітря в салоні;
  • Датчики відкриття будь-якої з дверей, капота або багажника. Спрацьовують при наявності несанкціонованого доступу.
  • Датчик зміни напруги в мережі. Сигналізує про зміну напруги бортової мережі авто.

Правильна установка і настройка датчиків забезпечує їх правильну роботу, запобігає помилкові спрацьовування і допомагає не допустити різні збої у функціонуванні охоронної системи.

Багато хто помилково вважає, що чим більша кількість датчиків встановлено, тим надійніше захист автомобіля. Насправді це не завжди так. У більшості випадків правильно налаштована чутливість того чи іншого датчика може забезпечити ефективну роботу навіть самого простого виду сигналізації.

Особливості спрацювання і налаштування датчиків

Налаштування чутливості датчиків дозволяє зробити охоронну систему ефективної, а її роботу коректної, виключаючи помилкове спрацьовування тоді, коли в ній немає необхідності.

Датчик удару

Такий датчик дозволяє фіксувати будь-які дії механічного характеру на корпус автомобіля - удари, стуки, похитування. Він оповіщає власника в разі невдалого паркування поруч іншого автомобіля, сигналізує про удари, як по корпусу, так і по склі, про спроби будь-якого злому або про проникнення всередину через розбите скло.

Налаштування датчика удару може бути реалізована за допомогою брелока. Щоб налаштувати рівень тривожного типу спрацювання слід дотримуватися таких дій. Послідовно натискаючи кнопку «F» виконати вхід в режим налаштування. вибрати Налаштування датчика удару може бути реалізована за допомогою брелока , Після чого затиснути на 3 секунди кнопку . коли почне блимати в парі з лівою стороною екрану, починається настройка рівня тривожного сигналу. Щоб зменшити чутливість, слід швидко натискати на значок . У разі необхідності збільшення рівня чутливості, короткі натискання виробляються на іконку (Тобто спрацьовує датчик удару навіть при мінімальному рівні впливу на кузов авто).

Для регулювання попереджувального рівня датчика необхідно виконати коротке натискання на кнопку «F» і перейти в режим настройки попереджувального рівня.

Максимальний рівень чутливості для кожного з режимів становить 50.

У лівій частині на індикаторі висвічується чутливість тривожного рівня, в правій - параметрів попереджувального рівня. Для установки на базовий блок нових значень рівня чутливості, і виходу з режиму налаштувань слід натиснути і утримувати кнопку протягом 1 секунди. У лівій частині на індикаторі висвічується чутливість тривожного рівня, в правій - параметрів попереджувального рівня

Датчик руху (об'єму)

Одним з варіантів поліпшеного захисту є вдосконалений датчик об'єму Pandora VS 22d. Він забезпечує спрацьовування сигналізації як при наближенні до автомобіля, так і при несанкціонованому проникненні в салон, забезпечуючи додаткову охорону по всьому периметру транспортного засобу. Завдяки розширеному динамічному діапазону даний датчик руху Pandora, має високу чутливість до уловлювання коливань. А настройка його чутливості може проводитися, як за допомогою брелока, так і регулюванням, розташованої на корпусі.

Налаштування чутливості датчика виконується так само, як і у попередньої моделі:

  • Для входу в режим налаштувань кнопка «SETUP» утримується протягом 2-х секунд;
  • Для настройки попереднього рівня регулювання в більшу або меншу сторону здійснюється натисканням клавіш «плюс» чи «мінус» на блоці 1-st SENS;
  • Для регулювання тривожного рівня збільшення або зменшення проводиться натисненням клавіш «плюс» чи «мінус» на блоці 2-nd SENS;
  • Щоб зберегти встановлені значення, кнопку «SETUP» слід утримувати протягом 2-х секунд. При цьому одночасно триразово загоряються червоний і зелений індикатори.

При відсутності будь-яких натискань протягом 60 секунд буде виконаний автоматичний вихід із збереженням встановлених параметрів.

Налаштування датчика обсягу може бути виконана і за допомогою брелока системи DXL 3700 або більш високих модифікацій Налаштування датчика обсягу може бути виконана і за допомогою брелока системи DXL 3700 або більш високих модифікацій. Для цього необхідно натиснути клавішу «F» і вибрати піктограму , А потім утримувати протягом 3-х секунд. Після чого піктограма почне блимати, сигналізуючи про початок настройки рівня. Регулювання проводиться за допомогою іконки - зменшення рівня чутливості, і іконки - збільшення рівня. Коротким натисканням кнопки «F» перемикається режим настройки між попереджувальним рівнем датчика і тривожним .

Датчик температури

Датчик температури двигуна Пандора дозволяє вимірювати температуру агрегату з високою точністю в заданій точці. Це дає можливість водієві бачити реальний стан мотора і робити висновок про початок руху. Крім того, така система дозволяє запускати двигун за встановленим таймером, або показниками температури.

Датчики, що встановлюються в системах сигналізації Пандора відрізняє висока точність, максимальна чутливість і технологічність. Кожна запропонована система - це багатофункціональний комплекс для ефективного захисту автомобіля, який може бути встановлений на найрізноманітніші марки і моделі транспортних засобів.

Втомився платити за штрафи? Вихід є!

Забудьте про штрафи з камер! Абсолютно легальна новинка - Глушилка камер ГИБДД, приховує ваші номери від камер, які стоять по всіх містах. Детальніше за посиланням.

  • Абсолютно легально (стаття 12.2);
  • Приховує від фото-відеофіксації;
  • Підходить для всіх автомобілів;
  • Працює через роз'єм прикурювача;
  • Не викликає перешкод в радіоприймачі і стільникових телефонах.
дізнатися подробиці

Підпишіться, щоб не пропустити нічого важливого

Не вірите?
Втомився платити за штрафи?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки