Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Телевізори LG

  1. Телевізори LG в Одесі зі складу інтернет магазин Mobileplanet.ua Огляд телевізорів LG
  2. Телевізори LG 5 серії
  3. Телевізори LG 6 серії
  4. Телевізори LG 7 серії
  5. Телевізори LG 8 серії
  6. Телевізори LG 9 серії
  7. OLED телевізори LG
  8. Де купити телевізори LG в Україні

Телевізори LG в Одесі зі складу інтернет магазин Mobileplanet.ua

Огляд телевізорів LG

Побутова техніка південнокорейської фірми LG не потребує представлення. Її продукти завжди цінувалися на світовому ринку за рахунок високої надійності і застосування передових технологій. Не виключенням стали телевізори LG, які вважаються одними з кращих в світі за якістю зображення і доступності цін. У даній статті ми розглянемо весь модельний ряд LCD-телевізорів даної торгової марки.

Телевізори LG 5 серії

LCD телевізори LG 5 серії представлені кількома моделями з розмірами екранів:

Дисплеї телевізорів мають покриття антивідблиску і світлодіодне підсвічування, завдяки чому поліпшується якість зображення. Екрани підтримують високий дозвіл 1920х1080 пікселів.

Екрани підтримують високий дозвіл 1920х1080 пікселів

Звукова система Full HD телевізорів цієї серії складається з двох стереодинамиков потужністю 10 Вт кожен. Моделі даної лінійки підтримують всі основні формати відтворення аудіо та відео файлів. Телевізори LG 5 серії відносяться до бюджетної категорії і мають доступні ціни.

Телевізори LG 6 серії

Представники цього модельного ряду відтворюють зображення високої чіткості з роздільною здатністю 3840х2160 точок. Під будь-яким кутом перегляду 4K телевізори LG передають насичені і натуральні кольори картинки. Для свободи вибору проглядається контенту всі моделі підтримують функцію інтерактивного телебачення на базі операційної системи webOS. Smart телевізори LG 6 серії мають багато варіантів розмірів:

Крім більш якісного зображення, в порівнянні з попередньою лінійкою, моделі LG 6 серії мають поліпшене об'ємне звучання, яке забезпечують приховані стереодинаміки потужністю 20 Вт. Для підключення до мережі встановлений роз'єм Ethernet а також інтегрований Wi-Fi модуль. Також є 2 USB виходу і 3 роз'єми HDMI. Якщо ви хочете купити якісний Smart телевізор LG за доступною ціною - замовляйте моделі 6 серії.

Телевізори LG 7 серії

Телевізори LG 7 серії повністю змінили уявлення про перегляд зображень. Ультрасучасний дисплей на основі матриці IPS 4K Quantum за допомогою технології Billion Rich Colors здатний передати мільярди живих квітів. Картинка не втрачає чіткості і насиченості під будь-яким кутом перегляду.

Ця лінійка представлена ​​моделями з діагоналями:

Smart телевізори LG 7 серії підтримують опцію Magic Remote, що дозволяє управляти інтерфейсом і всіма функціями пристрою за допомогою голосу або жестів. Купивши таку модель, ви повною мірою зможете насолодитися переглядом улюблених телепередач, фільмів і спортивних трансляцій.

Телевізори LG 8 серії

Телевізори даного модельного ряду мають сучасну IPS панель з унікальним стандартом зображення Nano Cell, яка дозволяє розширити колірний спектр, і передати нові і яскраві відтінки. Для дисплеїв застосовується локальна світлодіодна Edge підсвічування. Широкий кут огляду робить картинку насиченою і контрастною незалежно від того, як ви розташовані щодо екрану. LG 8 серія характеризується широкоформатними телевізорами LG з діагоналями:

  • 49 дюймів;
  • 55 дюймів;
  • 65 дюймів;
  • 79 дюймів.

Smart телевізори LG даного модельного ряду працюють на платформі ОС webOS версії 3.5. Вона має високий ступінь захисту, запобігаючи всі спроби злому і витоку персональної інформації. Управляються телеприймачі за допомогою функціонального пульта ДУ Magic Remote або смартфона. Всі моделі мають вбудований Wi-Fi адаптер для бездротового підключення до мережі, а також кілька виходів USB і HDMI.

Телевізори LG 9 серії

Елегантний і витончений дизайн телевізорів LG 9 серії поєднується з високою функціональністю і поліпшеною якістю зображення. Сучасна 4К IPS панель передає насичену яскравими квітами картинку відмінною контрастності, незалежно від кута огляду. Технології світлодіодного підсвічування Ultra Luminance і Local Dimmig підтримують рівень яскравості локально в тих місцях, де це необхідно.

Моделі 9 серії можна купити з такими розмірами діагоналей:

Ці широкоформатні телевізори стануть відмінним рішенням для домашнього кінотеатру. Вони забезпечать не тільки зображення високої чіткості з частотою 120 кадрів / сек, але і об'ємне звучання. Аудіосистема представлена стереодинаміками і сабвуфером загальною потужністю 40 Вт. Телеприймачі оснащені інтегрованим модулем Wi-Fi, мають вбудований браузер і підтримують сервіси Mobile app, Netflix, Amazon.

OLED телевізори LG

OLED телевізори LG мають унікальну панель на основі органічних світлодіодів, виготовлену із застосуванням передових технологій. Це продукти нового покоління, які відносяться до преміум-сегменту. Зображення з високою деталізацією і рівнем яскравості досягається завдяки індивідуальному програмному управлінню кожним пікселем. Дисплеї мають матове покриття і підтримують дозвіл 3840x2160 точок.

Такі телевізори компанія LG випускає тільки у великих розмірах:

Об'ємне звучання OLED телевізорів здійснюється за допомогою саундбара, розташованого в стелі приміщення. Він представлений стереодинаміками і сабвуфером. Цифрова обробка аудіосигналів дозволяє відчути багатоканальний звук високої чіткості. Телеприймачі цієї серії оснащені Wi-Fi модулем, роз'ємами Ethernet, HDMI, USB, підтримують підключення клавіатури, миші. Управляються за допомогою універсального пульта або смартфона.

Де купити телевізори LG в Україні

Всі серійні моделі телевізорів LG ви знайдете в каталозі інтернет-магазину MobilePlanet . Крім того, тут представлений великий асортимент телевізорів різних виробників. Такий вибір дозволяє кожному користувачеві підібрати товар з найбільш підходящими параметрами і ціною. Щоб ознайомитися з найбільш продаваними телевізорами, рекомендуємо перейти в розділ нашого сайту « ТОП-прожаж ». Замовити будь-який товар з онлайн-каталогу можна в один клік через корзину або зв'язавшись з нашим менеджером по телефону.

В'ячеслав Вербанов

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки