Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

【Блоки живлення для ноутбуків Apple】 купити недорого в Києві ➔ зарядка для ноутбука від Інтернет-магазину Fixcenter, Україна

  1. Як вибрати блок живлення Apple правильно? Техніка від бренду Apple вважається еталоном надійності...
  2. Основні відмінності роз'ємів різних поколінь
  3. Важливі нюанси при виборі мережного адаптера

Як вибрати блок живлення Apple правильно?

Техніка від бренду Apple вважається еталоном надійності і довговічності, але навіть з нею трапляються казуси Техніка від бренду Apple вважається еталоном надійності і довговічності, але навіть з нею трапляються казуси. Незважаючи на високу якість кожної деталі, навіть найміцніша техніка має свій термін експлуатації. Не є винятком і ноутбуки макбуков, в яких найбільш уразливі блоки живлення. При інтенсивному використанні цих гаджетів, Apple блок живлення потребує ремонту або заміні, один раз в декілька років. Часті поломки - перетіраются кабелю в місцях перегинів, виходить з ладу «начинка» самого блоку.

Поки користувач не стикається з подібною проблемою, здається, що блок живлення для ноутбука Apple ідентичний у всіх моделях. На практиці це зовсім не так, тому важливо визначити модель ноутбука, його модифікацію, щоб блок живлення АППЛ для ноутбука купити, який точно вам підійде. У каталозі магазина представлені блоки живлення для всіх модифікацій ноутбуків Apple.

особливості модифікацій

Перше, що потрібно визначити в пошуках нового адаптера - потужність, а також тип роз'єму. В аксесуарах Apple, різних років, встановлені штекери типу MagSafe (L і T типу), MagSafe 2 і USB Type C.

T-подібний роз'єм MagSafe можна було б сплутати з версією MagSafe 2, але у них є відмінності. Перший варіант виготовлений з білого пластику, другий же алюмінієвий і пофарбований в сріблястий колір.

Під стандартом MagSafe об'єднані адаптери харчування для всіх ноутбуків Apple, які випускалися до 2015 року. Головна особливість адаптерів криється в магніті, що запобігає передчасні пошкодження кабелю.

MagSafe 2 кардинально не відрізняється від штекера MagSafe з T-подібним інтерфейсом, але новий стандарт ширше і має зменшену товщину. Відповідно, ціна блоку живлення ноутбука Apple залежить від модифікації і року випуску пристрою.

Основні відмінності роз'ємів різних поколінь

Важливо пам'ятати, що блок MagSafe 2 несумісний з роз'ємами старих стандартів - T- і L-образними MagSafe. Якщо є завдання під'єднати новий штекер до старого гнізда, використовується спеціальний конвертер.

Отже, MagSafe 2 підійде для макбуков Ейр, макбуков Про РЕТІНА Retina 13 ", 15", випущених з 2012 по 2015. MagSafe встановлений на всіх макбуков до 2012 року.

В останніх моделях макбуков, які випускалися з 2015 року, встановлений роз'єм USB Type-C. Візуально його просто відрізнити за значно зменшеним розмірам гнізда харчування. Адаптер USB-C позбавлений магніту в роз'ємі, має знімний кабель. Це суттєва перевага, оскільки кабель можна перевозити і зберігати окремо, виключаючи можливість заломів і поломки шнура. Крім того, мережевий адаптер розширює функціональність - його можна використовувати і з планшетами, і з ноутбуками Еппл. У нашому магазині ви легко зможете купити блок живлення для ноутбука Apple типу USB-C.

Важливі нюанси при виборі мережного адаптера

Крім типу роз'єму, важливо вибрати коректну потужність Крім типу роз'єму, важливо вибрати коректну потужність. Параметр вказується на упаковці товару і в описі на сайті.

Підібрати потужність адаптера легше, якщо знати модель і рік виготовлення вашого макбуков. Блоки живлення типу USB Type-C випускаються в трьох номіналах:

  • MacBook Retina діагональ 12 - 29 Вт;
  • MacBook Pro діагональ 13 - 61 Вт;
  • MacBook Pro діагональ 15 87 Вт.

Адаптери MagSafe 2 також мають відмінності за моделями: 45 Вт (MacBook Air з діагоналлю 11 і 13), 60 Вт (MacBook Pro Retina 13 ") і 85 Вт (MacBook Pro Retina 15").

Дізнатися точну модель ноутбука можна у вкладці «Про це Mac», порівняти інформацію з таблицями сумісності на офіційному сайті. Також ви завжди можете уточнити цей параметр у продавця-консультанта.

На блок живлення для ноутбука Apple ціна встановлена ​​доступна всім власникам цієї надійної техніки.

Як вибрати блок живлення Apple правильно?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки