Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Sony Ericsson Xperia Arc S: прискорений флагман

  1. зміст Дизайн, конструкція і комплектація Програмне забезпечення Камера досвід використання...
  2. Програмне забезпечення
  3. Камера
  4. досвід використання
  5. підсумок

зміст
  1. Дизайн, конструкція і комплектація
  2. Програмне забезпечення
  3. Камера
  4. досвід використання
  5. підсумок

На початку року Sony Ericsson представила флагманську модель Xperia Arc . Її процесор і об'єм оперативної пам'яті, як стало відомо пізніше, виявилися аналогічні іншим смартфонам компанії 2011 року. З одного боку - це добре, адже навіть молодші пристрої пропонують 1-ГГц процесор і 512 Мб ОЗУ. З іншого боку - погано, так як всі «флагманство» Xperia Arc звелося до великого дисплея і тонкому корпусу.



Пасивно спостерігати за тим, як конкуренти анонсують двоядерні Android-телефони, а користувачі роблять вибір на основі частоти процесора, компанія не стала і вирішила вивести на ринок вдосконалену версію Xperia Arc S. Від Xperia Arc модель відрізняється частотою процесора Qualcomm Snapdragon MSM8255 (1,4 ГГц замість 1 ГГц) і додатковими кольорами - чорним, білим і рожевим. Розглянемо апарат!


Технічні характеристики Sony Ericsson Xperia Arc S (LT18i):

  • Мережа: GSM / GRPS / EDGE (850/900/1800/1900 Мгц), WCDMA / HSPA (900/2100 МГц)
  • Платформа (на момент анонса): Android 2.3.4 (Gingerbread)
  • Дисплей: сенсорний, ємнісний, 4,2 ", 854 х 480 крапок, 16 млн кольорів, Sony Mobile Bravia Engine, TFT, мінеральне скло
  • Камера: 8,1 Мп, автофокус, спалах, визначення осіб, геотеггінг, запис HD-відео 720p, матриця Sony Exmor R
  • Процесор: 1,4 ГГц, Qualcomm Snapdragon MSM8255
  • Графічний чіп: Adreno 205
  • ОЗУ: 512 Мб
  • Внутрішня пам'ять: 320 Мб (з 1 Гб)
  • Карта пам'яті: microSD (до 32 Гб)
  • A-GPS
  • Wi-Fi (802.11b / g / n)
  • Bluetooth 2.1 + EDR
  • 3,5-мм роз'єм
  • microUSB 2.0
  • HDMI
  • FM-радіо з RDS
  • Цифровий компас, датчики положень, наближеності і освітленості
  • Аудіо: MP3, AAC, AAC +, eAAC +, AMR-NB, AMR-WB, MIDI, OGG
  • Відео: 3GP, MP4
  • Фото: JPEG, BMP, WBMP, PGN, GIF, PNG
  • Акумулятор: 1500 мАг
  • Час роботи в режимі розмови: до 7 годин 25 хвилин в мережах 2G, до 7 годин 35 хвилин в мережах 3G
  • Час роботи в режимі очікування: до 460 годин
  • Час роботи в режимі музичного плеєра: до 37 годин
  • Час роботи в режимі перегляду відео: до 6 годин 25 хвилин
  • Розміри: 125 x 63 x 8,7 (10,9) мм
  • Вага: 117 г
  • Формфактор: моноблок з тачскріном
  • Тип: смартфон
  • Комплектація: зарядний пристрій ЕР800, карта пам'яті на 16 Гб, USB-кабель ЕС600R, HDMI-кабель IM820, акумулятор BA750, стереогарнітура MH650, документація
  • Кольори: чорний, білий, рожевий
  • Дата анонса: 31 серпня 2011 року
  • Дата релізу: 4 квартал 2011 року

Дизайн, конструкція і комплектація



Офіційна російська комплектація Sony Ericsson Xperia Arc S включає зарядний пристрій ЕР800, карту пам'яті на 16 Гб, USB-кабель ЕС600R, HDMI-кабель IM820, акумулятор BA750, стереогарнитуру MH650, документацію. У ряді європейських країн в телефон вставлена ​​8-Гб картка пам'яті і в коробці відсутній кабель HDMI (наш випадок).



У Росії Xperia Arc S вийшов восени в трьох кольорах, відмінних від Xperia Arc: білому, чорному і рожевому. До нас на тестування потрапив чорний варіант, виконаний з глянсового пластика. Конструкційних відмінностей між Xperia Arc S від Xperia Arc немає.



Лицьова сторона містить датчики освітленості і наближеності, розмовний динамік, 4,2 "дисплей з роздільною здатністю 854 х 480 крапок (захищений мінеральним склом і невидимою наклейкою), три апаратні клавіші (назад, додому, меню) і логотипи - Sony Ericsson і Xperia. На лівому торці не дуже вдало знаходиться 3,5-мм гніздо для навушників. На правий торець винесена маленька кнопка камери, клавіша регулювання гучності, порт microUSB, світлодіод. На верхньому торці знайшлося місце під HDMI-порт і мініатюрну кнопку вимикання / блокування. На задній панелі є 8,1-Мп камера з автофокусом і спалахом, логотипи і динамік. Витягнути microSD і SIM можна тільки попередньо знявши батарею ємністю 1500 мАг.



Зазвичай тонкі і великі телефони не дуже зручно лежать в руці, але Xperia Arc S - приємний виняток. Якщо взяти його в руку, то завдяки округлої задній кришці у вигляді арки він стосуватиметься долоні. І правші, і лівші з руками середнього розміру можуть натискати на всі кнопки однією рукою. В цілому конструкція телефону сподобалася, хоча клавішу блокування можна було б зробити виразнішими. Мала товщина наклала обмеження на розташування роз'ємів, внаслідок чого 3,5-мм гніздо знаходиться збоку - слухати музику в навушників і тримати телефон в кишені брюк навряд чи вийде. Унаслідок тонкого корпусу в апараті відсутній фронтальна камера.


Програмне забезпечення



Станом на середину грудня, Xperia Arc S заснований на Android 2.3.4 (Gingerbread). Версія збірки - 4.0.2.A.0.42. Нагадаю, що телефон, так само як і інші смартфони Sony Ericsson 2011 року, отримає Android Ice Cream Sandwich в I кварталі 2012 року.


Не бачу сенсу докладно розписувати графічний інтерфейс і програмний набір Xperia Arc S, так як вони нічим не відрізняються від того, що пропонують Xperia Pro і Xperia Neo . Але зупинюся на деяких моментах.



По-перше, не можна не відзначити Facebook всередині Xperia. Цей сервіс інтегрує популярну соціальну мережу в телефон, дозволяючи легко і просто ділитися сподобалася музикою або фото, додавати користувачів в телефонну книгу, пов'язувати календар, дізнаватися, що дивляться, слухають і у що грають друзі.



По-друге, Xperia Arc S пропонує велику кількість віджетів на будь-який смак. По-третє, на Xperia Arc S предустановленно багато програм для вирішення широкого кола завдань. З їх допомогою можна слухати улюблені композиції, дивитися фото та відео, дізнаватися місце свого перебування, новини і погоду, спілкуватися в соціальних мережах, читати документи, дивитися новини і погоду, і т.д. і т.п.


Графічна оболонка Xperia не має назви і Sony Ericsson поки не ставить на неї впритул. Однак вона заслуговує позначення і все йде до того, що Sony почне її просувати так само, як це роблять Samsung і HTC зі своїми TouchWiz і Sense. Інтерфейс Xperia, на мою думку, нічим не поступається TouchWiz і Sense, виглядає стильно, працює швидко.


Камера



У Xperia Arc S застосовується 8,1-Мп камера з матрицею Exmor R, автофокусом, спалахом і функцією запису HD-відео. Програма підтримує Геотегування, кілька режимів фотозйомки, створення 3D-панорам. Xperia Arc S знімає на рівні інших 8,1-Мп телефонів Sony Ericsson, що не дивно, адже в них застосовуються однакові модулі.


Кілька знімків для порівняння з конкурентами:


Sony Ericsson Xperia Arc S зліва і Apple iPhone 4S справа:



Sony Ericsson Xperia Arc S зліва і Sony Ericsson Xperia Neo справа:



Ролик для оцінки якості відеозапису:



досвід використання


Як стверджує виробник, Xperia Arc S з 1,4-ГГц процесором продуктивніше 1-ГГц Xperia Arc в середньому на 25% (включення камери і обробка медіафайлів виробляються на 25% швидше, а сторінки завантажуються приблизно на 20% швидше). Порівняти швидкість роботи Arc S з оригінальним Arc, на жаль, не було можливості, зате під рукою виявився Xperia Neo, який апаратно дуже близький до Arc. Порівняння показало, що, так, Xperia Arc S дійсно швидше відкриває програму, але різниця настільки несуттєва (навіть не в секундах), що міняти Xperia Arc на Xperia Arc S немає сенсу. Також якщо вибирати між ними, то я б віддав перевагу тій моделі, яка коштує дешевше. Або зробив вибір за забарвленням (білий Xperia Arc S дуже вже й хороший, як і рожевий), а от чорний корпус притягує відбитки пальців немов магніт.



У тесті Quadrant Xperia Arc S набрав 1 957 очок, Xperia Neo - 1520, Xperia Active - 1532. Результати в AnTuTu: 3672, 2994 і 3087 балів відповідно. Результати в бенчмарке Vellamo: Xperia Arc S - 1006 очок, Xperia Neo - 816 балів.


Що Arc, що Arc S привертають увагу дизайном і враження не псує те, що корпуса цілком і повністю виконані з пластика. Старий флагман Xperia X10 з часом почав сильно скрипіти, але Xperia Arc S тримається молодцем, враховуючи, скільки разів я знімав його кришку і скільки разів це робили тестери до мене.


Телефон гучний - значно голосніше Xperia Neo. Сенсорна панель якісна - відмінно реагує належним чином і має хороші кути огляду. Завдяки технології no air gap (відсутність повітряного прошарку між склом і дисплеєм) картинка знаходиться як би прямо під склом - це відразу ж впадає в очі. А ось корисність функції Mobile BRAVIA Engine (покращує якість фото і відео) я так до кінця і не визначив. Якщо я не вселяють собі, то вона правда робить картинку трішки соковитіше.



Час роботи Xperia Arc S при програванні HD-відео в форматі MP4 (на максимальній яскравості екрану, з включеними бездротовими модулями і GPS) склав 4 години 52 хвилини. Xperia Neo протримався 5 годині 31 хвилині, Nokia N9 - 5 годин 20 хвилин, а iPhone 4S - 6 годин 52 хвилини. Заявлений виробником час роботи телефону при програванні відео обмежена - 6 годинами 25 хвилинами (проти 7 годин і 25 хвилин для Xperia Arc). При використанні традиційного використання без активного веб-серфінгу апарату під силу протриматися пару днів на одному заряді.


Стандартний додатків, як говорилося вище, дуже багато. Звичайно, не всі вони корисні, а тих, що не вистачає, можна в дві секунди завантажити з Android Market. Благо телефон підтримує Wi-Fi і HSPA (14,4 Мбіт / с).


підсумок



Наближається кінець року і можна підводити деякі підсумки. Лінійка японсько-шведського вендора 2010 року виглядала в гнітюче, і мало хто вірив в те, що в 2011 році він зможе випускати конкурентоспроможні рішення. Але слідом за Xperia Arc світло побачили Xperia Pro, Xperia Ray, Xperia Mini Pro, Xperia Active, Live with Walkman - всі вони є одними з кращих в своїх класах. Модель Xperia Arc S, що вийшла в IV кварталі, не може на рівних помірятися мускулатурою з Samsung Galaxy S 2, LG Optimus 3D або HTC Sensation XL. Але на її боці дизайн, зручний інтерфейс і те, що рядові користувачі Android навряд чи помітять різницю у швидкодії одноядерного 1,4-ГГц смартфона і телефону з двоядерним процесором.


Але на її боці дизайн, зручний інтерфейс і те, що рядові користувачі Android навряд чи помітять різницю у швидкодії одноядерного 1,4-ГГц смартфона і телефону з двоядерним процесором

Sony Ericsson незабаром стане просто Sony, але впевнений, що відмінні смартфони вона випускати не перестане. Згідно з останніми витокам, на 2012 рік заплановані цікаві рішення, на чільне яких знову поставлені не тільки характеристики, але і дизайн. Телефони в сучасному світі - це аксесуари. І компанія розуміє це як ніяка інша.



Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки