Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

який телефон купити замість iphone 6

  1. Читайте також
  2. Xiaomi Mi5 vs iPhone 6 - ЩО КРАЩЕ?
  3. Читайте також

Якщо ти шукаєш унікальний телефон, у Motorola є те, що тобі потрібно

Якщо ти шукаєш унікальний телефон, у Motorola є те, що тобі потрібно. Для Moto X (2014 року) можна обрати 25 варіантів зовнішнього вигляду, а саме 8 різних дерев'яних або шкіряних задніх панелей преміум-класу. Телефон оснащений 5.2-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1080p - це один з найбільших екранів посеред телефонів, далі вже починаються планшети (згадується Samsung Galaxy Note 4). Додамо до цього ОС Android 4.4, 16 або 32 ГБ внутрішньої пам'яті і 13-мегапіксельну задню камеру - і отримаємо дуже хороший телефон. Вартість на Moto X (2014 року) в США починається з 99 (з дворічним договором, без нього - 499), а до кінця місяця апарат з'явиться в країнах Північної і Латинської Америки, Європи та Азії.

Подобається тобі це чи ні, але у нас на даний момент йде рік Селфі, і Nokia тут як тут зі своїм Lumia 730. На телефоні встановлена ​​Windows 8.1 і він облаштований всім необхідним для Селфі: 5-мегапіксельною камерою на передній панелі з ширококутним об'єктивом і встановленим додатком для редагування Селф (на більшості телефонів дозвіл передньої камери складає, в кращому випадку, 2 мегапікселя, у iPhone 5s - 1.2). Так, природно, мотивована аудиторія «Селфі» -Телефон - девченки підліткового віку, але властивості все одно вселяють повагу: чотирьохядерний процесор з частотою 1.2ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті, 4.7-дюймовий екран з роздільною здатністю 720p і 6.7-мегапіксельна задня камера. Ціна телефону Nokia Lumia 730 Dual SIM становить 12 990 рублів - і вже можна оформити попереднє замовлення.

Читайте також

ТОП 5 Android смартфонів, які перевершують IPHONE 6

iPhone 6 природно непоганий телефон, але його завищена ціна і безпідставний ажіотаж роблять йому погану славу

Xiaomi Mi5 vs iPhone 6 - ЩО КРАЩЕ?

У цьому відео порівнюємо старенький iphone 6 з xiaomi mi5 підписувати на канал, став лайк :) Купити Xiaomi Mi5.

Sharp AQUOS Crystal

Читайте також

Незважаючи на всі інновації в iPhone, це не єдиний телефон, який викликає захоплення і подив публіки. AQUOS Crystal від Sharp виглядає просто потрясно, завдяки, фактично повній відсутності обідка навколо екрану і звучить більш вражаюче через технології «Crystal Sound» від Harman / Kardon Цей телефон на ОС Android облаштований 5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 720p, який начебто висить в повітрі і виглядає чудово. Властивості теж вражають: чотирьохядерний процесор з частотою 1.2ГГц, 1.5 Гб оперативки і 8-мегапіксельна задня камера. Важко сказати, коли цей аксесуар з'явиться в магазині в твоєму районі. Зараз AQUOS Crystal доступний тільки в Японії, але скоро вийде на ринок в американській торговельній мережі Sprint за дуже доступною вартості - 240 без договору.

Samsung Galaxy S5

Якщо ти не любитель iPhone, то ти напевно вже купив для себе Samsung Galaxy S5. А якщо ще не встиг, подумай про це. Galaxy S5 працює під управлінням Android 4.4, а властивості просто вражають: чотирьохядерний процесор з частотою 2.5ГГц, 2Гб оперативки, 16-мегапіксельна задня камера, екран з діагоналлю 5.1 дюйма і дозволом 1080p. І коштує він всього 200 (з договором на 2 роки, без договору - 599). Випускається два варіанти: з 16 і 32 гб внутрішньої пам'яті, також є роз'єм для microSD карт об'ємом до 128 гб - це в два рази більше, ніж у будь-якого iPhone до 6-ої моделі. Вартість у цього апарату теж вражаюча - 29990 рублів. Зате він вже доступний у всіх головних торгових мережах.

Зараз, коли вже анонсований 6-ий iPhone, 5-ий здається мотлохом - але це зовсім не так. Це хороший телефон, він облаштований двоядерним процесором A7 з частотою 1.3ГГц, 1 гб оперативки, 4-дюймовим екраном Retina і 8-мегапіксельною задньою камерою. Якщо ти твердо вирішив використовувати тільки пристрої з iOS, модель 5s - хороший економний варіант телефону, який не застаріє ще рік-два, а його вартість буде зменшуватися з кожним місяцем.

Читайте також

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки