Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

GSM сигналізація для гаража: комплектація, принцип роботи, вибір моделі

  1. Системи охорони для гаража
  2. саморобні сигналізації
  3. Поради фахівців
  4. Вибір моделі сигналізації
  5. профілактика викрадення

GSM сигналізація для гаража - це охоронний пристрій, де повідомлення про тривогу здійснюється за допомогою мобільного зв'язку. На ринку представлені різноманітні моделі сигналізацій - від простих і недорогих, до технічно складних і дорогих.

На ринку представлені різноманітні моделі сигналізацій - від простих і недорогих, до технічно складних і дорогих

Комплект охоронної сигналізації

Чи не оснащені сигналізацією приміщення, навіть якщо це бокси з централізованою охороною, не є повністю безпечними. Охоронна сигналізація дозволяє виключити людський фактор і перевести проблему збереження майна в чисто технічну площину.

Системи охорони для гаража

Найбільш ефективними системами вважаються охоронні пристрої, що функціонують на звичайних батарейках. Перевагою таких пристроїв є можливість використання в місцях, де відсутня електрика. Недоліком таких систем є обмеженість корисних опцій.

До найбільш поширених систем відносяться:

  • «Експрес»;
  • «Дача 01».

Перша система є однією з найбільш доступних за ціною. Вона відрізняється простотою в налагодженні і експлуатації. Постановка на охорону і зняття з неї проводяться за допомогою брелока. Останні модифікації пристрою можуть бути оснащені светозвуковой сиреною на автономному живленні.

Охоронний пристрій «Дача» також популярно у власників гаражів. Для системи характерний широкий спектр експлуатаційних температур: від -20 до +60 градусів за Цельсієм, що дає можливість задіяти «Дачу» в різноманітних кліматичних зонах. Автономне живлення розраховане на рік роботи. Включення охорони і її відключення проводиться за допомогою ключа. Прослуховувати територію, що охороняється дозволяє вбудований мікрофон. В останніх модифікаціях є можливість підключення до восьми датчиків.

В останніх модифікаціях є можливість підключення до восьми датчиків

Схема принципу роботи GSM сигналізації

Крім автономних, застосовуються охоронні сигналізації з мережевим живленням. Такі системи мають більш широким функціоналом в порівнянні з автономними. Стандартне оснащення таких пристроїв включає акумулятор, мікрофон, датчик руху, дистанційний пульт управління. Деякі системи також включають MMS-камери, які дозволяють робити знімки приміщення і відправляти їх на телефон власника.

До числа найбільш поширених систем з живленням від мережі відносяться:

  • Sapsan GSM MMS;
  • Sapsan PRO 4;
  • Ерітея Мікра-2.

У комплектацію цих пристроїв входять основний блок, звукова сирена, датчики руху, датчики відкриття дверей, два пульта дистанційного керування, вбудований динамік і мікрофон, що забезпечують двосторонній зв'язок. Найдорожчі моделі оснащені камерами з інфрачервоним підсвічуванням, що дозволяє вести спостереження в темному приміщенні.

Із зазначених моделей, Ерітея - найдешевша, так як в її базову комплектацію входить лише блок живлення та основний блок. Решта опцій потрібно купувати за додаткову плату.

Решта опцій потрібно купувати за додаткову плату

Для збільшення ефективності сигналізації іноді доповнюються зовнішніми датчиками. Асортимент датчиків різноманітний, що дає можливість підібрати потрібний варіант.

Для гаражних воріт бажано використовувати сповіщувач вібрації, який дозволяє отримати сигнал тривоги ще до розтину гаража. Для двоповерхових будівель рекомендується використовувати додатковий зовнішній датчик руху. Вікна та ворота можна також оснастити магнітами, що функціонують на розмикання контакту.

саморобні сигналізації

Купівля, монтаж і обслуговування охоронної системи вимагають витрат. Тому деякі власники гаражів воліють сигналізації, зібрані своїми руками. Такі системи забезпечують звукову сирену в разі злому, повертаючись через певний час до режиму охорони, коли ланцюг відновлюється.

Щоб поставити саморобну систему на охорону, необхідно виконати ряд дій:

  • включити тумблер пристрої;
  • закрити двері (сигналізація починає працювати через кілька хвилин після замикання воріт);
  • після відкриття дверей господар гаража повинен піднести до геркона ключ на 15 секунд, щоб не допустити включення сирени;
  • вимкнути сигналізацію.

Вироблене власними руками пристрій обійдеться відносно недорого. Для його складання знадобиться транзистор, одна мікросхема і деякі інші деталі. Ключем послужить магніт, а в якості датчика використовується геркон. Основна перевага саморобної системи - її нестандартна компоновка.

Поради фахівців

Якщо гараж знаходиться під централізованою охороною, рекомендується записати телефони охоронців. Це дасть можливість звернутися до них після отримання сигналу тривоги від GSM сигналізації.

При наявності можливості бажано встановлювати пультової сигналізацію. Це дасть гарантію моніторингу ситуації та швидкого реагування на злом.

Для більш ефективного контролю за приміщенням, можна встановити відеокамери спостереження.

Вибір моделі сигналізації

Вибираючи конкретну модель, майбутні власники сигналізації найчастіше чутливі до її вартості. Більше опцій - вища ціна. Наприклад, пристрій без підключення обійдеться в середньому в 40 тис. Рублів, а зі здачею на пульт - в 80 тис. Рублів. При виборі сигналізації необхідно звертати увагу на простоту її монтажу, кількість і гнучкість налаштувань, кількість шлейфів.

Система сигналізації може не тільки сповіщати власника, а й закривати двері і вікна

Серед систем, що передають тривожне повідомлення на пульт, можна виділити ППК «Дунай». У разі злому спрацьовує світловий і звуковий сигнал, а на пульт передається тривожний сигнал.

Модель «Вартовий» дозволяє вести моніторинг стану датчиків, використовуючи мобільний телефон. Дана модель дозволяє організувати візуальний контроль за охоронюваним приміщенням за допомогою фотознімків і відео. Також можна відстежувати температуру в приміщенні.

До сигналізації можуть додаватися наступні типи датчиків:

  • руху;
  • замикання на ворота;
  • руйнування стіни.

профілактика викрадення

Не варто економити на придбанні охоронного пристрою. Економія на сигналізації може в майбутньому привести до грандіозних фінансових збитків. Неякісна дешева система може просто не спрацювати. Або ж навпаки, спрацьовувати, коли до цього немає ніякої причини, доставляючи занепокоєння власнику гаража. Найкраще купити перевірену споживачами, надійну і сучасну сигналізацію. Гарною підмогою при виборі охоронної системи є відгуки споживачів.

Придбання GSM сигналізації додасть обґрунтовану впевненість автовласникові в тому, що його автомобіль знаходиться під надійним захистом. Це дозволить не тільки запобігти збиткам, а й зберегти в порядку нервову систему.

Можливо, Вас зацікавить: тут Ви можете купити комплект gsm сигналізацій.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки