Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Мобільна точка доступу Novatel MIFI 2200 - що це таке, як її підключити, використовувати. Переваги та недоліки модему-роутера MIFI 2200

Мобільна точка доступу MIFI 2200 займає проміжне положення між модемами і роутерами, будучи одночасно і тим і іншим

Мобільна точка доступу MIFI 2200 займає проміжне положення між модемами і роутерами, будучи одночасно і тим і іншим.
Підключили по кабелю до комп'ютера - модем, відключили - роутер. Чудеса просто.

Зараз вже є цілий ряд таких пристроїв.
Це і Sierra Wireless AirCard W801, Sierra Wireless AirCard 802, у яких є дисплей, що відображає найнеобхіднішу інформацію (рівень заряду батареї, рівень сигналу, кількість підключених до точки користувачів, кількість прийнятої та переданої інформації ...).

Це і модем-роутер ZTE AC30, що працює поперемінно в двох стандартах CDMA і GSM (cdma модуль програмується, GSM має слот під сім-картку). І цілий ряд інших модемів, які постійно з'являються на ринку СДМА зв'язку.


Деякі точки доступу, в тому числі і сьогоднішній наш «герой», мають роз'єми під зовнішню антену, що дозволяє їх використовувати далеко за містом або в зоні щодо хорошого прийому збільшити швидкість за рахунок поліпшення сигналу.
Правда, роз'єми на Novatel 2200 злегка нагадують технологічні, які підходять для використання в майстернях досвідченими фахівцями.
Складно сказати, що задумував виробник в цьому випадку, але є в продажу антенні адаптери, які цілком чітко стають в ці отвори на нижній стороні точки доступу. І таке рішення цілком добре працює! Підсилює сигнал до прийнятного рівня.

Роутер в кишені. До п'яти користувачів одночасно. Користуватися просто - одна всього кнопочка. Чарівна коробочка, так би мовити.

Давайте спробуємо зазирнути всередину цієї коробочки, що б зрозуміти, що ж воно таке. Розбирати не будемо - нічого там цікавого немає, а заглянемо в душу цього пристрою і спробуємо його зрозуміти, чим воно там дихає.

Уявімо себе користувачем, який тільки хоче (дуже хоче) мати інтернет на модному планшеті, який йому передали, наприклад, з Америки.

Вдома все прекрасно працює - благо є роутер, який роздає Інтернет по wi-fi, а ось вже на роботі без доступу в Мережу інтерес пропадає до планшета досить швидко.
Потрібно щось робити.

І тут приходить на допомогу наш модем-роутер, який не вимагає ніяких додаткових рухів, крім включення.

Для початку його потрібно купити і вибрати тариф cdma.
Є тарифи для щоденного користування, такі як «Вільний доступ», тобто з помегабайтной оплатою і з щомісячною абонплатою. Тарифи можна міняти самостійно через АССУ Інтертелекому , Або в центрі обслуговування абонентів операторів, якщо ви підключені до оператора Інтертелеком.

Там, де можна купити точку доступу травня Фай 2200, як правило, можна і підключити собі вподобаний тарифний пакет. Краще робити це в одному місці, що б потім не бігати і не з'ясовувати, хто винен, що пристрій раптом не працює - чи то сам модем не робочий, то чи запрограмували його неправильно.

Отже, все зробили - купили, підключили тариф. А як його «подружити» з комп'ютером або планшетом, комунікатором?
Дуже просто - назва мережі і пароль написані на задній (нижньої) сторони мобільного пристрою. Пароль складається з одинадцяти цифр і його можна в подальшому змінити, якщо в цьому буде необхідність. А така необхідність може виникнути, якщо сам роутер доступний для оточуючих, які можуть просто прочитати пароль, перевернувши його догори дригом. Навіть здерши зовнішню наклейку, не можна бути впевненим, що «лиходії» (а що такі працюють у вас в офісі?) Не знімуть акумулятор і не прочитають той же пароль під ним.

Також можна поміняти ім'я мережі, але це вже, напевно, будуть зайві рухи. Це так - для просунутих, так би мовити.

Якщо все правильно зроблено при підключенні (на етапі программаціі), то досить просто ввести пароль на wifi мережу і можна користуватися інтернетом в повній мірі.
Якщо щось йде не так і у вас з'явився напис «Без доступу до інтернету», то можна зайти на сам роутер MI FI 2200, що б з'ясувати причину (аналогічно для всіх точок доступу CDMA), ввівши в адресному рядку, в залежності прошивки модему адреса: 192.168.1.1 або 192.168.0.1. Після цього ви можете побачити інтерфейс точки доступу, який виглядає для різних моделей по-різному, але суть одна.

Ось помилуйтеся, як виглядає сторінка входу точки Novatel MIFI 2200 оператора (заокеанського) Comcast:

Ось помилуйтеся, як виглядає сторінка входу точки Novatel MIFI 2200 оператора (заокеанського) Comcast:

Порада: можна тримати цю сторінку в закладках і заходити на неї періодично, контролюючи трафік і заряд акумулятора. Це навіть простіше, ніж бігати дивитися на дисплей мобільного роутера, якщо такий є (наприклад Sierra Wireless AirCard W801).

Що б отримати повний контроль над роутером після конекту його з комп'ютером і введення в адресному рядку браузера адреси 192.168.0.1, необхідно у верхній правій частині ввести пароль admin.
Після цього ви можете побачити повне меню в інтерфейсі точки доступу.
Давайте трохи пройдемося по основним вкладках:

Перейшовши на вкладку Password, можна поміняти (а чи треба?) Пароль замість стандартного admin, який ми тільки що вводили. До 64 знаків. Тільки сильно не захоплюйтеся ...

Наступна вкладка відкриває нам настройки WI-FI мережі. Для тих хто не розбирається - нічого не чіпаємо. Тільки можна поміняти пароль на доступ до мережі WI-FI. Ціфірькі в самому низу. Не менш 8, але не більше 63 знаків. Знову ж таки - не радимо захоплюватися складними паролями, але і прості типу qwerty123 теж не сильно захистять вашу точку.
Втім, імовірність того, що в радіусі 10 метрів буде сидіти злісний хакер, невелика. Вирішуйте самі.

Радіус дії MIFI 2200 - близько десяти метрів по технічно характеристикам, але точну відстань залежить і від вашого пристрою, з яким коннектітся точка MIFI, тому реальне відстань може бути і більше.
Перешкоди, які заважають звичайному роутера, будуть затримувати сигнал і нашого девайса, а так як потужність його нижче, ніж у звичайного маршрутизатора, то загасання буде проявлятися ще сильніше.
Так що бажано використовувати точку травень-фай в тому ж приміщенні, в якому знаходиться ваш комп'ютер або інший пристрій. Можна спробувати розташувати роутер трохи вище або поміняти місце, на якому він стоїть (висить). Іноді це приносить плоди і рівень сигналу wi-fi трохи збільшується. А це і швидкість з'єднання і економія батареї.

Хоча все ж пріоритет його розташування - це сигнал від базової станції CDMA. Тому покласти його на підвіконня буде більш правильним рішенням, ніж повість на люстру.

Не бажано тільки, що б точка перебувала під прямими сонячними променями. Ну і звичайно уникати таких місць, звідки вона може чебуракнуться. (Хотів показати, як можна розташувати цей пристрій, а потім подумав, що нічого тут незрозумілого немає. Як розташуйте - так і буде. Як ви точку назвете (розташуйте), так вона і попливе (буде працювати)).

Після підключення не забудьте зареєструватися, зайшовши перший раз обов'язково через Ваш модем, в системі самообслуговування АССА, що б бачити свій баланс і мати можливість управляти послугами.

Вимкнення мобільного точки доступу також вимагає деякого ритуалу. Можна просто відключити її кнопкою харчування, але тоді можливий такий варіант, що точка щось не відключилася і продовжує роздавати WI-FI ... Як це? Здивовано запитаєте Ви? А ось так - така ось особливість у цих мобільних пристроїв.

Що б це не відбувалося, рекомендуємо спочатку відключити wi-fi з'єднання на комп'ютері або планшеті, а вже потім вимкнути і саму точку.

Ну ось коротенько все. Подальше вивчення вже своїми силами))

А також...


А як його «подружити» з комп'ютером або планшетом, комунікатором?
А що такі працюють у вас в офісі?
А чи треба?
Як це?
Здивовано запитаєте Ви?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки