Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Смартфон Samsung Galaxy Ace 2 GT-I8160

  1. Зовнішній вигляд
  2. Характеристики, камера
  3. екран
  4. Програмне забезпечення
  5. Схожі моделі:

Samsung Galaxy Ace 2 вперше був анонсований в лютому 2012 року. Цей смартфон позиціонується як повноцінна заміна вельми популярному
Galaxy Ace GT-S5830 і думається, що його чекає не менш великий успіх. Але ж радіти є чому, адже тут тепер не одне, а цілих два ядра, а роздільна здатність екрану тепер 480 × 800 точок, але про все по порядку.

Зовнішній вигляд

Зовнішній вигляд

На жаль тут мало що змінилося. Всі ті ж округлі форми, приємний на дотик, якісний пластик. Хоча на задній панелі сталися певні зміни. Камера тепер зміщена ближче до центру, отвір динаміка також. Власне ніяких інновацій в дизайні немає, але чи потрібні вони? Адже це продовження першого «айс», а отже має виглядати подібно. Розміри корпусу складають 118.3 x 62.2 x 10.5 мм, а вага телефону всього 122 грами.

Характеристики, камера

Ну а це мабуть одна з сильних сторін даного смартфона. У Самсунг розщедрилися і встановили в I8160 хороший процесор, в якому цілих 2 ядра, що працюють на частоті 800 Мгц! Більш того, в якості відеоадаптера виступає відомий чіп Mali-400, так, саме такий, як в флагмані 2011 року . Що це означає? А то, що всі сучасні ігри будуть працювати просто чудово, включаючи супер шутер NOVA 3 . Вбудованої пам'яті не так і багато, а саме 4 Гб, але за нинішньої вартості карт microSD, це взагалі не є проблемою. Оперативки ж тут 768 Мб, чого цілком достатньо для комфортної роботи пристрою.

Відео з виставки

У Samsung Galaxy Ace 2 встановлена ​​чудова, 5 мп камера, яка може записувати відео в HD з роздільною здатністю 720p. До речі, з огляду на якісний відеоадаптер, можна сміливо сказати, що апарат зможе програвати практично будь-яке відео.

екран

Як уже писалося вище, в смартфоні використовується екран з роздільною здатністю 480 × 800 пікселів, виконаний він за технологією PLS і здатний відображати до 16 млн кольорів. Власне дуже якісна матриця, що має розмір 3.8 дюйма. Кути огляду відмінні.

Програмне забезпечення

Телефон поставляється з операційною системою Android 2.3.6, а для управління передбачений фірмовий інтерфейс TouchWiz v3.0. Особливої ​​в ньому нічого немає, але все працює гладко і швидко. Ймовірно розробники модифікованих прошивок з часом зможуть адаптувати Android 4.0 на Samsung Galaxy Ace 2, але поки про це варто тільки мріяти. Офіційного поновлення швидше за все не буде, але хто знає.

Дана сторінка постійно оновлюється по мірі появи нових прошивок, програм та ігор, ми додаємо їх сюди, тому слідкуйте за оновленнями, додавши сайт в закладки або підписавшись на RSS. Також у нас можна завантажити:

Дата виходу в Росії: червень 2012.

Схожі моделі:

Оцініть статтю: Поділіться з друзями!

Власне ніяких інновацій в дизайні немає, але чи потрібні вони?
Що це означає?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки