Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як оновити Флеш Плеєр на телевізорі LG

  1. Установка міні-програми з флеш плеєром
  2. Що робити якщо Adobe Flash Player застарів

Практично всі сучасні телевізори LG можуть похвалитися наявністю просунутої системи Смарт ТВ, яка дозволяє використовувати пристрій як персонального комп'ютера, нехай і з сильно урізаними можливостями. Але в основному Smart TV призначається для виходу в інтернет, тому для нормальної роботи цієї системи потрібні спеціальні програми або віджети.

Де ж їх взяти? Наприклад, Adobe Flash Player можна завантажити прямо з телевізора або скористатися більш звичним шляхом, скачавши програму на комп'ютер, відправивши файл на отформатированную флешку, і встановлювати прямо з неї. Тепер у користувача буде доступ до соціальних мереж, можливість переглядати різний контент і безліч інших корисних функцій. У тому числі зникне оголошення, що виникає на сайтах «Для перегляду контенту встановіть Flash Player».

Є кілька шляхів вирішення цієї проблеми: Є кілька шляхів вирішення цієї проблеми:

  • Установка правильного віджета;
  • Перепрошивка Лджі;
  • Підключення приставки і пошук альтернативних серверів.

Установка міні-програми з флеш плеєром

Компанія ЛШ є першопрохідцем в області створення розумних телевізорів, тому і просунулася найдалі. Зокрема, це стосується поширення програми флеш плеєра. Вона доступна кожному користувачеві абсолютно безкоштовно. Залишилося тільки знайти версію, яка підходить під телевізор, скачати її і встановити.

Розглянемо, як відбувається цей процес, використовуючи флешку:

  1. В першу чергу треба завантажити програму плеєра на комп'ютері;
  2. На флешці створити папку з такою ж назвою, як і програма;
  3. Наступний етап - розпакувати з завантаженого файлу всю інформацію, і зберегти її в підписаній папці;
  4. Потрібно вставити флешку з віджетом коли ТВ ще знаходиться у вимкненому стані, і включити його;
  5. Коли програма з'явиться в загальному списку, потрібно її встановити, слідуючи за простими інструкціями.

Закінчення процесу буде символізувати успішна робота Adobe Flash Player Закінчення процесу буде символізувати успішна робота Adobe Flash Player. Якщо плеєр вибиває помилку, нічого страшного, оскільки цілком можливо, що система просто не встигла зорієнтуватися, тому слід ще раз перезавантажити телевізор. Після цього програма почне працювати на належному рівні. Якщо цього не відбулося, можна спробувати зробити цю ж процедуру через програвачі. Іноді це допомагає.

Що робити якщо Adobe Flash Player застарів

Наявність Flash Player одне з головних умов для того щоб правильно користуватися Смарт ТВ. Але, як і будь-яка програма, вона потребує оновлення. Прошивки, як правило, вже мають вбудовану версію плеєра, тому для того, щоб оновити його, потрібно проводити оновлення всього ПО, а не окремої його складової.

Якщо у вас є інтернет, але немає бажання повністю міняти прошивку на телевізорі, можна спробувати знайти версію плеєра, навіть без заміни програмного забезпечення. Ось приклад як можна зробити подібну процедуру:

  • Перейти в меню телевізора. Там повинен бути підпункт з інформацією, що стосується ПО, а значить, зазначений номер прошивки. Саме це значення нам і потрібно. Тому випишіть його або запам'ятайте для подальших пошуків;
  • Наступне що потрібно зробити - перейти на офіційний сайт компанії Лджі і уточнити, яку версію плеєра встановлена ​​на прошивці, і які ще версії можуть підтримуватися;
  • Знайдіть підходящий варіант, прочитайте його характеристики, і якщо все влаштовує, приступайте до завантаження. Завантажити можна прямо з телевізора або на відформатований носій;
  • Далі, починається процес установки, за яким послідує оновлення програми. Це займе досить багато часу, тому потрібно почекати.

Ще корисний момент для тих, хто хоче дізнатися, як оновлювати флеш плеєр на телевізорі LG, без скачування прошивки Ще корисний момент для тих, хто хоче дізнатися, як оновлювати флеш плеєр на телевізорі LG, без скачування прошивки. Багато корисної інформації можна почерпнути на тематичних форумах. Наприклад, користувачі радять як вирішити проблему з останньою прошивкою, в якій просто не передбачається наявність флеш плеєра. З цією проблемою недосвідченому користувачу нелегко впоратися без доброї поради.

Якщо оновлення ПЗ не уникнути, підключіть ТВ до мережі, і виберіть для пошуку оновлень. Якщо оновлення знайдеться, то буде завантажено та встановлено, головне, не вимикати пристрій з мережі і вчасно виконувати інструкції. Тільки уточніть, щоб в комплектації прошивки йшов флеш плеєр, а не HTML5, на якому поки працює занадто мало сайтів.

Де ж їх взяти?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки