Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Обслуговування Джерела безперебійного живлення (ДБЖ / UPS) самостійно

Причиною відмови в роботі джерела безперебійного живлення виявляється розряд акумуляторної батареї. Свинцево-цинкові акумуляторні батареї, якими комплектуються ІБП, мають обмежений ресурс числа циклів заряд-розряд.

Батареї для ДБЖ можуть бути з вмістом різних речовин, таких як свинцево-кислотні, літій-іонні або свинцево-кислотні.

При певних обставинах цикли заряду-розряду відбуваються частіше передбачуваних. Переходи харчування на батарейне, при пропажі силового мережевого електропостачання, а особливо при невідповідності вхідних напруг живлення, що виходять за межі регулювання AVR (Automatic Voltage Regulator, інакше кажучи - стабілізатора напруги) негативно позначаються на батареї.

Коли батарея розряджається нижче певного напруження, запуск самої схеми контролера джерела безперебійного живлення не відбувається. По дурості або нерозумінню розробників схем, а то і по спеціальному задумом, зроблено так, що джерело виявляється в непрацездатному стані. Якби харчування схеми здійснювалося від мережі, а не від батареї, таких казусів не відбувалося.

Щоб реанімувати ДБЖ доводиться замінювати акумуляторну батарею. Але і стара батарея цілком може продовжувати працювати, якщо її зарядити. З вище сказаного, сам джерело безперебійного живлення не навчений, робити таку операцію, тому необхідно проводити сервісну операцію.

Зарядити акумуляторну батарею ДБЖ не складніше ніж акумулятор автомобіля Зарядити акумуляторну батарею ДБЖ не складніше ніж акумулятор автомобіля. Необхідно використовувати випрямний пристрій, яке слід підключити безпосередньо свинцево-цинкової батареї, знявши роз'єми з клем, тим самим відключивши її від схеми ДБЖ.

Після відновлення ємності акумуляторної батареї її необхідно підключити назад до схеми ДБЖ. Сервісне обслуговування на цьому завершується, перевіривши як включається комп'ютер, слід зібрати корпус ДБЖ і повернути на місце штатного використання.

Підключаючи навантаження на ДБЖ, при наявності інтерфейсу c ПК, не зайвим буде дізнатися про параметрі автономної роботи, що побічно відображає ємність відновленої батареї Підключаючи навантаження на ДБЖ, при наявності інтерфейсу c ПК, не зайвим буде дізнатися про параметрі автономної роботи, що побічно відображає ємність відновленої батареї. А при наявності досвіду роботи з авометром або цифровим мультиметром - виміряти внутрішній опір.

У будь-якому випадку слід пам'ятати, що відновлена ​​свинцево-цинкова батарея це була у використанні і зовсім не нова, щоб на всі сто відсотків залишатися впевненим в її довговічності У будь-якому випадку слід пам'ятати, що відновлена ​​свинцево-цинкова батарея це була у використанні і зовсім не нова, щоб на всі сто відсотків залишатися впевненим в її довговічності. Просто сервіс подібного роду дозволяє запустити ІБП і переконається в його справності, а нову батарею на заміну, немов «сани влітку» - підготувати необхідно.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки